PULSAR מפיל לי את האינטרנט
שלום
התקנתי את ההרחבה של PULSAR על NUC2820 עם OPENELEC.
ההרחבה והפרובידרים מותקנים כמו שצריך, פתחתי את האפשרויות בהגדרות שליטה מרחוק ובעיקרון ההרחבה עובדה, אבל מדי פעם (פעם פעמיים ביום) כשאין אפשרות להפעיל קובץ מסויים זה גורם לנפילת האינטרנט בכל המחשבים והמכשירים המחוברים לראוטר, במחשב הראשי עם הווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה NO INTERNET ACCESS.
הראוטר שלי הוא HOTBOX2.
מישהו מכיר את התופעה הזו ?
התקנתי את ההרחבה של PULSAR על NUC2820 עם OPENELEC.
ההרחבה והפרובידרים מותקנים כמו שצריך, פתחתי את האפשרויות בהגדרות שליטה מרחוק ובעיקרון ההרחבה עובדה, אבל מדי פעם (פעם פעמיים ביום) כשאין אפשרות להפעיל קובץ מסויים זה גורם לנפילת האינטרנט בכל המחשבים והמכשירים המחוברים לראוטר, במחשב הראשי עם הווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה NO INTERNET ACCESS.
הראוטר שלי הוא HOTBOX2.
מישהו מכיר את התופעה הזו ?
זה לא הפולסר
נפילת פורטים זה עניין פיזי , כלומר כנראה הפולסר גורם לך עומס על הרגל (כרטיס רשת) של הNUC2820 , כרטיס הרשת "מזבל" ומשגע את ה hotbox
עוד האפשרות שה HOTBOX שלך פשוט לא תקין וקורס תחת עומס (יותר הכיוון שהייתי הולך אליו)
הפולסר הוא לקוח טורנטים וככזה אם לא הגבלת את התעבורה שלו הוא "יקח" את כול רוחב הפס ויקפיץ את המעבד של ה HOTBOX שלך למקסימום
עוד האפשרות שה HOTBOX שלך פשוט לא תקין וקורס תחת עומס (יותר הכיוון שהייתי הולך אליו)
הפולסר הוא לקוח טורנטים וככזה אם לא הגבלת את התעבורה שלו הוא "יקח" את כול רוחב הפס ויקפיץ את המעבד של ה HOTBOX שלך למקסימום
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
באופן כללי HOTBOX הוא לא ראוטר מציאה
כך שלקוח טורנטים יכול בהחלט להפיל אותו. בשביל טורנטים צריך ראוטר נורמלי אם רוצים ביצועים טובים לאורך זמן.
אני לא סומך על הראוטרים של אף ספקית תשתית/ISP. לי יש ראוטר משלי שאני יודע שיכול לעמוד בעומס.
אני לא סומך על הראוטרים של אף ספקית תשתית/ISP. לי יש ראוטר משלי שאני יודע שיכול לעמוד בעומס.
Re: באופן כללי HOTBOX הוא לא ראוטר מציאה
·צודקvoguemaster כתב:כך שלקוח טורנטים יכול בהחלט להפיל אותו. בשביל טורנטים צריך ראוטר נורמלי אם רוצים ביצועים טובים לאורך זמן.
אני לא סומך על הראוטרים של אף ספקית תשתית/ISP. לי יש ראוטר משלי שאני יודע שיכול לעמוד בעומס....
יש לי ראוטר של נזק (בזק) שאני משתמש בו רק לצורך חייגן
את העבודה עושה לי ראוטר פרטי עם כח עיבוד חזק , איו תקיעות ואין נפילות
- voguemaster
-
- חבר ותיק

מה הקשר לבדיקת מהירות?
·ido111 כתב:יש לי גם הוטבוקס ו-Pulsar עובד מעולה, הראוטר שלהם סוחב טוב.
מקבל בקיר 102/2
ב-WIFI מגיע ל-65 מגה
(100 מגה, תשתית הוט ספק הוטנט)...
זה שאתה מקבל בדפדפן אחלה קצב לא אומר כלום על היציבות של ה-HOTBOX. כשאתה מריץ טורנטים ועוד פעילות ענפה ברשת שלך ובאופן כללי "טוחן" את הראוטר הוא חייב להיות ברזל. החומרה צריכה להיות טובה והתוכנה שבפנים צריכה להיות מאוד יציבה. טורנטים יכולים לגרום למאות חיבורים פתוחים שהראוטר צריך לעקוב אחריהם. מאוד קל להפיל ראוטרים במבחני טורנט.
זה יכול לעבוד טוב רגע אחד ובפעם אחרת להתפוצץ לך בפרצוף. כל מי שמבין ברשתות יודע לא לסמוך על הקופסאות האלה יותר מדי...
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
ומאיפה אתה יודע איך זה מתפקד אצלי ?
אני עם ההוטבוקס חודש: מחוברים אליו 4 מחשבים ו-2 טלפונים+רסיבר וטלוויזיה (לשניהם יש חיבור WiF), אני מוריד ומשתמש ב-Pulsar למגוון תכנים חלקם 1080p של 10 Gb בחיבור WiFi ל-HTPC, הכול עובד יציב סלע, בלי שום גמגומים/ניתוקים, תכנים מתנגנים ב-WIFI ללא רבב.
בקיצור - אתה סתם משמיץ את ההוטבוקס.
אני עם ההוטבוקס חודש: מחוברים אליו 4 מחשבים ו-2 טלפונים+רסיבר וטלוויזיה (לשניהם יש חיבור WiF), אני מוריד ומשתמש ב-Pulsar למגוון תכנים חלקם 1080p של 10 Gb בחיבור WiFi ל-HTPC, הכול עובד יציב סלע, בלי שום גמגומים/ניתוקים, תכנים מתנגנים ב-WIFI ללא רבב.
בקיצור - אתה סתם משמיץ את ההוטבוקס.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

לא המצאות שלי, סורי
ואני שמח שלך זה עובד טוב, אין לי הרבה מה להגיד מעבר לכך... אם היה לי בשלוף סימוכין ולינקים הייתי נותן. אני צריך לחפש אותם.