DAC לG2
נמאס לי לעדכן כל הזמן את הMP3 שלי, ואני לא יכול לשמוע מוזיקה בLG G2 שלי בגלל האיכות סאונד הגרועה שלו.
אז יש המלצה לDAC לG2? מה הטווח מחירים? אני לא צריך מגבר, אני לא מגיע ל100% של הטלפון או האוזניות אף פעם.
אם זה משנה אז השימוש העיקרי הוא מוזיקה באוטובוס, והאוזניות הן IN EAR.
אז יש המלצה לDAC לG2? מה הטווח מחירים? אני לא צריך מגבר, אני לא מגיע ל100% של הטלפון או האוזניות אף פעם.
אם זה משנה אז השימוש העיקרי הוא מוזיקה באוטובוס, והאוזניות הן IN EAR.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

אולי זה מה שאתה מחפש ?iSolt כתב:נמאס לי לעדכן כל הזמן את הMP3 שלי, ואני לא יכול לשמוע מוזיקה בLG G2 שלי בגלל האיכות סאונד הגרועה שלו.
אם זה משנה אז השימוש העיקרי הוא מוזיקה באוטובוס, והאוזניות הן IN EAR....
http://www.hometheater.co.il/vt227603.html
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם אתה לא יכול לחכות עוד כמה שבועות ל-dSp שאליו קישר gilg7, ובאמת מספיק לך DAC נייד נטו, אז יש לך את זה: http://hifimediy.com/android-dac
תבדוק איזה דגם של G2 קבלתה
יש דגמים שהגיעו עם גרסה של מדינה ערבית לא זוכר איזה שיש להם בעיה בסאונד וזה ניתן ליתקון
כנס לפורום אנרואיד תחפש יש מדריך תיקון לזה
בלי קשר במקום להסתובב עם דק או ו מגבר עדיף לקנות נגן יעודי אותה עלות בערך ואולי פחות
יש דגמים שהגיעו עם גרסה של מדינה ערבית לא זוכר איזה שיש להם בעיה בסאונד וזה ניתן ליתקון
בלי קשר במקום להסתובב עם דק או ו מגבר עדיף לקנות נגן יעודי אותה עלות בערך ואולי פחות
אתה יכול לכתוב כמה מילים על ההבדל בין 2 המוצרים ?epony כתב:אם אתה לא יכול לחכות עוד כמה שבועות ל-dSp שאליו קישר gilg7, ובאמת מספיק לך DAC נייד נטו, אז יש לך את זה: http://hifimediy.com/android-dac...
אם הבנתי נכון הייתרון של dSp זה שהוא גם מגבר בנוסף ל DAC.
D802alkobi כתב:תבדוק איזה דגם של G2 קבלתה
בלי קשר במקום להסתובב עם דק או ו מגבר עדיף לקנות נגן יעודי אותה עלות בערך ואולי פחות...
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

את הדגם הזה מוכרים בכמה מדינות בעולם לפי אזורים
החנויות בארץ קונות מי ספקים מי כול העולם
יש שם מדריך איך לבדוק לאיזה אזור הטלפון שלך שיך
שאני בדקתי שלי היה שיך לאמיריות הערביות (עכשיו נזכרתי) ובגרסת תוכנה שלהם יש את הבעיה
יש מדריך לתקן את זה אבל צריך לעשות רוט למכשיר וכו' אני לא כזה מבין אז ויתרתי על זה
שאני בדקתי שלי היה שיך לאמיריות הערביות (עכשיו נזכרתי) ובגרסת תוכנה שלהם יש את הבעיה
יש מדריך לתקן את זה אבל צריך לעשות רוט למכשיר וכו' אני לא כזה מבין אז ויתרתי על זה
אתה יכול לעשות רוט ברגע ובלי הסתבכויות
http://www.mgyun.com/en/getvroot
תוריד תתקין חבר את הG2 תפעיל את התוכנה ותעשה אישור בG2 כשהתוכנה מתקשרת עם המכשיר וזהו
הG2 יאתחל את עצמו עם רוט
http://www.mgyun.com/en/getvroot
תוריד תתקין חבר את הG2 תפעיל את התוכנה ותעשה אישור בG2 כשהתוכנה מתקשרת עם המכשיר וזהו
הG2 יאתחל את עצמו עם רוט
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
- epony
- חבר במועדון 10K

זה היתרון העיקרי ללא ספק. יש עוד הבדלים שניתן לפרש אותם לכאן או לכאן, אבל בהיעדר השוואה ראויה בין השניים יהיה קצת קשה להכריע מי מביניהם עדיף. אני אישית מחזיק בבית גם את ה-HRT MicroStreamer וגם את ה-Micro DAC של HiFiMeDIY, ולעניות דעתי הראשון עדיף משמעותית (אבל כאמור הוא כולל מגבר מובנה ועלה לי פי 5 בערך...)gilg7 כתב:אתה יכול לכתוב כמה מילים על ההבדל בין 2 המוצרים ?......
אם הבנתי נכון הייתרון של dSp זה שהוא גם מגבר בנוסף ל DAC....
יש לי רוט. באיזה אתר בודקים? ואיך מתקנים?alkobi כתב:את הדגם הזה מוכרים בכמה מדינות בעולם לפי אזורים
יש מדריך לתקן את זה אבל צריך לעשות רוט למכשיר וכו' אני לא כזה מבין אז ויתרתי על זה...
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

טוב, אני אצטרך להחליט לפי אינטואיציה. נראה לי ששילוב DAC ומגבר עדיף כי אז התלות במקור היא מינימלית.epony כתב:זה היתרון העיקרי ללא ספק. יש עוד הבדלים שניתן לפרש אותם לכאן או לכאן, אבל בהיעדר השוואה ראויה בין השניים יהיה קצת קשה להכריע מי מביניהם עדיף. אני אישית מחזיק בבית גם את ה-HRT MicroStreamer וגם את ה-Micro DAC של HiFiMeDIY, ולעניות דעתי הראשון עדיף משמעותית (אבל כאמור הוא כולל מגבר מובנה ועלה לי פי 5 בערך...).........
סה"כ אני רוצה פלאג כזה שייתן תוצאה טובה מטלפון או טאבלט ובתקציב של מאות ש"ח, רצוי פחות מ 300 אבל אין לי מיגבלה אמיתית של תקציב אלא פשוט אני לא רוצה לקנות משהו יקר ולגלות שהשיפור מזערי.
תודה
- חבר במועדון 10K

אנחנו מדברים על חתיכה בגודל קופסת גפרורים בערך, שזה כמעט בהגדרה יותר קטן מנגן ייעודי...alkobi כתב:תקנה נגן יש בערך ב 400 שקל כול עוד יש אוזניות קלות להנעה
הרבה פחות מסורבל מאשר להסתובב עם עוד חלק מחובר לטלפון...
מה שכן, נגן יעודי זו בהחלט אופציה, ובכלל לא צריך להוציא עליו 400 ש"ח - אפשר ללכת על הסאנדיסק סאנסה בלי שום בעיה ולקבל עודף מ-300 ש"ח אחרי משלוח עד הבית.
נגן יעודי עם 128 ג'יגה ומסך 4 אינטץ' זה מעולה. אבל כאלה נגנים כבר יקרים משמעותית.epony כתב:אנחנו מדברים על חתיכה בגודל קופסת גפרורים בערך, שזה כמעט בהגדרה יותר קטן מנגן ייעודי.........![]()
מה שכן, נגן יעודי זו בהחלט אופציה, ובכלל לא צריך להוציא עליו 400 ש"ח - אפשר ללכת על הסאנדיסק סאנסה בלי שום בעיה ולקבל עודף מ-300 ש"ח אחרי משלוח עד הבית....
הטלפון שלי תומך ב 32 ג'יגה ובשנים הקרובות ייצאו הרבה דגמים עם תמיכה ב SDXC שתאפשר נפחים גדולים בהרבה.
בטאבלט שלי יש 256 ג'יגה.
הייתרון ב DAC מגבר נייד שלא צריך להחליף אותו כשמחליפים טלפון וגם אפשר להעביר אותו בין מכשירים שונים.