סרטון : Samsung Galaxy S6 vs Apple iPhone 6
- ItayDroblas
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
וואו, מישהו ממש זריז בתעשיה... 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה באמת חוזר לימים שבהם סמסונג לא היתה מקורית מספיק
חבל שנזנח כרטיס הזיכרון החיצוני וגם החלפת הבטריה נושא כואב.
אבל הכי עצוב שנזנחה ההגנה לרטיבות. זה אני ממש לא מבין כי המבנה החדש מקל מאוד עליהם.
אבל הכי עצוב שנזנחה ההגנה לרטיבות. זה אני ממש לא מבין כי המבנה החדש מקל מאוד עליהם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·oferlaor כתב:זה באמת חוזר לימים שבהם סמסונג לא היתה מקורית מספיק
אבל הכי עצוב שנזנחה ההגנה לרטיבות. זה אני ממש לא מבין כי המבנה החדש מקל מאוד עליהם....
מוזר גם לי שסמסונג ביטלה את הבידול החיובי מול אפל כשלא ניתן להוסיף הרחבת זכרון ולהחליף סוללה.
דווקא ביטול ההגנה נגד מים די מובנת לי... ולדעתי בגלל עניין די פשוט. הסגירה של פתח הטעינה עשתה המון צרות והיתה נשברת עם הזמן שלא לדבר על חוסר הנוחות לפתוח ולסגור בכל פעם שטוענים את המכשיר. חבל מאוד.
עכשיו נשאר רק אנדרואיד מול ios נטו.
- טלHD
- גורו

·sam22 כתב:היו לי שני מכשירי סמסונג בעבר.
אחת הנקודות הכואבות היתה הסוללה.
עכשיו זה לא פתיר
לא פתיר, לא טוב...
היום זה פחות חשוב מבעבר בגלל 2 דברים עיקריים.
1. מבחר עצום של סוללות חיצוניות ניידות וחזקות.
2. סמסונג מצהירה שטעינה של 10 דקות תעניק שימוש של 4 שעות במכשיר החדש.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אם היעדר היכולת להחלפת הסוללה והיעדר סלוט לכרטיס זכרון זה מה שיתן שיפור באיכות הבניה כך שתהיה באותה רמה עם אייפון \ HTC ONE אז חבל שלא עשו את זה כבר לפני 3 דורות.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
·טלHD כתב:·......
היום זה פחות חשוב מבעבר בגלל 2 דברים עיקריים.
1. מבחר עצום של סוללות חיצוניות ניידות וחזקות.
2. סמסונג מצהירה שטעינה של 10 דקות תעניק שימוש של 4 שעות במכשיר החדש....
עזוב טל,
אתה קהל שבוי
זו תהיה טעות למכור מכשיר שאין לו אפשרות להסרת הסוללה.
מה יעשו כשהמכשיר נתקע ??
קרה לי פעם שהוא נתקע ורק הוצאת הסוללה והחזרתה פתרו את הבעיה .
הם יצטרכו אולי לעשות כפתור HARD RESET .
גם עניין זיכרון ההרחבה - יהיה טעות.
אני בד"כ מוציא את כרטיס הזיכרון , מחבר לקורא כרטיסים וזהו. לא צריך להיות תלוי במהירות ההעברה של המכשיר .
גם אם המכשיר ילך - הלך המידע (בחלק מהמקרים). כשיש כרטיס זיכרון , פשוט מוציאים ומעבירים למכשיר הבא .
מה יעשו כשהמכשיר נתקע ??
אני בד"כ מוציא את כרטיס הזיכרון , מחבר לקורא כרטיסים וזהו. לא צריך להיות תלוי במהירות ההעברה של המכשיר .
גם אם המכשיר ילך - הלך המידע (בחלק מהמקרים). כשיש כרטיס זיכרון , פשוט מוציאים ומעבירים למכשיר הבא .
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מדהים כמה שהוא מזכיר את האייפון...
אגב לגבי הסקירה - זה נראה כאילו מישהו בתערוכה גנב את הגלקסי כדי לצלם את ההשואה - מתחבא ליד החלון עם הגב לקהל
אגב לגבי הסקירה - זה נראה כאילו מישהו בתערוכה גנב את הגלקסי כדי לצלם את ההשואה - מתחבא ליד החלון עם הגב לקהל
·movieman כתב:זו תהיה טעות למכור מכשיר שאין לו אפשרות להסרת הסוללה.
מה יעשו כשהמכשיר נתקע ??
גם אם המכשיר ילך - הלך המידע (בחלק מהמקרים). כשיש כרטיס זיכרון , פשוט מוציאים ומעבירים למכשיר הבא ....
לא מבין את הקטע של הוצאת הסוללה. לא נתקלתי במכשיר אחד אף פעם שלחיצה ארוכה מספיק על כפתור הכיבוי לא כיבתה אותו בסוף, בדומה להוצאת הסוללה.
·המטרה בסוללה נפרדת היא שאתה יכול להחליף אותה כשהיא נגמרת באחת אחרת טעונה. מאז שהתחלתי להשתמש בגלקסי נוט 3 ועכשיו עם ה4 תמיד יש לי סוללה ספייר טעונה ל100% בהישג יד. המכשיר שלי כמעט ולא עובר הטענות, אני פשוט מחליף סוללות כשהם נגמרות וטוען אותם במטען ייעודי של סמסונג. זה בערך הדבר הכי נוח שיש בעולם כי אתה לא תלוי בחשמל וכבלים או ב power bank. פשוט פותח את המכסה האחורי שולף את הבטריה ומכניס חדשה. ב10 שניות יש לך 100%. מקווה שהם לא ישנו את זה בנוט 5.Nemesis כתב:·......
לא מבין את הקטע של הוצאת הסוללה. לא נתקלתי במכשיר אחד אף פעם שלחיצה ארוכה מספיק על כפתור הכיבוי לא כיבתה אותו בסוף, בדומה להוצאת הסוללה....
סוללה ספייר מקורית של סמסונג עולה כ40 שקלים דרך האתר שלהם (בארהב), סט של בטריה + מטען ייעודי עולים כ100 שקלים.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
·טלHD כתב:·......
מוזר גם לי שסמסונג ביטלה את הבידול החיובי מול אפל כשלא ניתן להוסיף הרחבת זכרון ולהחליף סוללה.
דווקא ביטול ההגנה נגד מים די מובנת לי... ולדעתי בגלל עניין די פשוט. הסגירה של פתח הטעינה עשתה המון צרות והיתה נשברת עם הזמן שלא לדבר על חוסר הנוחות לפתוח ולסגור בכל פעם שטוענים את המכשיר. חבל מאוד.
עכשיו נשאר רק אנדרואיד מול ios נטו....
סוני הכריזו אתמול על טלפון M4 חסין מים ללא מכסה על שקע הטענה. קוסמים.
זה מכשיר ביניים 300 אירו
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
·oferlaor כתב:זה באמת חוזר לימים שבהם סמסונג לא היתה מקורית מספיק
אבל הכי עצוב שנזנחה ההגנה לרטיבות. זה אני ממש לא מבין כי המבנה החדש מקל מאוד עליהם....
כשהשיקו את גלקסי 5, היה לחוץ לסמסונג לתת נוקאאוט ולמכור כמה שיותר ולכן היו חייבים להמציא עצמם מחדש - עניין העמידות במים.
לי היה ברור שמדובר בתכונה חד פעמית [לפחות ב-3 השנים הקרובות] מאחר ובטווח הארוך החברה תפסיד הרבה מאוד כספים וכולנו יודעים כמה תיקוני סמארטפונים זה דבר רווחי.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
·vivi כתב:·......
כשהשיקו את גלקסי 5, היה לחוץ לסמסונג לתת נוקאאוט ולמכור כמה שיותר ולכן היו חייבים להמציא עצמם מחדש - עניין העמידות במים.
לי היה ברור שמדובר בתכונה חד פעמית [לפחות ב-3 השנים הקרובות] מאחר ובטווח הארוך החברה תפסיד הרבה מאוד כספים וכולנו יודעים כמה תיקוני סמארטפונים זה דבר רווחי....
קונספירציה ברמת ה home button של האייפונים אשר באורח פלא מתקלקל במועד השקת האייפון הבא
- טלHD
- גורו

·vivi כתב:·......
לי היה ברור שמדובר בתכונה חד פעמית [לפחות ב-3 השנים הקרובות] מאחר ובטווח הארוך החברה תפסיד הרבה מאוד כספים וכולנו יודעים כמה תיקוני סמארטפונים זה דבר רווחי....
ודווקא ה 5 נחשב כמכשיר שלא עמד ברף הציפיות מבחינת כמויות שנמכרו...
בדרך כלל מתרגלים מהר לתכונות מועילות כמו עמידות למים ואבק.
צריך הרבה אומץ לבטל את התכונות האלו במכשיר הדגל שאמור להיות טוב יותר מזה שהחליף.
לך תדע, אולי התכונה הזו היתה חשובה פחות ללקוחות הפוטנציאלים.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מסכים. אני מאמין שגם אם היה עומד ברף הציפיות סמסונג לא הייתה משקיעה עצמה בפיתוח של ה"שלב הבא" של עמידות המכשירים.
סמסונג חברה חכמה מאוד, נראה כאילו הפעם הקהל העיקרי שהיא רוצה לנגוס בו הוא קהל האייפונים שבשנה הזאת שברירי מתמיד. הרבה סיפורים על אנשים שעוברים לאנדראאיד כי פשוט נשבר להם מלדרוך במקום. כעת שגלקסי 6 מקבל תשבוחות על העיצוב שלו אני מהמר שזה יעודד מעבר לאנדרואיד.
צריך להמתין קצת ולראות כמה הגלקסי 6 יצליח, אני אישית מהמר שהשנה הוא ייקח ובגדול.
סמסונג חברה חכמה מאוד, נראה כאילו הפעם הקהל העיקרי שהיא רוצה לנגוס בו הוא קהל האייפונים שבשנה הזאת שברירי מתמיד. הרבה סיפורים על אנשים שעוברים לאנדראאיד כי פשוט נשבר להם מלדרוך במקום. כעת שגלקסי 6 מקבל תשבוחות על העיצוב שלו אני מהמר שזה יעודד מעבר לאנדרואיד.
צריך להמתין קצת ולראות כמה הגלקסי 6 יצליח, אני אישית מהמר שהשנה הוא ייקח ובגדול.