כמה שאלות טרם הזמנת טלווזיה מחו"ל
היי לכולם,
מצאתי את עצמי כבר חוזר על מספר שרשורים כאן ולא מצאתי את כלל התשובות ואשמח לדעת האם אוכל להיעזר בחברי הפורום...
מחפש לרכוש טלווזיה 60-65 אינץ'. המחירים בארץ מוגזמים של כל מה שמעבר ל55 אינצ' (וברור למה...) ולכן בודק אופציות בחו"ל בהסתמך על מידע שאספתי מהפורום.
דיברתי עם נציג של B&H. הבנתי שיש אופציה בעת הרכישה לבצע שדרוג של האחריות לבינלאומית על ידי Square Trade ובמידת הצורך אני פונה למספר טלפון שניתן בעת הרכישה ואיתם אני מתנהל, ללא צורך במשלוח חזרה לארה"ב בכדי לטפל.
(אגב- במידה והמשלוח מגיע פגום התשלום על שילוח חוזר של הטלוויזיה כלול כבר).
מישהו שמע על Square Trade? יצא לו אולי להבין איך במידת הצורך מפעילים אחריות?
שאלה נוספת, עברית- עד כמה זה קריטי? אף פעם לא הייתה לי SMART TV ותוהה עד כמה זה כדאי? האם אין דרך להתקין בצורה כלשהי תוסף של עברית. כמה זה מסובך? אם בכלל...
ובקשה להמלצה- כפי שרשמתי מחפש טלוויזיה 60-65 אינצ', 3D + SMART כשהתקציב כולל המסים\משלוח יגיע לסדר גודל של 9000 ש"ח \ 2200$.
חשוב לי לדעת שבמידה ואכן מזמין שלא אקח סיכון עם המכס...
תודה רבה!
מצאתי את עצמי כבר חוזר על מספר שרשורים כאן ולא מצאתי את כלל התשובות ואשמח לדעת האם אוכל להיעזר בחברי הפורום...
מחפש לרכוש טלווזיה 60-65 אינץ'. המחירים בארץ מוגזמים של כל מה שמעבר ל55 אינצ' (וברור למה...) ולכן בודק אופציות בחו"ל בהסתמך על מידע שאספתי מהפורום.
דיברתי עם נציג של B&H. הבנתי שיש אופציה בעת הרכישה לבצע שדרוג של האחריות לבינלאומית על ידי Square Trade ובמידת הצורך אני פונה למספר טלפון שניתן בעת הרכישה ואיתם אני מתנהל, ללא צורך במשלוח חזרה לארה"ב בכדי לטפל.
(אגב- במידה והמשלוח מגיע פגום התשלום על שילוח חוזר של הטלוויזיה כלול כבר).
מישהו שמע על Square Trade? יצא לו אולי להבין איך במידת הצורך מפעילים אחריות?
שאלה נוספת, עברית- עד כמה זה קריטי? אף פעם לא הייתה לי SMART TV ותוהה עד כמה זה כדאי? האם אין דרך להתקין בצורה כלשהי תוסף של עברית. כמה זה מסובך? אם בכלל...
ובקשה להמלצה- כפי שרשמתי מחפש טלוויזיה 60-65 אינצ', 3D + SMART כשהתקציב כולל המסים\משלוח יגיע לסדר גודל של 9000 ש"ח \ 2200$.
חשוב לי לדעת שבמידה ואכן מזמין שלא אקח סיכון עם המכס...
תודה רבה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עברית לא קריטית. הבעייה היא תמיכה ב-1080P50, ההכרחית עבור חיבור ממיר כבלים/לוויין ישראלי, ולרוב הטלוויזיות הנמכרות בארה"ב אין (תומכות רק ב-1080P24 ו-1080P60).
כמו כן, יש גם את עניין המתח. אם הטלוויזייה לא תומכת ב-220 וולט, תצטרך לשים שנאי 220 ל-110 וולט.
בקיצור, חיפוש קצר בפורום יראה לך שמדובר בד"כ בעיסקה מסורבלת ולא משתלמת.
כמו כן, יש גם את עניין המתח. אם הטלוויזייה לא תומכת ב-220 וולט, תצטרך לשים שנאי 220 ל-110 וולט.
בקיצור, חיפוש קצר בפורום יראה לך שמדובר בד"כ בעיסקה מסורבלת ולא משתלמת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הבנתי שדווקא כן משלם (וקצת כאב ראש) במידה והולך על דגמים מעל 60 אינצ' ובכלל כשמדובר ב 4K שמתומחרים בארץ בהפרשים ניכרים..
בהקשר לעניין המתח הבחור מ B&H הסביר בפשטות ללכת על multi system TV's:
"The multi system TV's are able to work anywhere in the world.
Multi system means PAL and NTSC, they are also both 110v and 220v"
בהקשר לעניין המתח הבחור מ B&H הסביר בפשטות ללכת על multi system TV's:
"The multi system TV's are able to work anywhere in the world.
Multi system means PAL and NTSC, they are also both 110v and 220v"
זה בדיוק מה שהסביר לי- לטלוויזיה יש אחריות שנה בארה"ב. ניתן לרכוש במעמד הרכישה אחריות בינלאומית של עד 4 שנים.
אתה תקבל מספר טלפון שאליו תפנה במידת הצורך של מקום בישראל.
ווידאתי שלא יהיה צורך בשילוח לתיקון בארה"ב...
זה גם מה ששואל... האם מישהו שמע\עבד עם Square Trade
אתה תקבל מספר טלפון שאליו תפנה במידת הצורך של מקום בישראל.
ווידאתי שלא יהיה צורך בשילוח לתיקון בארה"ב...
זה גם מה ששואל... האם מישהו שמע\עבד עם Square Trade
Square Trade תשאל אותם לכתובת לתיקון וטלפון
http://www.abesofmaine.com/item.do?item ... 9000&l=PLA
יש ממיר ב- 100$ ל- 50hz לא בעיה כבר שניםתמיכה ב-1080P50, ההכרחית עבור חיבור ממיר כבלים/לוויין ישראלי...
אין בעיה בישראל ולא מענייןSMART TV...
צודק שקונים בארץ חבל על הכסףחבל על הכסף....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אומנם גם אני נוטה להיות ציני אבל אם בפועל זה כמו בתיאוריה (אחריות מורחבת שאפשר לממש גם בארץ) אז זאת אחת הבשורות הגדולות כי זה תמיד היה החסם העיקרי להזמין מחול. אם החסם הזה יורד באמת שאין שום סיבה נוספת שתמנע מרובנו לעשות את הבחירה הכלכלית. אבל שוב, זה נשמע טוב מדי בכדי להיות אמיתי - זה באמת יכול להיות מעניין לקבל את פרטי נותן השירות במסגרת האחריות שלהם כאן בארץ...
קניתי השבוע טלויזה "60 מפירמה מאוד מוכרת ואיכותית כולל smart, 3D ועוד (לא 4K) שעלתה כולל הובלה והתקנה פחות או יותר את הסכום הזה.בקשה להמלצה- כפי שרשמתי מחפש טלוויזיה 60-65 אינצ', 3D + SMART כשהתקציב כולל המסים\משלוח יגיע לסדר גודל של 9000 ש"ח \ 2200$....
מה אתה בדיוק מחפש הרפתקאות בחוץ?
אולי (דגש על אולי) אם אתה מתכנן על איזה "80 - "100 אז כדאי לבדוק בחו"ל אבל לגודל כזה (עד "65) איפה בדיוק תמצא מציאות?
בשביל 500 - 1000 ש"ח הפרש אתה באמת מתכוון לקנות בחו"ל?
רק הכאב ראש כאן + שנאי איכותי להמרה ל 230 יעלה יותר ממה שחסכת.
שלא לדבר על התקלה הראשונה...
התכוונתי שבתקציב שרשמתי אני יכול אכן להביא טלוויזיה מוכרת ואיכותית 60 אינצ' אבל כפי שציינת לא 4K שפה קבור הכלב....
בשביל הפרשים של 500-1500 ש"ח באמת שאני לא מתכוון לעשות את המהלך הזה ובטח שעד שלא אבין את פשר האחריות הבינלאומית....
יכול מאוד להיות שאנחנו פשוט מקובעים "מפחד"
... בכל אעדכן כשיחזרו אלי מ Square Trade.
בשביל הפרשים של 500-1500 ש"ח באמת שאני לא מתכוון לעשות את המהלך הזה ובטח שעד שלא אבין את פשר האחריות הבינלאומית....
יכול מאוד להיות שאנחנו פשוט מקובעים "מפחד"
מהעמוד הזה:
http://www.squaretrade.com/terms
משתמע שזה נועד לתיקונים שכמטיילים בחו"ל (ביחס לארה"ב), אבל אם זה קביל בטיול, אולי בכל מקרה?
http://www.squaretrade.com/terms
משתמע שזה נועד לתיקונים שכמטיילים בחו"ל (ביחס לארה"ב), אבל אם זה קביל בטיול, אולי בכל מקרה?
The coverage provided in this Protection Plan also applies when You travel outside of the United States. ... You will need to carry Your Product into a service center and then submit to the Us a copy of the detailed service repair invoice that identifies Your Product ... We will reimburse You within five (5) business days of receipt of all necessary paperwork, provided a covered repair was performed....
אז הנה התגובה של הנציג מכירות למי שמעניין אותו:
If you purchase the extended warranty, and gave the Sales Associate your International address and e-mail you don't have to do anything at this time.
...
Squaretrade will send you an e-mail within a few days, and you can go Online and do a more detailed registration They will suggest you e-mail your receipt. As a customer, I know that's a good idea, as it
...
International customers can take their product to a repair shop to get a quote. If you don?t know where to go SquareTrade will assist you in finding a location. SquareTrade will then decide if the product is worth fixing. If it is, you will get reimbursed for the price of repairs and shipping; if not, SquareTrade will pay you out for the full purchase price with PayPal or wire transfer.
If you purchase the extended warranty, and gave the Sales Associate your International address and e-mail you don't have to do anything at this time.
...
Squaretrade will send you an e-mail within a few days, and you can go Online and do a more detailed registration They will suggest you e-mail your receipt. As a customer, I know that's a good idea, as it
...
International customers can take their product to a repair shop to get a quote. If you don?t know where to go SquareTrade will assist you in finding a location. SquareTrade will then decide if the product is worth fixing. If it is, you will get reimbursed for the price of repairs and shipping; if not, SquareTrade will pay you out for the full purchase price with PayPal or wire transfer.
בכל מקרה... ההפרש שאני רואה שהכי משתלם הינו 3,743 ש"ח לטלוויזיה הזו:
http://www.bhphotovideo.com/c/product/1 ... h8000.html
שעם אחריות SQUARETRADE ל 4 שנים ($299.99) + המחיר של הטלוויזיה $2,999.95 + עלות המשלוח ($518.40) [משלוח 7-14 יום] מגיעים לסך של $3,818.34 \ 15,223 ש"ח
ובארץ (על פי זאפ) המחיר הכי זול הוא 18,966 ש"ח
(אין צורך במתאם שמישהו ציין פה לפי מה שאני מבין : "Power Requirements AC 100-240 V, 50/60 Hz")
הפרש של 3,743 ש"ח למרות שהמחיר הכי זול בזאפ זה רק אחריות של שנה...
מה אומרים? מאיזה הפרש במחיר הייתם הולכים על טלוויזיה באופן הזה?
http://www.bhphotovideo.com/c/product/1 ... h8000.html
שעם אחריות SQUARETRADE ל 4 שנים ($299.99) + המחיר של הטלוויזיה $2,999.95 + עלות המשלוח ($518.40) [משלוח 7-14 יום] מגיעים לסך של $3,818.34 \ 15,223 ש"ח
ובארץ (על פי זאפ) המחיר הכי זול הוא 18,966 ש"ח
(אין צורך במתאם שמישהו ציין פה לפי מה שאני מבין : "Power Requirements AC 100-240 V, 50/60 Hz")
הפרש של 3,743 ש"ח למרות שהמחיר הכי זול בזאפ זה רק אחריות של שנה...
מה אומרים? מאיזה הפרש במחיר הייתם הולכים על טלוויזיה באופן הזה?