נפרץ מפעל הייצור של Audeze - נגננו אוזניות בשווי $250,000
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
חברת האוזניות היוקרתית Audeze פרסמה כי בלילה של 28.2.15, מפעל הייצור שלה נפרץ ונגנבו אוזניות בשווי של $250,000
החברה לא מרשה מכירה של מוצריה בצורה דרך eBay, Amazon או Craigslist, אז אם פתאום תראו אוזניות של החברה בזול, תדאו שמקורם חשוד.
החברה תפרסם בהמשך מספרים סידוריים של האוזניות שנגנבו והיא מציעה פרס של $10,000 למידע אשר יעזור להוביל לתפיסת הגנבים.
המידע פורסם בדף הפייסבוק של החברה וגם האתר שלה עודכן בהתאמה.
בסופו של דבר, אני לא כל כך בטוח שאנשים יעמדו בפיתוי מלרכוש אוזניות חדשות של Audeze בזול כאשר המקור חשוד...
החברה לא מרשה מכירה של מוצריה בצורה דרך eBay, Amazon או Craigslist, אז אם פתאום תראו אוזניות של החברה בזול, תדאו שמקורם חשוד.
החברה תפרסם בהמשך מספרים סידוריים של האוזניות שנגנבו והיא מציעה פרס של $10,000 למידע אשר יעזור להוביל לתפיסת הגנבים.
המידע פורסם בדף הפייסבוק של החברה וגם האתר שלה עודכן בהתאמה.
בסופו של דבר, אני לא כל כך בטוח שאנשים יעמדו בפיתוי מלרכוש אוזניות חדשות של Audeze בזול כאשר המקור חשוד...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני לא מבין, אתה דורש כופר של רבע מיליון דולר על מציאת הסחורה?Shayosef כתב:אהבתי, השווי ריטייל של האוזניות מוצהר כ 250,000 $, והפרס הוא רק 10,000 $...
מעניין כמה הם גוזרים על הצרכנים...
ופרסום חינם על הדרך...
יש מן הסתם הבדל אדיר בין עלות המכר למחיר המוצר, וזה שהם השתמשו במספר $250,000 (משהו כמו 150 אוזניות בהערכה גסה...) לא אומר שזו העלות שלהם בפועל (מה גם שהם כנראה מבוטחים). להבטיח לזרים באינטרנט $10,000 כדי לקבל טיפים על זהות הגנבים נראה לי כמו בונוס נחמד למדי על משהו שהוא די מובן מאליו לאדם הסביר.
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
יהיה מאוד קשה למקור אוזניות כלכך יקרות בלי מספרים סידורים או עם מספרים סידוריים
כל אוזניה גנובה ידוע
הגנבים נכנסו למלכודת שלא חשבו עליה
גם מי שקונה סחורה גנובה צפוי לעונשים על פי החוק בהרה"ב
מספיק שיגלו כמה אז ימצאו את כל היתר
כל אוזניה גנובה ידוע
הגנבים נכנסו למלכודת שלא חשבו עליה
גם מי שקונה סחורה גנובה צפוי לעונשים על פי החוק בהרה"ב
מספיק שיגלו כמה אז ימצאו את כל היתר
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני לא בטוח שיהיה כ"כ קשה למכור אותן כמשומשות במצב טוב באיביי, הד-פיי וקרייגליסט מתוך כמה חשבונות פיקטיביים... עושים מכה, מוכרים כמה זוגות שרק אפשר, ואת השאר מחלקים במתנה לכל החברים. 
- photohtbar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש כבר צוות של קונים פיקטיביים וסמויים שיבדקו מה מקור האוזניות
זה כמו למכור כסף מסומן
זה כמו למכור כסף מסומן