יש פה עוד שוויתרו על HD בג'נסיס?
בזמן האחרון נמאס לי לחכות לHD בג'נסיס ושלפעמים זה לא יעבוד וכאלה, אז פשוט התחלתי לצפות רק בOroro SD..
הכל עובד, תמיד זמין ובחיים לא נתקע. מה גם שאני לא רואה הבדל משמעותי מרחוק.
הגעתי למסקנה שאני מעדיף נוחות (לחיצה אחת בשביל צפייה) מאשר להוריד מהטורנט או לחכות ללינק בגנסיס.
כמובן שבשעות הצהריים שזה עובד אני רואה בHD בכיף!
מה אתם חושבים? עדיין נלחמים על HD?
הכל עובד, תמיד זמין ובחיים לא נתקע. מה גם שאני לא רואה הבדל משמעותי מרחוק.
הגעתי למסקנה שאני מעדיף נוחות (לחיצה אחת בשביל צפייה) מאשר להוריד מהטורנט או לחכות ללינק בגנסיס.
כמובן שבשעות הצהריים שזה עובד אני רואה בHD בכיף!
מה אתם חושבים? עדיין נלחמים על HD?
כשאתה אומר מוותר זה בגלל שאין מקורות HD (הכוונה ל-1080 כמובן) או בגלל שיש באפרים וכאלה?
לגבי באפרים יש כל כך הרבה אלמנטים בדרך שקשה להאשים ישירות את התוסף, כמו למשל:
- עניין הבאפר בקודי (שחלק משחקים עם זה)
- ספקית ותשתית האינטרנט
- עומס ותעבורה באותו זמן באזור שלך, עומס על השרת המרוחק (תחשוב שעוד אנשים בוחרים בתור התחלה את המקור הכי טוב) וכו'
- WIFI או חיבור קווי
אתה תמיד יכול ללחוץ על מקש O במקלדת ולראות מה קצב מילוי הבאפר.
לגבי באפרים יש כל כך הרבה אלמנטים בדרך שקשה להאשים ישירות את התוסף, כמו למשל:
- עניין הבאפר בקודי (שחלק משחקים עם זה)
- ספקית ותשתית האינטרנט
- עומס ותעבורה באותו זמן באזור שלך, עומס על השרת המרוחק (תחשוב שעוד אנשים בוחרים בתור התחלה את המקור הכי טוב) וכו'
- WIFI או חיבור קווי
אתה תמיד יכול ללחוץ על מקש O במקלדת ולראות מה קצב מילוי הבאפר.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
נכון לימים אלה, לצפיה ישירה מאתרים אלה תהיה השפעה לרעה על איכות התמונה.
כמעט כל פעם שהשתמשתי בג'נסיס מצאתי את עצמי מבזבז חצי מהזמן של הסרט רק בשביל לעבור בין המקורות ולמצוא את זה שלא נתקע...
שימוש ב PULSAR / תוספי טורנטים למיניהם מקטין את הבעיה. יש מספיק מקורות והאיכות מעולה.
הויתור הכואב היחיד הוא על הפס קול שבסטריאו ולא 5.1 אבל זה בכל התוספים...
מצב שני חוסך את ההתעסקות עם חיפוש, הורדה וכו'
כמעט כל פעם שהשתמשתי בג'נסיס מצאתי את עצמי מבזבז חצי מהזמן של הסרט רק בשביל לעבור בין המקורות ולמצוא את זה שלא נתקע...
שימוש ב PULSAR / תוספי טורנטים למיניהם מקטין את הבעיה. יש מספיק מקורות והאיכות מעולה.
הויתור הכואב היחיד הוא על הפס קול שבסטריאו ולא 5.1 אבל זה בכל התוספים...
מצב שני חוסך את ההתעסקות עם חיפוש, הורדה וכו'
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
החוויה שלי עם Genesis עד עכשיו מצוינת
יצא לי כבר לראות ב-HQ וזה אחלה, אבל גם ה-HD עובד סבבה. יצא לי כבר לראות ב-1080 ועבד טוב אבל בד"כ מה שעובד טוב זה HD רגיל (720P). אני כמעט ולא מבזבז זמן על חיפוש לינקים, זה הרבה יותר טוב מאיך שהלך אצלי ב-1CHANNEL או ICEFILMS, אם כי הם לא היו *** או משהו כזה.
כשאני צופה אז לכל מיני סרטים שאני לא רוצה לשמור אני משתמש בתוספים. בד"כ אין בעיה בכלל. לפעמים בדברים נדירים יותר או כל מיני מצבי עומס מוזרים אני מוריד. היו תקופות כאלה שהייתי כבר מוריד ולא טורח לבזבז זמן על לינקים שלא עובדים כי פעם באמת הרבה לא עבדו לי.
עד עכשיו ראיתי כמה וכמה פרקים של סדרות, ראיתי גם כמה סרטים דרך Genesis והכל אחלה בינתיים.
כשאני צופה אז לכל מיני סרטים שאני לא רוצה לשמור אני משתמש בתוספים. בד"כ אין בעיה בכלל. לפעמים בדברים נדירים יותר או כל מיני מצבי עומס מוזרים אני מוריד. היו תקופות כאלה שהייתי כבר מוריד ולא טורח לבזבז זמן על לינקים שלא עובדים כי פעם באמת הרבה לא עבדו לי.
עד עכשיו ראיתי כמה וכמה פרקים של סדרות, ראיתי גם כמה סרטים דרך Genesis והכל אחלה בינתיים.
תקרא פה את השרשורים על buffer מהזמן האחרון. לעשות מה שכתוב שם תיקן לי את בעיות האיטיות.
·מדובר בגרסא 4.0.0itzikg כתב:iChrist
האמת שאין לי בעיות עם תקיעות בג'נסיס בכלל
איזה גירסה התוסף אצלך ?...
אין סיכוי שאין בעיות, אני עם מחשב טוב מאוד, 100 מגה בבזק בינלאומי ועם גיימר.
בלילות תנסה לצפות ב180Uploads או VK או אפילו MovReel, לא תופס 100 אחוז.