הגיע Pioneer VSX-924-K מאמזון :)
-
ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
האמת שבכלל לא חשבתי להחליף את הרסיבר שלי.....אבל אחרי שראיתי שהפיוניר 924 מתומחר בצורה חזירית בארץ (היבואן דורש 5000 שקל ועוד בלי מתאם WIFI !!) נמכר באמזון גרמניה כולל מיסים ומשלוח ב-2000 שקל + מתאם WIFI היה לי די ברור מאיפה אני הולך להזמין.
הרסיבר הגיע אתמול (שבוע משלוח מאמזון גרמניה) והוא בהחלט שווה כול שקל, בטח במחיר שהוא עולה, מבחינת הסאונד הוא מעולה...מגוון אפשרויות וכיולים, המתאם WIFI הוא פיצ'ר חביב.
הסטאפ שלי:
קדמיים: Focal Chorus 726s
אחוריים: Paradigm Atom Monitor v.5
סנטר: Wharfedale Diamond 9 cc
רסיבר: Pioneer VSX-924-K
מקור: HTPC של Eglobal
TV: סמסונג H55 6400
בקיצור, ממליץ לכול אחד להזמין שחושב לקנות את הרסיבר לעשות את ההזמנה מאמזון עד שהיבואן יבין שהתמחור שלו לא הגיוני, 3000 שקל רווח על רסיבר ??? (וזה עוד בלי המתאם WIFI שעליו הוא גובה תשלום נוסף).
הרסיבר הגיע אתמול (שבוע משלוח מאמזון גרמניה) והוא בהחלט שווה כול שקל, בטח במחיר שהוא עולה, מבחינת הסאונד הוא מעולה...מגוון אפשרויות וכיולים, המתאם WIFI הוא פיצ'ר חביב.
הסטאפ שלי:
קדמיים: Focal Chorus 726s
אחוריים: Paradigm Atom Monitor v.5
סנטר: Wharfedale Diamond 9 cc
רסיבר: Pioneer VSX-924-K
מקור: HTPC של Eglobal
TV: סמסונג H55 6400
בקיצור, ממליץ לכול אחד להזמין שחושב לקנות את הרסיבר לעשות את ההזמנה מאמזון עד שהיבואן יבין שהתמחור שלו לא הגיוני, 3000 שקל רווח על רסיבר ??? (וזה עוד בלי המתאם WIFI שעליו הוא גובה תשלום נוסף).
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אין מה לומר, שווה כל שקל ששילמת
תתחדש.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
תתחדש ותהנה 
קודם כל תתחדש , מאחל לך המון שעות האזנה איכותיות .ido111 כתב:3000 שקל רווח על רסיבר ??? (וזה עוד בלי המתאם WIFI שעליו הוא גובה תשלום נוסף)....
לגבי התימחור - אני לא מצדיק את החמדנות של היבואן
אך יש לזכור שהוא נותן לך 3 שנים אחריות מלאות .
המחיר המנופח נובע גם מהחמדנות של המוכר בחנות ,
והמיסים : 17% מע"מ + 15% מס קניה .(סה"כ 32% מיסים)
העיקר שאתה מרוצה
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@pessik
·המחיר הכי נמוך בזאפ לרסיבר הזה הוא 5020 ש"ח
גם בהזמנה מאמזון משלמים מס קניה ומע"מ
גם אמזון נותנים אחריות (לא בדקתי במקרה הספציפי הזה, אבל יכול להיות מאוד שזה לפחות שנתיים כולל משלוח לאמזון)
אני לא רואה את הדגם הספציפי הזה באמזון גרמניה, אבל באמזון איטליה הוא עולה כולל משלוח ומיסים 530 יורו, שזה 2335 ש"ח, קצת יותר ממה שהבחור קנה בגרמניה. איך מגיעים בארץ למחיר של 5000 ש"ח אני לא יודע...
·המחיר הכי נמוך בזאפ לרסיבר הזה הוא 5020 ש"ח
גם בהזמנה מאמזון משלמים מס קניה ומע"מ
גם אמזון נותנים אחריות (לא בדקתי במקרה הספציפי הזה, אבל יכול להיות מאוד שזה לפחות שנתיים כולל משלוח לאמזון)
אני לא רואה את הדגם הספציפי הזה באמזון גרמניה, אבל באמזון איטליה הוא עולה כולל משלוח ומיסים 530 יורו, שזה 2335 ש"ח, קצת יותר ממה שהבחור קנה בגרמניה. איך מגיעים בארץ למחיר של 5000 ש"ח אני לא יודע...
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
כבר דובר רבות על זה,
המחיר באינטרנט זה רק מספר, מי שלא מתמצא, קונה באינטרנט ונשחט !
מי שמבין בתחום (קצת) יודע שהוא הולך לחנות ומקבל מחיר יותר נמוך, בסביבות 4000 ונמוך יותר.
לא מוצדק, אבל, אמזון קונה את הרסיברים האלה במשטחים, והמחיר שלהם יהיה תמיד יותר נמוך.
חנות קונה בודדים אם בכלל ואז כל הזמנה משלמים על הרסיבר, וכל אחד גוזר קופון נאה, בקיצור,
בודקים תמיד טוב טוב לגבי איפה לקנות ומה ובכמה...
מי שמבין בתחום (קצת) יודע שהוא הולך לחנות ומקבל מחיר יותר נמוך, בסביבות 4000 ונמוך יותר.
לא מוצדק, אבל, אמזון קונה את הרסיברים האלה במשטחים, והמחיר שלהם יהיה תמיד יותר נמוך.
חנות קונה בודדים אם בכלל ואז כל הזמנה משלמים על הרסיבר, וכל אחד גוזר קופון נאה, בקיצור,
בודקים תמיד טוב טוב לגבי איפה לקנות ומה ובכמה...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·sky1sky10 כתב:תתחדש ותהנה![]()
מה אגיד לכם...
התחלתי להתאהב ברסיבר הזה
תודה ל טלHD על הביקורת המקצועית והמדוייקת אודות הרסיבר ולחברי הפורום על העזרה ברכישת הרסיבר....
שמח לשמוע (לקרוא...) שהביקורת שלי היתה מדוייקת ומקצועית.
-
ido111
- חבר פעיל במיוחד

יש לי הרגשה שהחנות בארץ/יבואן קונה את זה גם במחיר נמוך, זה עדיין לא מצדיק את התמחור החזירי של הרסיבר בארץ, תחשוב כמה רווח עושה חנות על רסיברים מהסדרות הגבוהות של פיוניר...nice_guy כתב:כבר דובר רבות על זה,
בודקים תמיד טוב טוב לגבי איפה לקנות ומה ובכמה......
·
נערך לאחרונה על ידי ido111 ב 05/03/2015 17:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ido111
- חבר פעיל במיוחד

צודק לחלוטין, הרסיבר יצא 2000 שקל כולל מיסים/משלוח עד הבית.baraq כתב:@pessik
·גם דרך אמזון משלמים מיסים לכן התירוץ של מס לא רלוונטי פה, 2000 שקל זה מחיר כולל כל התקורות של יבוא לארץ, 3000 שקל זה נקי...
אני באופן אישי לא קונה שום דבר בארץ אם אני יכול לקנות אותו בחול, אני פשוט מרגיש כמו פראייר כשאני נכנס לחנות כי אני לא בן אדם שיודע להתמקח
בהזמנה מחו"ל אין לי את הדילמה הזו, יש מספיק תחרות והמחירים הם ראליים ולא בשיטת מצליח
וגם אני אני עוקב ורואה שבטווח של השבוע שבועיים אחרי שקניתי המחיר שם ירד - הם הוגנים בדרך כלל ומזכים בהפרש
בהזמנה מחו"ל אין לי את הדילמה הזו, יש מספיק תחרות והמחירים הם ראליים ולא בשיטת מצליח
וגם אני אני עוקב ורואה שבטווח של השבוע שבועיים אחרי שקניתי המחיר שם ירד - הם הוגנים בדרך כלל ומזכים בהפרש
-
ido111
- חבר פעיל במיוחד

רציתי לבדוק איך התמחור של הסדרות הגבוהות יותר של פיוניר, אז ככה:
פיוניר SC-LX77-K מתומחר ע"י היבואן בארץ ב-14,150 ש"ח
http://www.pioneerisrael.co.il/index.ph ... iew&cs=275
אותו רסיבר בהזמנה מאמזון איטליה יוצא 1616 יורו שזה 7161 ש"ח !!!! , 7000 שקל פחות כולל כול המיסים והמשלוח שזה יוצא כמעט 50% הבדל, ומצטער לא יודע מה איתכם אבל אחריות 3 שנים לא שווה 7000 שקל.
פשוט לא ייאמן..... סופר חזירות, עצוב שככה גוזרים עלינו קופון.
הייתי שמח לשמוע איך היבואן בארץ מסביר את התמחור "הלא אטרקטיבי" הזה.
פיוניר SC-LX77-K מתומחר ע"י היבואן בארץ ב-14,150 ש"ח
http://www.pioneerisrael.co.il/index.ph ... iew&cs=275
אותו רסיבר בהזמנה מאמזון איטליה יוצא 1616 יורו שזה 7161 ש"ח !!!! , 7000 שקל פחות כולל כול המיסים והמשלוח שזה יוצא כמעט 50% הבדל, ומצטער לא יודע מה איתכם אבל אחריות 3 שנים לא שווה 7000 שקל.
פשוט לא ייאמן..... סופר חזירות, עצוב שככה גוזרים עלינו קופון.
הייתי שמח לשמוע איך היבואן בארץ מסביר את התמחור "הלא אטרקטיבי" הזה.