Dual CS-503-1 דעתכם?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
farkash7 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #1 

וואו שתי פוסטים על דואלים מה נהיה כאן בפורום?

קראתי את חוות הדעת על ה505, אבל כמובן שיש הבדל של ספרה בין הדגמים ולפעמים הבדל כזה הוא הבדל גדול.

קצת רקע. הפטיפון לא בשבילי. הוא בשביל מישהי ששאלה אותי אם אפשר להשתמש ברמקולים של המחשב בשביל הפטיפון, כלומר לא יודעת שום דבר, וגם לא רוצה לדעת.

היא רוצה מכשיר שיעבוד וישמע טוב. במחשבה ראשונה חשבתי להגיד לה קני חדש ותעזבי אותי באמא שלך, אבל לא מגיע לה. היא אחלה, מגיע לה לשמוע טוב.

ראיתי את הפטיפון הזה. הבנתי שהוא חצי אוטומטי, והבנתי שיש בעיה להתאים לו ראשים בגלל הזרוע. מבקשים עליו 450, הוא בטח שווה 300 בלחץ.

השאלה שלי רגע מעבר למחיר היא האם מדובר בעוד דואל גרמני רשע מרושע שעלול להאכיל מרורים? כי מי שיאכל ממנו מרורים זה אני בסופו של דבר. האם הוא פטיפון טוב שמצדיק את הרכישה שלו במקום אחד חדש?

האידיאל הוא למצוא איזה טורנס, אבל הלוחות ריקים כרגע. אם למישהו יש מידע מודיעיני על אחד במצב סביר ובמחיר סביר נא לשתף.

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #2 

הי,

ה- Dual CS503 הוא מה שקורה כשחברה מצויינת מייצרת פטיפון סתמי . מצד אחד, הוא אמין ובהחלט משמיע מוסיקה (ולא סתם "חורש" תקליטים), ומצד שני - היו לו מתחרים טובים יותר, בעיקר שאי-אז הוא תומחר כמו Dual ולא כמו Sony או Pioneer וכיו"ב. קראתי פיל-אודיו אחד שכינה אותו Entry level HiFi class" שזה, במפתיע - לא רחוק מהמציאות.

תכלס, לא בחירה רעה למישהו שרוצה משהו פשוט ובזול. תבדוק שעובד היטב, ומסתובב במהירות הנכונה, אבל מדובר במכונה פשוטה מאוד שלא יהיה בעיה לתקן (אם כי אולי לא כדאי). אל תיבהל מהזרוע. הראש המקורי היה בעל קפיציות (Complience) של 20Cu, שזה נתון שלא בעיה, למצא בראשים מודרניים. שפע של ראשים של Ortofon, ושל Grado יתאימו בקלות, וממילא לא תתקין שם MC יקר.

אתה צודק שהפטיפון "שווה" כ- 300 ש"ח. עבור 450 ש"ח הוא צריך להיות במצב נוצץ, אבל פער הצפיות סביר ופתוח למו"מ.

(f)
נערך לאחרונה על ידי nkorah ב 05/03/2015 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

farkash7 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #3 

תודה על המידע המועיל!

הפטיפון כבר נמכר... לא שמתי לב לתאריך המודעה.

נמשיך לחפש.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”