סטרימר מולץ
שלום לכולם...
שמי שי ואני חדש בכל תחום הסטרימרים... ביומיים האחרונים אני רק בודק סוגים שונים של סטרימרים...
אני מחפש סטרימר שיודע להריץ סרטים שנמצאים על המחשב הנייד שלי כשהם לא מחוברים בכבל אלה דרך WIFI
בכדי שלא בכל פעם לנתק ולחבר את המחשב או את הEX HDD לסטרימר...
בנוסף פלוס גדול יהיה לסטרימר אם הוא ידע לנגן 3D ואם ידע להצמיד כתוביות בעברית...
עכשיו מהחיפוש שלי עלה שPOPCORN A300 עונה על הדרישות האלו חוץ מ3D אם אני טועה אני אשמח שתתקנו אותי...
בנוסף ראיתי את הVTEN שלא ממש הבנתי במה הוא שונה... למה הוא ככ זול ביחס לאחרים...
שורה תחתונה האם הוא ידע לעשות את מה שביקשתי למעלה...? ואם בכלל יש עוד סטרימרים שמבצעים אותו דבר?
תודה רבה שי...
שמי שי ואני חדש בכל תחום הסטרימרים... ביומיים האחרונים אני רק בודק סוגים שונים של סטרימרים...
אני מחפש סטרימר שיודע להריץ סרטים שנמצאים על המחשב הנייד שלי כשהם לא מחוברים בכבל אלה דרך WIFI
בכדי שלא בכל פעם לנתק ולחבר את המחשב או את הEX HDD לסטרימר...
בנוסף פלוס גדול יהיה לסטרימר אם הוא ידע לנגן 3D ואם ידע להצמיד כתוביות בעברית...
עכשיו מהחיפוש שלי עלה שPOPCORN A300 עונה על הדרישות האלו חוץ מ3D אם אני טועה אני אשמח שתתקנו אותי...
בנוסף ראיתי את הVTEN שלא ממש הבנתי במה הוא שונה... למה הוא ככ זול ביחס לאחרים...
שורה תחתונה האם הוא ידע לעשות את מה שביקשתי למעלה...? ואם בכלל יש עוד סטרימרים שמבצעים אותו דבר?
תודה רבה שי...
כל סטרימר במהות שלו יודע לבצע הזרמה בהתאם לפוטורולים שהוא תומך בהם.
לרב זה סטנדרט וכמעט כולם יבצעו הרצת סרטים מהמחשב הנייד שלך גם דרך WIFI.
גם כתוביות היום זה משהו בתמיכה דיי בסיסית ורובם הגדול תומך .
להלן רשימת המובילים:
A400/410
DUNE HD BASE 3D ו DUNE 303D
Mede8er יש סדרה שתומכת ב 3D
xtreamer prodigy
לרב זה סטנדרט וכמעט כולם יבצעו הרצת סרטים מהמחשב הנייד שלך גם דרך WIFI.
גם כתוביות היום זה משהו בתמיכה דיי בסיסית ורובם הגדול תומך .
להלן רשימת המובילים:
A400/410
DUNE HD BASE 3D ו DUNE 303D
Mede8er יש סדרה שתומכת ב 3D
xtreamer prodigy
לגבי טיב המכשירים: מוצרי Cloud Media (פופקורן), DUNE וMede8er לדעתי מכשירים טובים ואמינים.
כולם מקבלים עדכונים שוטפים של גרסאות כל תקופה מסויימת.
האם שווה את המחיר: לדעתי כן, יש שיגידו שלא.
לגבי OPEN HOUR CAMELEON הקונספט שלו קצת שונה, אתה מקבל פתרון חומרה ומתקין עליו מערכת הפעלה שאתה בוחר, אני יודע שהוא טוב לא מכיר מישהו שדיווח על תמיכה של בלו ריי 3D בצורה תקינה ומלאה, מה שכן תומך ב 4K.
אישית חושב שהמוצר לא מספק.
כולם מקבלים עדכונים שוטפים של גרסאות כל תקופה מסויימת.
האם שווה את המחיר: לדעתי כן, יש שיגידו שלא.
לגבי OPEN HOUR CAMELEON הקונספט שלו קצת שונה, אתה מקבל פתרון חומרה ומתקין עליו מערכת הפעלה שאתה בוחר, אני יודע שהוא טוב לא מכיר מישהו שדיווח על תמיכה של בלו ריי 3D בצורה תקינה ומלאה, מה שכן תומך ב 4K.
אישית חושב שהמוצר לא מספק.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Shay283 כתב:קודם תודה על העזרה...
עכשיו לגבי המכשיר עצמו... האם הוא טוב? אמין? שווה אתה המחיר?
אני רואה עוד מכשיר של אותה חברה שנקרא OPEN HOUR CAMELEON... מה ההבדל ביניהם?
פשוט יש מלא סוגים כבר הלכתי לאיבוד......
במידה ואתה צופה בתכני HD 1080P באלחוטי לא ילך יהיו תקיעות. רק חיבור קווי.
קנה DUNE 303 ואתה מסודר.
ה VTEN היא גרסה יותר זולה מכיוון שצמצמו בה מספר אלמנטים כגון Audio Decoders ל TRUE HD ועוד כמה וגם לא ניתן לחבר לו דיסק קשיח פנימי.
אין עליו הרבה רשמים לכן אישית הייתי מוותר למרות המחיר המוזל.
בכל אופן אתה צריך תשתית אלחוטית חזקה על מנת שסרטים כבדים 1080P ו 3D יעבדו בלי קרטועים, קח את זה בחשבון.
303D מוכר ואמין.
אין עליו הרבה רשמים לכן אישית הייתי מוותר למרות המחיר המוזל.
בכל אופן אתה צריך תשתית אלחוטית חזקה על מנת שסרטים כבדים 1080P ו 3D יעבדו בלי קרטועים, קח את זה בחשבון.
303D מוכר ואמין.
כן ראיתי את הסרטון הבעייה שאני לא מבין מה הוא אומר..
בכל מקרה.. האם ניתן גם פה ליצור סרטים עם תמונות ? כי לפי התצוגה בסרטון הממשק לא כי יפה..
ואם כן אפשר לקשר אותי לאיזה מדריך או להסביר בערך מה עושים? פשוט אני מעדיף כמה שפחות להתחיל להתקין עליו דברים וזה..
בכל מקרה.. האם ניתן גם פה ליצור סרטים עם תמונות ? כי לפי התצוגה בסרטון הממשק לא כי יפה..
ואם כן אפשר לקשר אותי לאיזה מדריך או להסביר בערך מה עושים? פשוט אני מעדיף כמה שפחות להתחיל להתקין עליו דברים וזה..
אין לי מכשיר כזה אבל לפי מה שנראה אתה יכול להחליט איזה קיר סרטים תעבוד (יש חינם ויש בתשלום)
http://dune-hd.com/eng/support/applicat ... management
בפופקורן זה מובנה במכשיר.
ויש רבים שיש להם את הסטרימר הזה יכולים להמליץ לך...
http://dune-hd.com/eng/support/applicat ... management
בפופקורן זה מובנה במכשיר.
ויש רבים שיש להם את הסטרימר הזה יכולים להמליץ לך...
אוקיי תודה רבה על כל העזרה!
שאלה אחרונה..משו חשוב..
.דיברתי עם חבר מנהל רשת והוא אמר לי שאם אני ארצה לצפות בסרטים באיכות גבוה והמכשיר יהיה מחובר דרך wifi ואני ירצה
לנגן דרכו סרטים יהיו תקיעות.. האם יש לזה פיתרון? כי כל הרעיון בסטרימר מבחינתי והסיבה לקנות היא למנוע חיבור של המחשב והזזה שלו
בכל פעם שאני רוצה לראות סרט.. עכשיו גם אם הסטרימר יהיה מחובר עם כבל לראוטר תהיה בעייה כי אחרי הכל המחשב לא מחובר עם כבל ..
תודה מראש
שאלה אחרונה..משו חשוב..
.דיברתי עם חבר מנהל רשת והוא אמר לי שאם אני ארצה לצפות בסרטים באיכות גבוה והמכשיר יהיה מחובר דרך wifi ואני ירצה
לנגן דרכו סרטים יהיו תקיעות.. האם יש לזה פיתרון? כי כל הרעיון בסטרימר מבחינתי והסיבה לקנות היא למנוע חיבור של המחשב והזזה שלו
בכל פעם שאני רוצה לראות סרט.. עכשיו גם אם הסטרימר יהיה מחובר עם כבל לראוטר תהיה בעייה כי אחרי הכל המחשב לא מחובר עם כבל ..
תודה מראש
שוב הכל תלוי באיכות עוצמת האלחוט שלך ובאיזה ציוד ברשותך.
אני הצלחתי בעבר להזרים סרטים באלחוטי 1080P FULL HD ללא קושי אבל בלוריי 3D זה כבר סיפור אחר.
אין פיתרון קסם, ממליץ להקים נקודת רשת קווית באיזור מיקום הסטרימר בכל מקרה.
במידה ואתה מפחית כבר תלות אלחוטית אחת אתה כבר מעלה את הסיכוי להזרמה תקינה יותר....
אני הצלחתי בעבר להזרים סרטים באלחוטי 1080P FULL HD ללא קושי אבל בלוריי 3D זה כבר סיפור אחר.
אין פיתרון קסם, ממליץ להקים נקודת רשת קווית באיזור מיקום הסטרימר בכל מקרה.
במידה ואתה מפחית כבר תלות אלחוטית אחת אתה כבר מעלה את הסיכוי להזרמה תקינה יותר....