zone2\hdzone pioneer 924
הי
חיברתי רמקולים נוספים למגבר ונראה שאני מצליח לשמוע בהם בzone2 רק מקלטים שאינםhdmi
כלומר מצליח לשמוע מהbt\tuner\push\Internet
מה שמשגע אותי שבאפליקציה iControlAV5 אפשר לבחור כמעט את כל ערוצי הhdmi למעט אחד שלא מופיע ברשימה של zone2 כלומר נראה שזה אפשרי...
מישהו יודע איך והצליח להשמיש את זה??
מה ההבדל בין הzone השונים?
חיברתי רמקולים נוספים למגבר ונראה שאני מצליח לשמוע בהם בzone2 רק מקלטים שאינםhdmi
כלומר מצליח לשמוע מהbt\tuner\push\Internet
מה שמשגע אותי שבאפליקציה iControlAV5 אפשר לבחור כמעט את כל ערוצי הhdmi למעט אחד שלא מופיע ברשימה של zone2 כלומר נראה שזה אפשרי...
מישהו יודע איך והצליח להשמיש את זה??
מה ההבדל בין הzone השונים?
@baraq
·ממה שרשום בחוברת אכן ZONE2 רק לפי המכשירים שרשמת.
אבל רשום (לא ניסיתי כי אין לי עוד רמקולים נוספים) שליציאות HDMI יש להשתמש ב HDZONE.
אבל יש התניה:
למשל אם ב MAIN ZONE שומעים מ HDMI3456 אז ב HDZONE חייבים לשמוע באותה כניסה.
ההתנייה תקפה רק לגבי HDMI3456.
מזה אני יכול להבין אם שומעים ב MAIN ZONE מ HDMI12 אז ב HDZONE אפשר לשמוע מ HDMI3456.
בלי שום קשר - התחלתי להתאהב במכשיר (גם המשפחה).
·ממה שרשום בחוברת אכן ZONE2 רק לפי המכשירים שרשמת.
אבל רשום (לא ניסיתי כי אין לי עוד רמקולים נוספים) שליציאות HDMI יש להשתמש ב HDZONE.
אבל יש התניה:
למשל אם ב MAIN ZONE שומעים מ HDMI3456 אז ב HDZONE חייבים לשמוע באותה כניסה.
ההתנייה תקפה רק לגבי HDMI3456.
מזה אני יכול להבין אם שומעים ב MAIN ZONE מ HDMI12 אז ב HDZONE אפשר לשמוע מ HDMI3456.
בלי שום קשר - התחלתי להתאהב במכשיר (גם המשפחה).
הגדרת אזורים
@baraq
·שלום ,
חיפשתי התכתבויות בנושא ההגדרות אזורים ברסיבר 924ומצאתי את זה הכי קרוב . קיבלתי אותו לפני החג ואני לא מליח להגדיר אזורים , אודה לעזרה אם ניתן .
בתודה מראש.
·שלום ,
חיפשתי התכתבויות בנושא ההגדרות אזורים ברסיבר 924ומצאתי את זה הכי קרוב . קיבלתי אותו לפני החג ואני לא מליח להגדיר אזורים , אודה לעזרה אם ניתן .
בתודה מראש.
Re: הגדרת אזורים
@Sagi.r
·מהניסיון שלי צריך להתחבר לרסיבר דרך דפדפן אינטרנט ולנסות לקנפג משם, מה אתה צריך לחבר?
·מהניסיון שלי צריך להתחבר לרסיבר דרך דפדפן אינטרנט ולנסות לקנפג משם, מה אתה צריך לחבר?
- BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש לי גם VSX-923 חיברתי שני רמקולים לZONE 2 אבל כאשר אני עובר באפליקציה לZONE 2 או HDZONE נראה כאילו כלום לא מגיב
רק בMAIN הדברים מגיבים באפליקציה
רק בMAIN הדברים מגיבים באפליקציה