למכירה אוזניות AKG Q701 במצב מעולה 600 ש"ח
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
gadirussak
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
אני מוכר אוזניות מצויינות AKG Q701 בצבע לבן במצב כמו חדש, נקנו לפני כחצי שנה בMassdrop.
600 ש"ח, גר ברעננה, טלפון 0545497834, עונה לטלפון ולווצאפ בכל שעה. או בפייסבוק: Gadi Russak.
גדי
אני מוכר אוזניות מצויינות AKG Q701 בצבע לבן במצב כמו חדש, נקנו לפני כחצי שנה בMassdrop.
600 ש"ח, גר ברעננה, טלפון 0545497834, עונה לטלפון ולווצאפ בכל שעה. או בפייסבוק: Gadi Russak.
גדי
נערך לאחרונה על ידי gadirussak ב 28/04/2015 11:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
gadirussak
-
- חבר שרק התחיל

BUMP + ירידת מחיר מטורפת ל650 ש"ח!!!
-
gadirussak
-
- חבר שרק התחיל

BUMP
המחיר ירד ל600 ש"ח
יאללה, מי לוקח?? אוזניות תקינות לחלוטין במצב שמור מאוד במחיר מדהים!
המחיר ירד ל600 ש"ח
יאללה, מי לוקח?? אוזניות תקינות לחלוטין במצב שמור מאוד במחיר מדהים!
-
gadirussak
-
- חבר שרק התחיל

למי שהציע לי החלפה על רמקולים של וורפנדייל או KLH או מגבר של יאמהה - נמחקו לי כל ההודעות וההיסטוריה מהפלאפון. אז אם אתה רואה את ההודעה הזאת, אנא פנה אליי בשנית.
- ZoharGretz
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6