האם יש נגני בלו-ריי שמסוגלים לחזור לאותה נקודה בסרט לאחר כיבוי?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא בטוח.
למשל סטרימרים שלא מנגנים את התפריט שומרים על מיקום בניגון קובץ הסרט.
אבל אם תנגן בסטרימר עם תפריטים מלאים, לא תקבל שמירת מקום
כך לדעתי גם בנגן במחשב
למשל סטרימרים שלא מנגנים את התפריט שומרים על מיקום בניגון קובץ הסרט.
אבל אם תנגן בסטרימר עם תפריטים מלאים, לא תקבל שמירת מקום
כך לדעתי גם בנגן במחשב
העם דורש..... כל מיני דברים
·לפחות כל הנגנים שלי של סוני 350/370/490 חוזרים למקום ועוד שואל אותך לנגן מהתחלה כן או לא או להכנס באותה נקודה שהפסקת את הסרטboren כתב:בנגני DVD זו הייתה תכונה סטנדרטית. בנגן שלי (LG BD370) זה תלוי משום מה בסרט ולא ברצון של המשתמש. האם יש נגנים שלא "מצייתים לתקן" וחוזרים לאותה נקודה בסרט וללא תלות במה שהגדיר מי שהפיק את הדיסק?...
פיוניר LX08
וכמובן OPPO105D זוכר לא רק את המיקום בדיסק אלא גם לאחר שהוצאת את הדיסק החזרת אותו חוזר למקומו אפילו בסידי
ואפילו בסידי מהוצאות שונות של אותה יצירה חוזר למקום מדהים
-
boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
מאוד מטופש מצד חברות ההפקה להקשות על המשתמשים. במקום לספק חווית שימוש מעולה מה שהם עושים בכותרים כאלה זה לגרום למשתמשים לחפש טורנטים. זה דומה קצת למה שקרה במשחקי מחשב, ש-DRM שהיה מבוסס על הכנסת התקליטור המקורי לכונן כל כך הפריע למשתמשים, שרבים שקנו עותק חוקי של המשחק הורידו בסופו של דבר עותק פרוץ.
זה שאין בארץ שירות דומה לשירות ה-DVD של נטפליקס (שמבוסס על הדואר) עוד יותר מקשה. יש לי מנוי בנטפליקס (שמבחינת חברות הסרטים אינו חוקי), ומאז שאני לא גר בתל אביב אני לא מגיע כמעט לאוזן השלישית כך שנגן ה-BD שלי נשאר די מיותם. בקיצור, יותר מדי דברים מקשים על החיים של מי שרוצה לצרוך תכנים בצורה חוקית. זה היה צריך להיות הפוך. חברות ההפקה היו צריכות להסיר כל מכשול אפשרי כדי לגרום למשתמשים לשלם על תכנים, לא לגרום לאלטרנטיווה הלא חוקית להיות ידידותית יותר למשתמש.
עד כאן ה-off topic rant להיום. תודה לכל מי שענה.
זה שאין בארץ שירות דומה לשירות ה-DVD של נטפליקס (שמבוסס על הדואר) עוד יותר מקשה. יש לי מנוי בנטפליקס (שמבחינת חברות הסרטים אינו חוקי), ומאז שאני לא גר בתל אביב אני לא מגיע כמעט לאוזן השלישית כך שנגן ה-BD שלי נשאר די מיותם. בקיצור, יותר מדי דברים מקשים על החיים של מי שרוצה לצרוך תכנים בצורה חוקית. זה היה צריך להיות הפוך. חברות ההפקה היו צריכות להסיר כל מכשול אפשרי כדי לגרום למשתמשים לשלם על תכנים, לא לגרום לאלטרנטיווה הלא חוקית להיות ידידותית יותר למשתמש.
עד כאן ה-off topic rant להיום. תודה לכל מי שענה.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
הבנתי. כרגע הדבר הכי קרוב לנטפליקס זה סלקום TV.
וכמו שנטפליקס הודיעו מוקדם יותר השנה, הם מתכוונים להיכנס לעוד 200 מדינות במהלך השנתיים הקרובות וביניהם גם ישראל. אז זה יהיה חוקי למהדרין.
וכמו שנטפליקס הודיעו מוקדם יותר השנה, הם מתכוונים להיכנס לעוד 200 מדינות במהלך השנתיים הקרובות וביניהם גם ישראל. אז זה יהיה חוקי למהדרין.