נוסעים ליומיים לים המלח
אנחנו נוסעים לגיחה של יומיים עם הילדים לים המלח ומצטרפים לבעלי שנוסע לשם לכנס ורציתי לדעת מה יש לעשות שם באזור עם הילדים. ראיתי באתר של המלון שאנחנו אמורים להיות בו פרטים לגבי אטרקציות ים המלח והאזור ואני רואה שם [behave]נערך ע"י pixies: חשד לפרסום וקידום אתרים[/behave] שהם מציעים לטייל במערות קומראן, הגן הבוטני עין גדי, מצדה. יש גם את נחל דוד ונחל ערוגות. הבנתי שנחל ערוגות יותר קשה מבחינה פיזית מנחל דוד. מישהו היה? אנחנו מטיילים עם תינוקת במנשא. זה הגיוני המסלול הזה?
חוץ מזה- הגן הבוטני נחמד? לא ישעמם את הילדים? מצדה זה נחמד, לא? יש את הרכבל שם? מזמן לא היינו.
אז בקיצור, למישהו רעיונות לפעילות של יום וחצי? אני ממש לא רוצה להישאר כל היום במלון בבריכה או בים ואם כבר אנחנו באזור אז לטייל.בכל מקרה עם הילדים זה לא בטן גב:)
חוץ מזה- הגן הבוטני נחמד? לא ישעמם את הילדים? מצדה זה נחמד, לא? יש את הרכבל שם? מזמן לא היינו.
אז בקיצור, למישהו רעיונות לפעילות של יום וחצי? אני ממש לא רוצה להישאר כל היום במלון בבריכה או בים ואם כבר אנחנו באזור אז לטייל.בכל מקרה עם הילדים זה לא בטן גב:)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
נחל בוקק הוא מסלול קל יחסית, גם לעשות אותו עם הילדים.
הוא מתחיל ממש באזור בתי המלון וכולל הליכה בתוך המים (לא קשה בכלל) וכמה בריכות שיכשוך נחמדות.
צריך רק לשים לב שלא תגיעו ביום גשום ותיתקלו בשיטפונות.
כמו שאמרו, מצדה זה תמיד יפה, ולא חייבים לטפס ברגל, יש רכבל אם צריך.
הוא מתחיל ממש באזור בתי המלון וכולל הליכה בתוך המים (לא קשה בכלל) וכמה בריכות שיכשוך נחמדות.
צריך רק לשים לב שלא תגיעו ביום גשום ותיתקלו בשיטפונות.
כמו שאמרו, מצדה זה תמיד יפה, ולא חייבים לטפס ברגל, יש רכבל אם צריך.
ישר רואים שזה ספאם וקידום אתרים....
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
לא הגיוני שאדם שמחפש המלצות בתחום התיירות יפתח במיוחד יוזר פה בשביל לשאול שאלות...
יש המון אתרים ופורומים בתחום התיירות.
יש המון אתרים ופורומים בתחום התיירות.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תודה על העירנות. השרשור שהוזכר כאן נמחק, ובשרשור הזה ההודעה הראשונה נערכה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"