איזה גודל מסך לסלון ממרחק של 3.5 מטר ??
-
JohnnyDahan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
איזה גודל מסך ללכת על מרחק של 3.5 מטר ?
55 אינץ ?
60 אינץ ?
65 אינץ ?
אני הולך לראות בעיקר שידורי יס אבל גם לראות סרטים בפול HD .
תודה רבה לכל העוזרים !!
55 אינץ ?
60 אינץ ?
65 אינץ ?
אני הולך לראות בעיקר שידורי יס אבל גם לראות סרטים בפול HD .
תודה רבה לכל העוזרים !!
שלום לך.
אני יושב באותו מרחק .החלפתי מLCD42 לLED65. בשבועיים הראשונים זה היה מספיק. אבל אחרי זה אתה אומר לעצמך וואי הייתי יכול לקנות גם 70.
בקיצור לדעתי ולפי נסיוני האישי 65 לפחות. אפילו רעייתי שבתחילת הבדיקות אמרה 65 יותר מדי .היום גם היא נהנת לצפות במסך הזה.
יש לקחת בחשבון שהמחיר של 65 קופץ כי הוא נחשב מותרות.
תקפיד לצפות במסך בחנות כדי שתהייה בטוח שאתה "מתחבר " לתמונה , לצבעים ולכל מה שנותן המסך של כל חברה וחברה.
בהצלחה.
אני יושב באותו מרחק .החלפתי מLCD42 לLED65. בשבועיים הראשונים זה היה מספיק. אבל אחרי זה אתה אומר לעצמך וואי הייתי יכול לקנות גם 70.
בקיצור לדעתי ולפי נסיוני האישי 65 לפחות. אפילו רעייתי שבתחילת הבדיקות אמרה 65 יותר מדי .היום גם היא נהנת לצפות במסך הזה.
יש לקחת בחשבון שהמחיר של 65 קופץ כי הוא נחשב מותרות.
תקפיד לצפות במסך בחנות כדי שתהייה בטוח שאתה "מתחבר " לתמונה , לצבעים ולכל מה שנותן המסך של כל חברה וחברה.
בהצלחה.
60 אינץ כי רוב מקורות השידור הם 720P וSD וככל שהגודל עולה האיכות הגרוע נחשפת...
feet= 30.48
feet= 30.48
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.