שאלה לגבי ראש E61
כאשר ידית ההמנוף נמצאת למטה, הראש מתחמם דרך תהליך התרמוסיפון שמזרים מים חמים מהדוד לחלק העליון של הראש.
מהחלק התחתון של הראש המים שהתקררו חוזרים לדוד, דרך שסתום סולונואיד, והתהליך חוזר על עצמו.
כאשר הידית למעלה, במצב חליטה, האם המשאבה דוחפת מים בלחץ לראש דרך שני החיבורים-העליון והתחתון?
השסתום נפתח לשני החיבורים או רק לחיבור העליון?
מהחלק התחתון של הראש המים שהתקררו חוזרים לדוד, דרך שסתום סולונואיד, והתהליך חוזר על עצמו.
כאשר הידית למעלה, במצב חליטה, האם המשאבה דוחפת מים בלחץ לראש דרך שני החיבורים-העליון והתחתון?
השסתום נפתח לשני החיבורים או רק לחיבור העליון?
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 80 פעמים
דרך פתח אחד בלבד ,ראה בתמונה הנוספת שצרפתי ,העליון .
כל המנגנון בראש עם הקפיצים ,נועד בעת החליטה ליצור מצב של לחץ ביניים ,לחץ רשת ,שמרטיב את העוגיה ,ואז הלחץ מתרומם לערך העליון שלו בהדרגתיות.
ובעת הורדת הידית ,נוצר מצב של שאיבת שאריות המים מראש החליטה במטרה ליבש את העוגיה ולרופף אותה למען תצא בקלות מידית החליטה .
שים לב לגבהים של הפתחים השונים
כל המנגנון בראש עם הקפיצים ,נועד בעת החליטה ליצור מצב של לחץ ביניים ,לחץ רשת ,שמרטיב את העוגיה ,ואז הלחץ מתרומם לערך העליון שלו בהדרגתיות.
ובעת הורדת הידית ,נוצר מצב של שאיבת שאריות המים מראש החליטה במטרה ליבש את העוגיה ולרופף אותה למען תצא בקלות מידית החליטה .
שים לב לגבהים של הפתחים השונים
zvibl,
בשרטוט שצירפת מצויין תהליך התרמוסיפון. גם זרימת המים מסומנת כמו שאני מכיר ומבין.
nati5 צירף שרטוט שבו מתוארת זרימת המים בעת החליטה משני הפתחים. המשאבה דוחפת מים דרך הסולונואיד לשני החיבורים לראש.
נראה הגיוני.
האם זהו התהליך המתרחש בעת החליטה?
בשרטוט שצירפת מצויין תהליך התרמוסיפון. גם זרימת המים מסומנת כמו שאני מכיר ומבין.
nati5 צירף שרטוט שבו מתוארת זרימת המים בעת החליטה משני הפתחים. המשאבה דוחפת מים דרך הסולונואיד לשני החיבורים לראש.
נראה הגיוני.
האם זהו התהליך המתרחש בעת החליטה?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בזמן חליטה יש אספקת מים מ2 הפתחים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)