בעיית קליטה מוזרה בבית
יש לי ממיר של סקאל עם האנטנה הפשוטה שלו בחדר השינה, קליטה מצוינת וחלקה.
קניתי ממיר נוסף מאותו סוג לסלון ואין קליטה בכלל, חיברתי לו אנטנה של יונדאי 3 מ' ועדיין אין קליטה אלא אם אני עומד בזוית מסוימת מאוד במרכז הסלון (לא ריאלי). החלפתי ממירים ואנטנות בין החדרים ובחדר השינה שניהם עובדים מצוין.
איזה אופציות יש לי כדי כן לקלוט משהו בסלון בלי לרשת את כל הבית באנטנות? גר בהוד השרון, אם זה משנה.
תודה מראש.
קניתי ממיר נוסף מאותו סוג לסלון ואין קליטה בכלל, חיברתי לו אנטנה של יונדאי 3 מ' ועדיין אין קליטה אלא אם אני עומד בזוית מסוימת מאוד במרכז הסלון (לא ריאלי). החלפתי ממירים ואנטנות בין החדרים ובחדר השינה שניהם עובדים מצוין.
איזה אופציות יש לי כדי כן לקלוט משהו בסלון בלי לרשת את כל הבית באנטנות? גר בהוד השרון, אם זה משנה.
תודה מראש.
אין לי חיבור לאנטנה מרכזית, הכל תפוס בתשתית של יס
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אם אתה לא מנוי של יס בפועל אתה יכול פשוט לחווט את עצמך לעידן פלוס, זה אמור להיות בארון התקשורת בחדר המדרגות.
אם אתה כן מנוי של יס, דיפלקסר פשוט יפתור לך את הבעיה.
כל זה כמובן בתנאי שבכלל יש אנטנה על הגג של הבניין שלכם.
אם אתה כן מנוי של יס, דיפלקסר פשוט יפתור לך את הבעיה.
כל זה כמובן בתנאי שבכלל יש אנטנה על הגג של הבניין שלכם.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ניתן לנסות עם אנטנה קיו 101 קליטה משופרת עד 18 אחוז יותר עוצמה בהשוואה ליונדאי או סאקל
כנראה יש לך גלילה של חלון בסלון החוסמת את הקליטה זה אמור להשתפר מנסיון אישי עם העלאה של החלון או שימוש באנטנה קיו 101
כנראה יש לך גלילה של חלון בסלון החוסמת את הקליטה זה אמור להשתפר מנסיון אישי עם העלאה של החלון או שימוש באנטנה קיו 101
חיבור הממיר של עידן פלוס לשקע בקיר
האם לא יותר טוב מכל האנטנות המוצעות להתחבר ישירות לשקע בקיר ?
אני גר ברחובות בבניין בן 18 קומות (קומה 14 ) , לאחר שניסיתי לקלוט את הערוציםבעידן פלוס ללא הצלחה ...התייאשתי .
לאחר בדיקות עם גורמים בתחום נאמר לי כי חיבור לשקע בקיר (כלומר לאנטנה של הבניין ) יתן לי את הקליטה הטובה ביותר .
בבדיקה שניסיתי להתחבר - מופיע לי "אין שידור " - כניראה גם שאין אנטנה .
האם מישהו יכול לעזור בנושא ...האם הקבלן מחוייב להתקין אנטנה על הגג של הבניין / הוועד במקרה שהקבלן לא התקין ?
אשמח לתגובות
אני גר ברחובות בבניין בן 18 קומות (קומה 14 ) , לאחר שניסיתי לקלוט את הערוציםבעידן פלוס ללא הצלחה ...התייאשתי .
לאחר בדיקות עם גורמים בתחום נאמר לי כי חיבור לשקע בקיר (כלומר לאנטנה של הבניין ) יתן לי את הקליטה הטובה ביותר .
בבדיקה שניסיתי להתחבר - מופיע לי "אין שידור " - כניראה גם שאין אנטנה .
האם מישהו יכול לעזור בנושא ...האם הקבלן מחוייב להתקין אנטנה על הגג של הבניין / הוועד במקרה שהקבלן לא התקין ?
אשמח לתגובות