מחפש פתרון לאיטום חדר מבחינה אקוסטית

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
HTC_ONE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים
יש לי בעיה אקוסטית בחדר
שלא משנה באיזה ווליום אני שומע יחד איתי שומעים בכל הבית אבל רק את הבאס

מתעניין אולי יש פתרון לכסות את הדלת בחומר מיוחד שיספוג את הבאס בצורה יעילה גם אם זה אומר לעשות את הדלת בעובי דלת ממ"ד

תודה מראש

nircoh100
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

@HTC_ONE

אתה תמיד יכול לקנות קלקר ,לוחות פוליסטירן או צמר זכוכית שעושים בתכלס עבודה מעולה ,זה ובהנחה שיש לך 600-1400 ש״ח להשקיע (תלוי בגודל החדר והחומר)
או שפשוט תשקיע יום בללכת למפעל ביצים או למכולת קרובה עם הרבה קרטוני ביצים מיותרים ופשוט להדביק על כל הקירות + דלתות מה שיגרום לסאונד ״להיספג״ בקיר ולבצע בידוד יחסית משמעותי.
לעוד מידע לחומרים מבודדים:http://www.rotenberg1929.co.il/homesite ... Page=22492

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

קרטוני ביצים?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

לפתרון הנחתה של תדרים נמוכים נדרשים לוקדים והרבה ותלוי במבנה הבית... הכל תלוי בתקציב ולאיזו רמה אתה רוצה להגיע ולפעמים הפתרון הוא פשוט לשמוע באוזניות...

בכל אופן בהתכתבות לא ניתן לדעת מה בדיוק וכמה מוצרים אתה צריך על מנת לפתור \ להנחית את הבעיה. צריך פיזית לראות את הבית, למדוד את העוצמות ורק אז למצוא פתרונות
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

שלא משנה באיזה ווליום אני שומע יחד איתי שומעים בכל הבית אבל רק את הבאס
...
בידוד חדר ככה שהבסים לא יעברו לשאר הבית זה סיפור יקר ומסובך, או במילים אחרות, הרבה מעבר לשימוש בחומר כזה או אחר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”