מסך קעור סמסונג 55HS6800 - "סקירה" על מסך שאין לו אזכור ברשת.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
היי לכולם,
ראיתי אתמול איזשהי סקירה די חובבנית ב ynet על מסך LED קעור של סמסונג דגם 55HS6800.
מעולם לא שמעתי על דגם כזה או בכלל על סדרה כזו - HS. אין לדגם/סדרה הזו שום אזכור בשום מקום ברשת.
מישהו מכיר את העוף המוזר הזה? לאיזה שנת מודל הוא שייך בכלל?? לשנתון היוצא או זה שעומד להיכנס?
*לא שהוא מעניין אותי, שום דבר בו לא נראה לי קורץ - לא הקעירות ובטח שלא המחיר המומלץ. (סה"כ מסך HD רגיל ופשוט כמו שכולנו מכירים כבר שנים)
קישור:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4631959,00.html
ראיתי אתמול איזשהי סקירה די חובבנית ב ynet על מסך LED קעור של סמסונג דגם 55HS6800.
מעולם לא שמעתי על דגם כזה או בכלל על סדרה כזו - HS. אין לדגם/סדרה הזו שום אזכור בשום מקום ברשת.
מישהו מכיר את העוף המוזר הזה? לאיזה שנת מודל הוא שייך בכלל?? לשנתון היוצא או זה שעומד להיכנס?
*לא שהוא מעניין אותי, שום דבר בו לא נראה לי קורץ - לא הקעירות ובטח שלא המחיר המומלץ. (סה"כ מסך HD רגיל ופשוט כמו שכולנו מכירים כבר שנים)
קישור:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4631959,00.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
H6800 (גם כתוב כך פעם אחת בכתבה):
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885558
הכותב כנראה התרגל לדגמי JS.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885558
הכותב כנראה התרגל לדגמי JS.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@jtk
·
צודק, תודה. יצאתי חומוס, קראתי מהר ופספסתי את זה לגמרי.
מה גם שגם את ה- H6800 לא יצא לי לראות, אז זה גם מסביר לי למה לא חשבתי עליו בכלל..
·
מה גם שגם את ה- H6800 לא יצא לי לראות, אז זה גם מסביר לי למה לא חשבתי עליו בכלל..
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
גיסי קנה אותו ממש עכשיו
·jacko-il כתב:@jtk
·
מה גם שגם את ה- H6800 לא יצא לי לראות, אז זה גם מסביר לי למה לא חשבתי עליו בכלל.....
למען ההגינות ציינתי בפניו שההבדל בינו ל-H6400 הוא רק הקעירות וזה לא שווה את ההפרש במחיר. הוא קנה ב-7900 אם זכור לי נכון, סמליין רשמי. אני אשתדל לבדוק אותו בקרוב ולהעלות איזו מיני סקירה...
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

למען איזו הגינות? ציינת בפני מי? לא כל כך הבנתי למה אתה מתייחס.. סה"כ שאלתי מה זה הדגם הזה כי לא שמעתי עליו.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

בהנחה שמדובר על מסך די מקביל ל 6400, רק קעור, קשה לי להבין מדוע הוא עולה כל כך הרבה. (והוא עוד מגיע ללא משקפי תלת מימד בקופסא. פשוט חוצפה.)
מסך כעור תופס הרבה יוותר מקום העומק שלא בקצוות לעומת המרכז גדול ולכן הוא יכול לקרא דק... הוא תופס המון רוחב
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

הוא יקר יותר משמעותית וזה מעצבן
לא ברור למה. אגב, גיסי שילם עליו 7900 וקצת. יבואן רשמי סמליין עם אחריות ל-3 שנים כמובן (ברור לנו של מי..).
בכל מקרה, הוא לא קיבל את השלט החכם אבל כן קיבל משקפי תלת מימד. פשוט עצוב.
לחמותי קניתי את ה-UE55H6400 ב-6000 ש"ח דרך י. שלום והיא קיבלה 2 זוגות משקפיים וגם את השלט החכם.
אחלה תימחור יש לסמליין. אגב, ה-UA55H6400 שלהם עולה רשמית משהו כמו 7000 היום...
לחמותי קניתי את ה-UE55H6400 ב-6000 ש"ח דרך י. שלום והיא קיבלה 2 זוגות משקפיים וגם את השלט החכם.
אחלה תימחור יש לסמליין. אגב, ה-UA55H6400 שלהם עולה רשמית משהו כמו 7000 היום...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
Re: הוא יקר יותר משמעותית וזה מעצבן
למה לא ברור?voguemaster כתב:לא ברור למה. אגב, גיסי שילם עליו 7900 וקצת. יבואן רשמי סמליין עם אחריות ל-3 שנים כמובן (ברור לנו של מי..).
אחלה תימחור יש לסמליין. אגב, ה-UA55H6400 שלהם עולה רשמית משהו כמו 7000 היום......
מצאו נישה נוספת "למכור" לפריקים ולעשות אקסטרה כסף, הפעם זה מסך קעור.
אמנם שכחתי את כדור הבדולח בבית, אבל אני בטוח שאתה יכול לצפות לטריק שיווקי נוסף גם בשנה הבאה, ולאחריה, ולאחריה..
- voguemaster
-
- חבר ותיק

כן, לחלוטין
הזהרתי אותו ואמרתי לו שאין הבדל. יתרה מכך, הוא בכלל צריך 60 אינץ' או יותר והמלצתי לו על H7150. הוא לא שמע לעצתי...
במקור הוא רצה לקנות H8000 מייבוא מקביל ב-12K או משהו כזה אז אמרתי לו שעדיף לקפוץ ל-60 אינץ' ולרדת לסדרה 7. בסוף הוא החליט שזה יותר מדי כסף והלך על 55. נו שוין...
במקור הוא רצה לקנות H8000 מייבוא מקביל ב-12K או משהו כזה אז אמרתי לו שעדיף לקפוץ ל-60 אינץ' ולרדת לסדרה 7. בסוף הוא החליט שזה יותר מדי כסף והלך על 55. נו שוין...