השדרגת חוזרת...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אחרי זמן די רב שלא שדרגתי כלום (לפחות חצי שנה, לא כולל פרוססור וידאו אחד כי זה הרי לא נחשב) אני מתחיל לחשוב שוב על שדרוגים.
זה התחיל בהכרזה של פיוניר על ה-42MXE20...
זה המשיך עם הגעתם לארצה של שלטי PRONTO 9600...
איך מתמודדים עם הדחף הזה?
השנה התקציב צפוף מתמיד. החיים קשים...
זה התחיל בהכרזה של פיוניר על ה-42MXE20...
זה המשיך עם הגעתם לארצה של שלטי PRONTO 9600...
איך מתמודדים עם הדחף הזה?
השנה התקציב צפוף מתמיד. החיים קשים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

מרטין,
להגנתי רק אומר שבמקור תכננתי רק לקפוץ לרגע לבדוק שהעכבר בטעינה ולכבות אורות בחדר העבודה.
אבל "שרשור מסויים" גרם לאדרנלין שלי לקפוץ וכך אבדו לי עוד שעתיים של שינה (או צפיה ב-HDTV)...
מרגיז כי היה לי דווקא סרט מתוכנן להערב.
להגנתי רק אומר שבמקור תכננתי רק לקפוץ לרגע לבדוק שהעכבר בטעינה ולכבות אורות בחדר העבודה.
אבל "שרשור מסויים" גרם לאדרנלין שלי לקפוץ וכך אבדו לי עוד שעתיים של שינה (או צפיה ב-HDTV)...
מרגיז כי היה לי דווקא סרט מתוכנן להערב.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 26/12/2006 2:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
תקציב נמוך אתה אומר?
בוא בוא נרכיב לך איזה מערכת סטריאו וינטג' ב700 שקל
בוא בוא נרכיב לך איזה מערכת סטריאו וינטג' ב700 שקל
-
oferlaor
- מנהל

ofir-harlev,
לפני כמה שבועות עשיתי שוב את השיחה החצי שנתית עם חברת הביטוח לעדכן אותם לגבי הסטטוס של המערכת.
אחרי שהם שוב החליטו לוותר על לשלוח שמאי (הוא כל פעם בא ומביא רשימה שאחרי חודשיים הופכת חסרת כל רלוונטיות).
הפעם המצב השתפר. עשינו חשבון והם כותבים "ציוד קולנוע ביתי מתוחכם" עם תג מחיר. הם אפילו הוסיפו לי (במחיר מצחיק) הגנה נגד שבר במסך (שזה החשש מס' אחד שלי שגורם לכך שהילדים כמעט לא מזמינים חברים לסלון...).
מזל שלא מחשבים את השווי לפי ערך מתגלגל (כלומר, את ההפסד האפקטיבי לאורך השנים האחרונות)...
עכשיו שאני חושב על זה, הפסדתי יותר השנה על הימור ממש לא חכם על הדולר... זה רק מראה לי שוב שהאינסטינקט הכלכלי הסולידי שלי תמיד יהיה עקבי. מה שאני אהמר עליו תמיד ילך בכיוון ההפוך להימור שלי...
לפני כמה שבועות עשיתי שוב את השיחה החצי שנתית עם חברת הביטוח לעדכן אותם לגבי הסטטוס של המערכת.
אחרי שהם שוב החליטו לוותר על לשלוח שמאי (הוא כל פעם בא ומביא רשימה שאחרי חודשיים הופכת חסרת כל רלוונטיות).
הפעם המצב השתפר. עשינו חשבון והם כותבים "ציוד קולנוע ביתי מתוחכם" עם תג מחיר. הם אפילו הוסיפו לי (במחיר מצחיק) הגנה נגד שבר במסך (שזה החשש מס' אחד שלי שגורם לכך שהילדים כמעט לא מזמינים חברים לסלון...).
מזל שלא מחשבים את השווי לפי ערך מתגלגל (כלומר, את ההפסד האפקטיבי לאורך השנים האחרונות)...
עכשיו שאני חושב על זה, הפסדתי יותר השנה על הימור ממש לא חכם על הדולר... זה רק מראה לי שוב שהאינסטינקט הכלכלי הסולידי שלי תמיד יהיה עקבי. מה שאני אהמר עליו תמיד ילך בכיוון ההפוך להימור שלי...
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
"ציוד קולנוע ביתי מתוחכם"
חזק!
חזק!
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עפר אני מבין אותך בטירוף!
גם התחלתי לקרוא על הפרונטו החדש - למרות שאני מרוצה ביותר מהמארנטז 9500. והתחלתי בעדינות לברר כמה עולה הקריסטליו בארץ ולספר על מעלותיו המיוחדות למערכת שלנו דווקא לאישתי....
תגיד, העלת נושא נוסף ורלוונטי שמדיר שינה מעיניי כשאני ער - ביטוח.... אני מבטח כרגע דרך ביטוח ישיר ובדיוק בתהליכי הוספה של המקרן / רמקולים חדשים. יש המלצות למבטחים / נקודות להעלות? למשל עלהביטוח נגד שבר בפלזמה לא חשבתי, ואכן מאז שעברה מהקיר להיות מונחת על המזנון הקמתי "מחסום אקוסטי" שלא מאפשר לילדים להתקרב
גם התחלתי לקרוא על הפרונטו החדש - למרות שאני מרוצה ביותר מהמארנטז 9500. והתחלתי בעדינות לברר כמה עולה הקריסטליו בארץ ולספר על מעלותיו המיוחדות למערכת שלנו דווקא לאישתי....
תגיד, העלת נושא נוסף ורלוונטי שמדיר שינה מעיניי כשאני ער - ביטוח.... אני מבטח כרגע דרך ביטוח ישיר ובדיוק בתהליכי הוספה של המקרן / רמקולים חדשים. יש המלצות למבטחים / נקודות להעלות? למשל עלהביטוח נגד שבר בפלזמה לא חשבתי, ואכן מאז שעברה מהקיר להיות מונחת על המזנון הקמתי "מחסום אקוסטי" שלא מאפשר לילדים להתקרב
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
חבר'ה, אתם צריכים טיפול מקצועי.
מוקדש לכל המטורפים פה באהבה
http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/167.html
מוקדש לכל המטורפים פה באהבה
http://mp3music.gpg.co.il/lyrics/167.html
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
-
oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עופר,
בהחלט גם אני מבין המבינים אותך לגבי התקפים אלו
אישתי היא בתקופה האחרונה רגישה ולחוצה בכל פעם שאני מתחיל לדבר ולפנטז (על ציוד
) בקול
אתמול היה ניר פצפצים בחוץ על השיש (הוצאתי משהו) והיא ראתה את זה ומיד נתנה קריאה לחוצה
"מה שוב קנית ? "
לגבי הלחץ מהילדים בסלון... אצלי זה דומה.
מה שעשיתי, הזמנתי נקודה נוספת מ- YES לחדר משחקים ושמתי טלויזיה קטנה.
אפשר לראות ערוץ הילדים גם במסך "14
בהחלט גם אני מבין המבינים אותך לגבי התקפים אלו
אישתי היא בתקופה האחרונה רגישה ולחוצה בכל פעם שאני מתחיל לדבר ולפנטז (על ציוד
אתמול היה ניר פצפצים בחוץ על השיש (הוצאתי משהו) והיא ראתה את זה ומיד נתנה קריאה לחוצה
"מה שוב קנית ? "
לגבי הלחץ מהילדים בסלון... אצלי זה דומה.
מה שעשיתי, הזמנתי נקודה נוספת מ- YES לחדר משחקים ושמתי טלויזיה קטנה.
אפשר לראות ערוץ הילדים גם במסך "14
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים