מסך הקרנה חשמלי

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
mafisto00 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
יש לי מקרן BenQ W1070

אני מחפש מסך הקרנה חשמלי במחיר עד 3000 שח ללא חריגה.

נתקלתי בהרבה המלצות בפורום למסך Splendor EBHD 100-106 אינצ'

אני מעדיף מסך גדול יותר מ 106 אינצ', עד 120 אינצ'.
  • אצלי במשרד יש מסך של AV LINE בכלל ללא גלים ולא מתקפל בצדדים, זאת למרות שאני רואה המלצות גורפות מחברי הפורום לא לקנות מסכים כאלו לשימוש ביתי, האם יש באמת שוני באיכות בין המסכים?
  • האם יש המלצה למסך איכותי יותר בטווח מחיר שציינתי? אין בעיה להזמין מחו"ל. מסך 16:9
תודה לעוזרים

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

מסך ה-AV LINE במשרד שלך הוא בגודל של יותר מ-100"?
מסך ללא מנגנון מתיחה בגודל של מעל 106" ממש לא מומלץ אבל אני לא מכיר שום מסך כזה בפחות מ-4000 ש"ח (ואת המסך שעולה 5000 ש"ח שאני רכשתי לפני שנתיים לא הייתי רוכש היום במחיר כזה).
אם אתה לא מוכל לחרוג מ-3000 ש"ח על המסך ובכל זאת מעוניין במסך בגודל של מעל 106" האופציה היחידה היא להתפשר על מסך טוב אבל לא מושלם (לפחות לטעמי, אחרים שראו אותו טוענים שאני מגזים) ביד שנייה.

http://www.hometheater.co.il/vt225922.html

RAF23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

יש לי מסך 120 איינטש חשמלי של AV LINE ללא מתיחה ורואים פצצה כל מי שבא מתלהב. וגם אותי הפחידו רק בפורום הזה מגלים. חברים שיש להם מקרן בכלל יש להם מסך נגלל ידני ורואים פצצה. לגבי גלים רק במשחקי כדורגל ככה טוענים זה מפריע למזלי לא רואה כדורגל. ויש לי כבר יותר מחצי שנה מסך חשמלי אולי אם ממש אחפש אראה גל אחד שבכלל לא מפריע בסרטים.. אין צורך להוציא על חתיכת בד יותר מ1000 ומשהו שקל. לא נראה לי הגיוני לשלם על חתיכת בד עם 2 מותחנים 8000 אלף שקל ואפילו יותר בגדלים של ה120 אינטש ... אלה עם כן יש לך כסף מיותר..

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

RAF23

אם אתה גר באזור חיפה אני אשמח להתרשם מהמסך.

RAF23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

אני גר במרכז ויותר מזה זה מסך שני שלי חשמלי הראשון פשוט אני קילקלתי אותו שניסיתי לסדר שיעצור לבד אז הוא ברח לי לתך הבית והתקלקל לי וגם כמעט ולא היו גלים רק גל אחד או 2.. ושוב יש לי שלושה חברים עם מקרן ומסך נגלל ידני ולהם יש אפשר להגיד גלים אבל לא ברמה שזה פוגע באיכות הצפייה. וראיתי אצלהם כמה סרטים . בתנועות ממש מהירות אז הגלים נראים לעין רק אם אתה מחפש אותם. לפני שרכשתי מקרן פשוט פה בפורום הפחידו אותי כאילו מסך ללא מתיחה לא שווה שקל ולא כדאי להתעסק איתו.. חבל שאתם מיעצים ומפחידים אנשים שאין להם הרבה כסף להכנס להוצאות ממש מיותרות. הבן אדם קנה בנקיו מקרן התחלתי בסיסי זאת אומרת שאינו מעוניין להשקיע מלא כסף ופה בפורום ישר ממליצים מסכי מתיחה.. בינינו לשלם על בד. חתיכת בד כמה אלפי שקלים? לא נראה מוגזם? אני אחד שלא אוהב להתערב פה בדיונים אבל ברגע שמדובר במסך שלי יש אישית מסך שני ללא מתיחה ואני אחד שרואה כמעט כל יום סרט. כואב לי שסתם מפחידים אנשים. ברור שבמסך מתיחה תראה יותר טוב אבל המחיר בהתאם. כך לגבי סוגי מקרנים שונים .. יש יותר טוב מהבנקיו אבל גם יותר יקר בכמה אלפי שקלים.. אז מה הבנקיו לא יראו בו טוב? יראו בו מצויין פשוט יש יותר טוב. ממש שטויות. אין סוף לדברים האלה.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

אני מעולם לא המצלתי למישהו לרכוש מסך באלפי שקלים.
אני טוען שאם אין את אלפי השקלים למסך מתיחה פשוט צריך להסתפק במסל בגודל של עד 100 אינץ'.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #7 

@RAF23
·
אני לא בא להטיל ספק בזה שאתה לא רואה פגמים במסך ללא מתיחה. אבל כל אחד וההעדפות שלו. כאחד שהיה לו מסך ללא מתיחה במשך 4 שנים והחליף למסך מתיחה לפני כשנה אני חייב לומר שההבדל ממש בולט.

אני מכיר אנשים שנהנים לשמוע מוזיקה מטרנזיסטור זה לא אומר שהם לא ייהנו יותר אם יקשיבו למערכת סטריאו טובה.

אז אם מישהו שואל הוא יקבל את כל הספקטרום של התשובות וזה לפי ההעדפות של המשיבים. בסופו של דבר אף אחד לא מכריח מישהו ללכת לכוון שהוא אוהב הבחירה בסופו של דבר בידי זה שמשלם את הכסף.

אנחנו לא מפחידים אלא רק אומרים את דעתנו.

ולדעתי עדיף מסך מתיחה טוב עם מקרן ברמת פתיחה מאשר מקרן טוב ומסך עם גלים. ובמסכים גדולים ללא מתיחה יש גלים!

mafisto00 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

Raf, אין פה עניין של יכולת אלא עלות מול תועלת,
ככל שעלות עולה ככה היחס בין העלות לתועלת יורד,
תודה על דעתך הכנה בנושא, עד עכשיו הקרנתי על קיר לא מושלם ונהניתי מאוד.
אם אפשרי להגיע להתרשם מהאיכות אני אשמח.

שוב אני אומר, התקציב עד 3000.

מה האופציות שלי?
מבקש לציין דגם, גודל ומחיר וכמובן.
מה התייחסותכם למסך שציינתי?

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

mafisto00,

האופציות שלך בעד 3000 ש"ח:
1. מסך בגודל של סביב 120" ללא מתיחה (אם ה-AV LINE של RAF או חברה אחרת).
2. מסך בגודל של סביב 100" ללא מתיחה (ואז אתה אמור לסגור את הסיפור בחצי תקציב).
3. מסך מתיחה חשמלי בגודל של סביב 120" ביד שנייה.

לי אישית לא יצא להתרשם מה-AV LINE אבל אני לא הייתי רוכש שום מסך 120" ללא מתיחה אלא אם היית לי אפשרות להתרשם ממנו לפני הרכישה (עדיף למסך הספציפי אבל אפשר לחיות עם מסך מאותו דגם).

mafisto00 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

חברה אפשר עוד המלצות בנושא?

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”