שלום לכולם..
אני כבר שבוע מתלבט בין טלויזיה לרכוש ואנני מוצא מה באמת הכי מתאים עבורי ומה הכי כדי..מרוב כל הדגמים וסדרות שיוצאות
מתלבט בין סמרט.. או לא ... אולי בגלל העליות של זה מקפיצות את מחיר הטלוזיה .. שבעצם עדיף (סטיק אנדרואיד או סטרימר בנפרד) ובעצם לוותר על סמרט ..מבולבל אבקש את עזרתכם..emoticon בבחירה שלא אתחרט..
טווח ראיה כ 3 מטר..
מחיר כ3500 אפשר חריגה קטנה..
גודל מסך 40 אינץ עד 48 יספיק!
שימוש שלי איהיה צפיה בסרטים תכנים מאינטרנט שהוריד דרך מחשב (ואשתף אותם למסך הטלויזיה באמצעות סטרימר או פשוט חיבור lan של הטלוזיה מה שהכי כדי)חיבור של יס ממיר פשוט!
אז מה אתם ממליצים לי?
ואם אפשר לקבל חוות דעת על טלוזיה הזו שסתם הייתה ניראת לי לעין עם תרפיט מצויין במחיר שווה ua48h6400 סמסונג (רכיש בעולם הקולנוע)
תודה רבה לעוזרים!!!!!!
עזרה בחירה טלוזיה led
-
חייםמלכה387
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אם יש לך סטרימר או מחשב אליהם תחבר את המסך לטובת צפייה בסרטים - אין לך צורך במסך סמארט.
יש לי מסך סארט - הוא לא בשימוש כלל. (יש סטרימר בנוסף)
תמצא לך מסך הכי גדול שאתה יכול במסגרת התקציב והכי איכותי שניתן, על חשבון הסמארט.
תמצא לך מסך הכי גדול שאתה יכול במסגרת התקציב והכי איכותי שניתן, על חשבון הסמארט.
-
חייםמלכה387
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 0
·gal-cohen כתב:אם יש לך סטרימר או מחשב אליהם תחבר את המסך לטובת צפייה בסרטים - אין לך צורך במסך סמארט.
תמצא לך מסך הכי גדול שאתה יכול במסגרת התקציב והכי איכותי שניתן, על חשבון הסמארט....