שלום חברים
יש לי בעיה אקוסטית בחדר
שלא משנה באיזה ווליום אני שומע יחד איתי שומעים בכל הבית אבל רק את הבאס
מתעניין אולי יש פתרון לכסות את הדלת בחומר מיוחד שיספוג את הבאס בצורה יעילה גם אם זה אומר לעשות את הדלת בעובי דלת ממ"ד
תודה מראש
מחפש פתרון לאיטום חדר מבחינה אקוסטית
@HTC_ONE
אתה תמיד יכול לקנות קלקר ,לוחות פוליסטירן או צמר זכוכית שעושים בתכלס עבודה מעולה ,זה ובהנחה שיש לך 600-1400 ש״ח להשקיע (תלוי בגודל החדר והחומר)
או שפשוט תשקיע יום בללכת למפעל ביצים או למכולת קרובה עם הרבה קרטוני ביצים מיותרים ופשוט להדביק על כל הקירות + דלתות מה שיגרום לסאונד ״להיספג״ בקיר ולבצע בידוד יחסית משמעותי.
לעוד מידע לחומרים מבודדים:http://www.rotenberg1929.co.il/homesite ... Page=22492
אתה תמיד יכול לקנות קלקר ,לוחות פוליסטירן או צמר זכוכית שעושים בתכלס עבודה מעולה ,זה ובהנחה שיש לך 600-1400 ש״ח להשקיע (תלוי בגודל החדר והחומר)
או שפשוט תשקיע יום בללכת למפעל ביצים או למכולת קרובה עם הרבה קרטוני ביצים מיותרים ופשוט להדביק על כל הקירות + דלתות מה שיגרום לסאונד ״להיספג״ בקיר ולבצע בידוד יחסית משמעותי.
לעוד מידע לחומרים מבודדים:http://www.rotenberg1929.co.il/homesite ... Page=22492
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
קרטוני ביצים?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
לפתרון הנחתה של תדרים נמוכים נדרשים לוקדים והרבה ותלוי במבנה הבית... הכל תלוי בתקציב ולאיזו רמה אתה רוצה להגיע ולפעמים הפתרון הוא פשוט לשמוע באוזניות...
בכל אופן בהתכתבות לא ניתן לדעת מה בדיוק וכמה מוצרים אתה צריך על מנת לפתור \ להנחית את הבעיה. צריך פיזית לראות את הבית, למדוד את העוצמות ורק אז למצוא פתרונות
לפתרון הנחתה של תדרים נמוכים נדרשים לוקדים והרבה ותלוי במבנה הבית... הכל תלוי בתקציב ולאיזו רמה אתה רוצה להגיע ולפעמים הפתרון הוא פשוט לשמוע באוזניות...
בכל אופן בהתכתבות לא ניתן לדעת מה בדיוק וכמה מוצרים אתה צריך על מנת לפתור \ להנחית את הבעיה. צריך פיזית לראות את הבית, למדוד את העוצמות ורק אז למצוא פתרונות
בידוד חדר ככה שהבסים לא יעברו לשאר הבית זה סיפור יקר ומסובך, או במילים אחרות, הרבה מעבר לשימוש בחומר כזה או אחר.שלא משנה באיזה ווליום אני שומע יחד איתי שומעים בכל הבית אבל רק את הבאס...