התייעצות לפני קניית מכשיר ל KODI
שלום רב,
אני מעוניין לקנות מכשיר שיריץ KODI. מגבלת התקציב היא כ 800-1000 ש"ח (כולל שלט) ואני רוצה מכשיר טוב שיעבוד חלק ולא יצריך יותר מדי התעסקות. המכשיר יהיה מחובר לרשת דרך WIFI ולא חיבור פיזי. כמו כן אני צריך יכולת לנגן סרטי 1080p מדיסק און קי. אחרי שיטוט פה באתר אני נוטה לכיוון של PIPO x7. יש לי מספר שאלות:
1. האם הוא באמת עונה לצרכים שתיארתי?
2. האם הוא מומלץ או שיש משהו יותר טוב ממנו (באותו תקציב פחות או יותר)?
3. ראיתי הרבה הודעות על קנייה שלו ולא הצלחתי להבין - מאיפה הכי כדאי להזמין אותו?
4. אני רוצה שיגיע עם שלט - יש משהו ספציפי מומלץ?
5. אם אני מבין נכון, זה ממש מחשב שמשתמש בטלוויזיה כמסך. ז"א שאצטרך מקלדת ועכבר, ופשוט אתקין עליו את התוכנה, כמו על מחשב רגיל?
תודה מראש לעונים.
אני מעוניין לקנות מכשיר שיריץ KODI. מגבלת התקציב היא כ 800-1000 ש"ח (כולל שלט) ואני רוצה מכשיר טוב שיעבוד חלק ולא יצריך יותר מדי התעסקות. המכשיר יהיה מחובר לרשת דרך WIFI ולא חיבור פיזי. כמו כן אני צריך יכולת לנגן סרטי 1080p מדיסק און קי. אחרי שיטוט פה באתר אני נוטה לכיוון של PIPO x7. יש לי מספר שאלות:
3. ראיתי הרבה הודעות על קנייה שלו ולא הצלחתי להבין - מאיפה הכי כדאי להזמין אותו?
5. אם אני מבין נכון, זה ממש מחשב שמשתמש בטלוויזיה כמסך. ז"א שאצטרך מקלדת ועכבר, ופשוט אתקין עליו את התוכנה, כמו על מחשב רגיל?
תודה מראש לעונים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
1. כן.
2. יש מבחר גדול. מחשבי ה-NUC של אינטל ו-CI320 של זוטק, למשל, כוללים מקלט אינפרה אדום מובנה לשלט.
4. קרא כאן:
http://www.hometheater.co.il/vp2229612#2229612
5. כן, זהו מחשב לכל דבר. אפשר להתקין עליו לא רק Windows אלא גם לינוקס/OpenELEC (הפצה הכוללת מערכת הפעלה וקודי).
2. יש מבחר גדול. מחשבי ה-NUC של אינטל ו-CI320 של זוטק, למשל, כוללים מקלט אינפרה אדום מובנה לשלט.
4. קרא כאן:
http://www.hometheater.co.il/vp2229612#2229612
5. כן, זהו מחשב לכל דבר. אפשר להתקין עליו לא רק Windows אלא גם לינוקס/OpenELEC (הפצה הכוללת מערכת הפעלה וקודי).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
אני מתייחס לפיפו X7 בתשובה שלי:dvido כתב:שלום רב,
תודה מראש לעונים....
1. כן
2. הוא מומלץ מאוד, יש מגוון גדול של מכשירים חלקם בתקציב מעל חלקם מתחת, תריץ מבט בפורום זאת שאלה שנשאלת כול יומיים.
3. תסתכל בסקירה שלי עליו מאיפה להזמין:
http://www.hometheater.co.il/vt226842.html
אני אישית ממליץ על להזמין מ-Eglobal (חנות מוכרת ומומלצת באליקספרס).
4. ממה שאני מכיר תצטרך להזמין שלט MCE IR.
5. צודק לחלוטין, הפיפו הוא מחשב רגיל לכול דבר לכן תצטרך מקלדת/עכבר וכבל HDMI בשביל לעבוד (וכמובן להתקין עליו את ה-XBMC).
·