42Q7H - סיימתי ריצת 100 [התרשמות ראשונית + תמונות]
אחרי שהתחדשתי בפלזמה 42Q7H, סוף סוף סיימתי 100 שעות של הרצה, אל תשאלו אותי אם רואים יותר טוב לאחר ההרצה כי אין לי מושג ישר הפעלתי את ההרצה בלי לראות כלום לפני כן.
התיישבתי לצפות בטלויזיה ו.........נהנתי! למרות שאני לא וידאופיל ולא ממש מבחין בשיפור בין חיבור ה-composite ל s-video חששתי שאני אראה פחות טוב בפלזמה מאשר ב-CRT הרגילה אך הערוצים נראים(לי לפחות) די זהים בשני המכשירים.
אך בכל זאת חלק מהחששות שלי התממשו ומדובר בשידורי כדורגל, זה לא שרואים פחות טוב בפלזמה אלא שהדשא ב-CRT פשוט ירוק יותר ולי זה קצת הפריע(אני יודע שתמיד הדשא של השכן יותר ירוק אבל עדיין), ולטעמי משחקי כדורגל נראים יותר טוב ב-CRT.
צירפתי לכם שתי תמונות(עוד יגיעו בהמשך) כדי שתוכלו להתרשם מההבדלים בצבע הדשא ולחוות את דעתכם(פלזמה סמסונג 42Q7H מול CRT פנסוניק 32).
התיישבתי לצפות בטלויזיה ו.........נהנתי! למרות שאני לא וידאופיל ולא ממש מבחין בשיפור בין חיבור ה-composite ל s-video חששתי שאני אראה פחות טוב בפלזמה מאשר ב-CRT הרגילה אך הערוצים נראים(לי לפחות) די זהים בשני המכשירים.
אך בכל זאת חלק מהחששות שלי התממשו ומדובר בשידורי כדורגל, זה לא שרואים פחות טוב בפלזמה אלא שהדשא ב-CRT פשוט ירוק יותר ולי זה קצת הפריע(אני יודע שתמיד הדשא של השכן יותר ירוק אבל עדיין), ולטעמי משחקי כדורגל נראים יותר טוב ב-CRT.
צירפתי לכם שתי תמונות(עוד יגיעו בהמשך) כדי שתוכלו להתרשם מההבדלים בצבע הדשא ולחוות את דעתכם(פלזמה סמסונג 42Q7H מול CRT פנסוניק 32).
נערך לאחרונה על ידי olorin ב 26/12/2006 20:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
יפה אמר מרטין.
לגבי הצבע - אין הרבה מה לכייל ב-Q7. אבל, אפשר לשחק בעוצמת הצבעים...
לגבי הצבע - אין הרבה מה לכייל ב-Q7. אבל, אפשר לשחק בעוצמת הצבעים...
Re: כיול Q7
לדעתי לא משום שבשאר הערוצים התמונה טובה מאוד(אבל אני לא מתיימר להיות מבין גדול).Overdrive כתב:האם יכול להיות שלאחר ריצת 100 עם מסך לבן (פונקציה מובנית בQ7) הצבעים פחות חיים/צבעוניים?...
אז חבל שהוא כל כך ריאליסטיvibractor כתב:זה לא שבפלזמה הדשא פחות ירוק, אלא יותר ריאליסטי...זה לא שרואים פחות טוב בפלזמה אלא שהדשא ב-CRT פשוט ירוק יותר......
אישית אני מעדיף את הדשא מלאכותי יותר.
לא, אלא אם מישהו חושב שיש עם זה בעיה.קרוקס44 כתב:תתחדש ותהנה
אתה לא חושש להעמיד את הטלויזיה ליד ההסקה?...