פס קול בעברית לסרט FROZEN
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
·גדול....urik79 כתב:עכשיו איך מוסיפים אותו ל קובץ MKV?...
אתה צריך פסקול אבל לא ממש יודע מה לעשות איתו...
תוריד מפה את MKVToolNix :
http://www.fosshub.com/MKVToolNix.html
יש מלא מדריכים וזה ממש לא מסובך. על רגל אחת אתה גורר את הMKV ואת קובץ הפסקול ועושה להם MUXING.
-
urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
@Hertz33
·
ברור שאני יודע איך... בדקתי עירנות.
את האמת עשיתי את זה פעם, לפני הרבה זמן. אבל אז אני חושב שקראו לתוכנה בשם אחר.. אז זה בלבל אותי עכשיו שחיפשתי בגוגל איך לעשות את זה.
יכול להיות שהיתה פעם תוכנה בשם MKV MERGE או משהו כזה?
בכל מקרה תודה פעמיים.
נ.ב
אין בעצם קידוד מחדש של הוידאו נכון? רק שינוי המעטפת?
·
ברור שאני יודע איך... בדקתי עירנות.
את האמת עשיתי את זה פעם, לפני הרבה זמן. אבל אז אני חושב שקראו לתוכנה בשם אחר.. אז זה בלבל אותי עכשיו שחיפשתי בגוגל איך לעשות את זה.
יכול להיות שהיתה פעם תוכנה בשם MKV MERGE או משהו כזה?
בכל מקרה תודה פעמיים.
נ.ב
אין בעצם קידוד מחדש של הוידאו נכון? רק שינוי המעטפת?
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
האם פעולת ה muxing אפשרית גם לסרט תלת מימד ?
יש לי את הסרט בגרסה עברית רגילה וגרסת תלת מימד באנגלית עם תרגום עברי, ותמיד הפשרה של הבנות וחברות מוזמנות זה שבגרסת תלת מימד יתפשרו על אנגלית (עדין קצת קשה להספיק לקרוא את התרגום בגילן).
יש לי את הסרט בגרסה עברית רגילה וגרסת תלת מימד באנגלית עם תרגום עברי, ותמיד הפשרה של הבנות וחברות מוזמנות זה שבגרסת תלת מימד יתפשרו על אנגלית (עדין קצת קשה להספיק לקרוא את התרגום בגילן).
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
@avioren
·אפשר גם בסרטי תלת מימד בלי שום בעיה. אין הבדל אם הסרט הוא תלת או רגיל. התהליך פשוט ביותר אני עשיתי איחוד של המון סרטים שהיו לי בדיבוב אנגלי/עברי רק לבדוק את הסנכרון כי לא תמיד זה מסונכרן ויש הבדל של כמה שניות בין גרסאות שונות של ההפצות.
·אפשר גם בסרטי תלת מימד בלי שום בעיה. אין הבדל אם הסרט הוא תלת או רגיל. התהליך פשוט ביותר אני עשיתי איחוד של המון סרטים שהיו לי בדיבוב אנגלי/עברי רק לבדוק את הסנכרון כי לא תמיד זה מסונכרן ויש הבדל של כמה שניות בין גרסאות שונות של ההפצות.