עלויות מקרן + 2 מנשאים חדשים למכירה
שלום לכולם.
התחדשתי ב OPTOMA HD141X . חיברתי אותו לרסיבר (ONKIO TXSR308) ע"י חיבור HDMI אלחוטי. רואים מצוין את כל תכני הטלויזיה. כמו כן יש לי HTPC GIADA אשר מחובר גם לרסיבר . בהפעלת סרטים ישנו דיליי קטן אשר משגע את העיניים גם בסרטי 720P. הסקתי שזה קשור לחיבור HDMI האלחוטי.
היום רכשתי כבל 7.5 מטר אשר תומך 3D 4K עלה 400 ש"ח ושוב אותו הסיפור, תכני TV רואים מצוין וכל מה שיוצא מ HTPC יוצא עם דיליי קטן שגורם לכאב ראש.
מה גורם לבעיה?
תודה על כל תשובה
התווספו לפוסט הודעת מכירה של מנשאי מקרן חדשים:
1- מנשא מחברת גליל מבני ברק, מנשא טלסקופי 30\40+מתאם ---שווי 480 ש"ח נמכר ב 300 ש"ח
2- מאמזון. מנשא טלסקופי אוניברסלי ב 100 ש"ח בלבד ( אפשר לחפש באמזון "Mount-It" )
שניהם חדשים לחלוטין.
התחדשתי ב OPTOMA HD141X . חיברתי אותו לרסיבר (ONKIO TXSR308) ע"י חיבור HDMI אלחוטי. רואים מצוין את כל תכני הטלויזיה. כמו כן יש לי HTPC GIADA אשר מחובר גם לרסיבר . בהפעלת סרטים ישנו דיליי קטן אשר משגע את העיניים גם בסרטי 720P. הסקתי שזה קשור לחיבור HDMI האלחוטי.
היום רכשתי כבל 7.5 מטר אשר תומך 3D 4K עלה 400 ש"ח ושוב אותו הסיפור, תכני TV רואים מצוין וכל מה שיוצא מ HTPC יוצא עם דיליי קטן שגורם לכאב ראש.
מה גורם לבעיה?
תודה על כל תשובה
התווספו לפוסט הודעת מכירה של מנשאי מקרן חדשים:
1- מנשא מחברת גליל מבני ברק, מנשא טלסקופי 30\40+מתאם ---שווי 480 ש"ח נמכר ב 300 ש"ח
2- מאמזון. מנשא טלסקופי אוניברסלי ב 100 ש"ח בלבד ( אפשר לחפש באמזון "Mount-It" )
שניהם חדשים לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי amirnx ב 26/03/2015 22:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עדכון עלויות
לכל מי שמתעתד לרכוש מקרן אני מציג את עלויות הרכישה שלי:
לפני כשבועיים רכשתי מאמזון OPTOMA HD141X , לאחר פחות מ 10 יום קיבלתי את החבילה עד לבית.
מחיר 637$ +114$ סה"כ 751$ (2967 ש"ח)
לשמחתי קיבלתי היום מייל עם אישור החזר 114$ לחשבוני לא ברור לי למה לא חייבו אותי במס אבל אתם לא תלשינו ואני לא אשאל שאלות
לא רע לקבל מקרן HD 3D ב 2540 ש"ח בארץ בממוצע הוא נמכר ב 6K...
לפני כשבועיים רכשתי מאמזון OPTOMA HD141X , לאחר פחות מ 10 יום קיבלתי את החבילה עד לבית.
מחיר 637$ +114$ סה"כ 751$ (2967 ש"ח)
לשמחתי קיבלתי היום מייל עם אישור החזר 114$ לחשבוני לא ברור לי למה לא חייבו אותי במס אבל אתם לא תלשינו ואני לא אשאל שאלות
לא רע לקבל מקרן HD 3D ב 2540 ש"ח בארץ בממוצע הוא נמכר ב 6K...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
תתחדש ! נשמח אם תעלה תמונות.
איך אתה מתרשם מהמקרן? משפר משמעותית את הצפייה בסרטים לעומת טלווזיה?
איך אתה מתרשם מהמקרן? משפר משמעותית את הצפייה בסרטים לעומת טלווזיה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
מרוצה מאד. החל מתהליך הקנייה וההגעה המהירה. המקרן DLP קל משקל וקל מאד להפעלה, יש לו יכולות 3D והקרנת . HD לא ארחיב על יכולותיו זה מופיע באינטרנט.
כרגע הוא עדיין ללא התקנה קבועה וללא מסך (הנושא יתוקן השבוע) בינתיים מקרין על קיר. למרות שברשותי כבל 7.5 מטר איכותי HDMI המקרן מחובר בחיבור HDMI אלחוטי. להפתעתי לא הצלחתי לראות הבדל בין קוי לאלחוטי למרות שאני יודע שיש (עלה לי 1128 כולל הכל באמזון) .
מרחק בין הקירות בביתי 3.70 כשהמקרן מרוחק 40 ס"מ מהקיר הוא מקרין תמונה של 112\200 .
בדיוק מתחת למסך ההקרנה יש לי טלויזיה 50 אינצ אין מה להשוות טלוויזיה למקרן אבל גם אין מה להשוות צפייה בסרט קולנוע בין טלוויזיה למקרן.
כרגע הוא עדיין ללא התקנה קבועה וללא מסך (הנושא יתוקן השבוע) בינתיים מקרין על קיר. למרות שברשותי כבל 7.5 מטר איכותי HDMI המקרן מחובר בחיבור HDMI אלחוטי. להפתעתי לא הצלחתי לראות הבדל בין קוי לאלחוטי למרות שאני יודע שיש (עלה לי 1128 כולל הכל באמזון) .
מרחק בין הקירות בביתי 3.70 כשהמקרן מרוחק 40 ס"מ מהקיר הוא מקרין תמונה של 112\200 .
בדיוק מתחת למסך ההקרנה יש לי טלויזיה 50 אינצ אין מה להשוות טלוויזיה למקרן אבל גם אין מה להשוות צפייה בסרט קולנוע בין טלוויזיה למקרן.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
אתה יכול לתת קישור לHDMI האלחוטי?
העברתי בזמנו כבל 1.3 דרך הקירות ולא 1.4, מחפש פיתרון לבעיה
העברתי בזמנו כבל 1.3 דרך הקירות ולא 1.4, מחפש פיתרון לבעיה
בבקשה קישור למוצר:
http://www.amazon.com/gp/product/B00MNT ... UTF8&psc=1
היו לי חששות של דיליי, קטיעות וכו אבל לאחר שימוש רב ( הוא מחובר אצלי קבוע) אני מאד מרוצה ממנו. אגב חיברתי גם כבל HDMI 7.5 מטר איכותי על מנת להשוות ולא הצלחתי למצוא הבדלים ( לפני שמישהו יקפוץ....אני מאמין שיש הבדלים אבל לא מצליח לשים לב אליהם)
http://www.amazon.com/gp/product/B00MNT ... UTF8&psc=1
היו לי חששות של דיליי, קטיעות וכו אבל לאחר שימוש רב ( הוא מחובר אצלי קבוע) אני מאד מרוצה ממנו. אגב חיברתי גם כבל HDMI 7.5 מטר איכותי על מנת להשוות ולא הצלחתי למצוא הבדלים ( לפני שמישהו יקפוץ....אני מאמין שיש הבדלים אבל לא מצליח לשים לב אליהם)
עלות מכס ושילוח
מה לגבי עלויות של מכס ושילוח? האם המישלוח נעשה דרך AMAZON או חברת שילוח?
אני שוקל לקנות מקרן דרך NEWEGG בעלות של 330 דולר, אבל עלות המכס והשילוח מייקרת את המוצר הזה ביותר משליש
תודה, יפתח.
אני שוקל לקנות מקרן דרך NEWEGG בעלות של 330 דולר, אבל עלות המכס והשילוח מייקרת את המוצר הזה ביותר משליש
תודה, יפתח.