איזה קטע, לפני יומיים התקשר אליי חבר שמכרתי לו לפני כשנה בדיוק מסך כזה (50ES5600) עם אותה בעיה בדיוק שהתחילה גם אצלו ושאל אם אני יודע איך מסדרים את זה ולמה זה בכלל קרה. עברתי איתו על כל ההגדרות מחדש של המסך והוא רושם לו את אותו הדבר - שאין לו גישה לאינטרנט. הוא אמר לי שהוא עבר להוט-נט ספק אינטרנט ומאז זה התחיל. הוא התקשר גם אליהם ואמרו לו (איך לא) שאין לזה שום קשר אליהם.
אני אנסה לברר איתו היום במהלך היום אם זה הסתדר לו או לא ואם כן, אז מה הוא עשה..
בהמשך למה שjtk רשם, תנסה לרשום בdns את הכתובת של השער
opendns מצריך חשבון תנסה קודם גוגל. תנסה גם להגדיר אוטומט ושהראוטר יתן כתובת קבוע לפי המאק של הטלוויזיה.
דברתי עם חבר שלי היום. הוא דיבר עם אלקטרוניקס פרו, שם אמרו לו שיש בעיה מהצד של סמסונג עצמה וזה יטופל תוך בערך 48 שעות. אני לא הצלחתי להבין מה הבעיה ומה הקשר לסמסונג עצמה, אבל זו התשובה שהוא קיבל מהם.
כן, גם אצל החבר שלי הכל הסתדר.
לא יודע, קצת מדאיג כל הקטע הזה שהחיבור לאינטרנט במסכים של סמסונג תלוי באיזה שרת שנמצא אצל סמסונג. מילא, היה מדובר בשירותים שלהם על גבי הסמארט, אבל חוסר יכולת להתחבר בכלל לאינטרנט? נשמע פה משהו רקוב.
מתחבר מאוד לדברים של ג׳קו.
זה הזוי שהשליטה על היציאה שלי לאינטרנט תלויה בסמסונג. זה כמו לקנות מחשב שמחר היצרן יכול מתי שבא לו לנתק אותך מהאינטרנט ...הזוי!