האם האתר מיצה את עצמו?

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
moranhoresh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

לפעמים נדמה לי שהאתר מיצה את עצמו. קודם כל הוא משמש במה לכל מני פרסומות של "במיוחד לחברי האתר" שכל אחד שמגיע לחנות יכול להשיג מחירים אלו, חוץ מזה לא נראה שה"מבצעים" האלו עוברים סינון כלשהוא שכן לפעמים זה נראה יותר פרסומת מאשר מבצע.
הרבה פעמים בפורום סטריאו התשובה שתקבל לשאלות היא לך תשמע במעצמך.
אף אחד לא מספר על עלויות אמיתיות של מוצרים. מה הסוד פה? או שהאתר מנוהל ע"י אנשים שעובדים בחנויות או שאני לא מבין. מה אתם מפחדים שם אורי או דני ידע ששילמתם מחיר X על מוצר אז גם הוא ידרוש כזה מחיר או שישיג מחיר זול יותר?
בנוסף, לא פעם נעניתי על שאלות בפניה ישירה של הודעה פרטית של בעל חנות שהמליץ לי על מוצר Y שנמצא ברשותו כשאני בכלל שאלתי על מוצר X.
אשמח לקבל תשובה רצינית ועניינית.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #2 

איזה סודות? כמעט כל הזמן אנשים באים ואומרים בכמה הם קנו....
לדעתי האתר רחוק מלמצות את עצמו,
והתכלית של האתר היא כלל לא מסחר, אלא לעזור לאנשים להחליט מה לקנות.
אני בטוח שכמה עשרות, אם לא כמה מאות, ביצעו רכישות "נכונות" יותר עבור הצרכים שלהם עקב ייעוץ כאן,
וזה בעצם שווה הכל.
לגבי "לך תשמע בעצמך" , זו בעצם העצה הכי טובה. אי אפשר לצפות שאנשים יגידו לך מה יישמע לך הכי טוב לאוזן.
בדרך מכוונים אותך למותגים מסויימים על פי הצרכים שלך, וכך במקום להסתובב אובד עצות בין 15 חנויות ו-68 מוצרים שונים שמציעים לך בהן,
אתה מגיע למצב ע"י הייעוץ כאן שממקדים אותך על 2-3 (גג 4) מוצרים שמתאימים לצרכים שלך, ומה שנשאר לך זה רק לבחור...

לא הבנתי על מה אתה מלין?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

1. מבצעים מיוחדים לחברי האתר הם כאלו שהמחיר או ההטבה היא טובה יותר ממה שאותו עסק מציע בד"כ. אנחנו לא התחייבנו בשום מקום להיות "הכי זולים בשוק" או משהו בסגנון.
2. כן, זה סוג של פרסום, בדיוק כמו באנר.
3. כשקשה לנחש את הטעם של השואל מתשובותיו, לא נותר אלא לשלוח אותו לשמוע דברים בעצמו. רמקול, כמו הרבה דברים אחרים, איכותו הוא דבר סובייקטיבי ויחסי.
רמקול שאני אוהב לא בהכרח אתה תואהב ולכן אני לא מכיר שום דרך אחרת לבחור רמקול חוץ מאשר לשמוע אותו.
עדיין, יש מקום לאתר בקטע של החלפת דיעות והתייעצויות.
4. מי שלא רוצה לספר את המחירים, סיבותיו עימו. אין אנחנו, כהנהלת האתר, כופים אי אילו חוקים או איסורים נגד פירסומים כאלו.
5. ידוע לנו שסוחרים שגולשים בפורום משתמשים בפורום כקרקע לביצוע עסקאות.
יש גולשים שדווקא מוצאים את זה כמבורך - שואלים שאלה ומקבלים שלל הצעות מבלי שאפילו ביצעו חיפוש בגוגל.....ויש אחרים, כמוך כנראה, שרואים בזה הטרדה (האמנם?). אם כן, אתה יכול לפנות אליהם ולבקש לא להטרידך יותר. אתה תמיד גם יכול להתעלם מהודעות כאלו.
6. מה שנראה לי זה שלא האתר מיצה עצמו (ברגע זה ממש מחוברים אליו 213 איש בו זמנית וקצב ההצטרפות ביום הוא במגמת עליה), אלא נראה לי שאתה מיצית אותו.....זה גם לגיטימי.

בהצלחה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

כרמי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1150
שם מלא: כרמי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אם אתה חושב שהאתר הזה הוא כלי למציאת "דיל" כזה או אחר - לדעתי אתה מפספס בגדול את מטרת האתר
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.

cavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

מורן, את האתר מנהלים אנשים שהקימו אותו בגלל האהבה לתחום ולא כידי להרוויח ממנו...
נכון יש פרסומות, אתה לא מצפה שהם ינהלו ויחזיקו את האתר מכספם הפרטי ואם הפרסומות מניבות רווח אז מגיע להם מכל הלב כי הם משקיעים הרבה זמן ומאמץ כידי שאתה(!) תהנה מהאתר...

בקשר למחירים, תראה היבואנים קובעים מחיר מינימום לכל מוצר, פרסום של מחיר קניה+חנות שממנו הוא נקנה=לדפוק את מי מכר לך..

בנוגע ל"לך תשמע", כמו שקיסר כתב לפני שמישהו ממליץ לך הוא צריך לדעת מה הצליל שאתה אוהב, כל אחד אוהב צליל שונה ומה שאני ממליץ הוא לא מה ש-X ממליץ, בגלל זה הולכים שומעים חוזרים ואז אנחנו ממליצים.
בנוסף, לא פעם נעניתי על שאלות בפניה ישירה של הודעה פרטית של בעל חנות שהמליץ לי על מוצר Y שנמצא ברשותו כשאני בכלל שאלתי על מוצר X.
...
אני מבטיח לך שאם תעדכן את אחד המנהלים זה יטופל, אתה לא יכול לדרוש שיטפלו בבעיה אם אתה לא מגיש תלונה...

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #6 

moranhoresh כתב: הרבה פעמים בפורום סטריאו התשובה שתקבל לשאלות היא לך תשמע במעצמך.
...
מבלי להיכנס איתך לויכוח בנוגע לשאלתך האם מיצה האתר את עצמו ,
( יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא בכל מקרה זה סובייקטיבי )
אני חושב ש"לך תשמע בעצמך" זו ההצעה הטובה ביותר שתקבל. מה זה יעזור אם תוציא מאה אלף שקל על מערכת והיא לא תשמע לך טוב ? או שלא תאהב את מה שאתה שומע ?
( תתפלא יש כזה דבר מה גם שהמון פסיכולוגיה קשורה בזה ).
סמוך על האוזן שלך ! היא שלך !! אף אחד אחר לא שומע כמוך !!! ולכן "לך תשמע בעצמך" זו ההצעה הטובה ביותר שתוכל לקבל.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Highendman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 415
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #7 

דברים כדורבנות! (Y)

(עריכה: כיוון שנכנסו כמה הודעות באמצע, הכוונה לתגובתו של מרטין)

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה #8 

moranhoresh, אתה רוצה לומר שקראת את כל הכתבות, המאמרים וההודעות בכל הפורומים השונים ?...
אבל, אל דאגה, אנחנו עובדים במרץ על החומרים הבאים, במירוץ מתמיד מול המיצוי.
ליאור

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #9 

אנסה לענות , תסלח לי על הבוטות
moranhoresh כתב:לפעמים נדמה לי שהאתר מיצה את עצמו.
...
אותי מעניין דווקא למה רק
לפעמים - מה יום כן יום לא , פוסט כן פוסט לא ? :מבולבל:
moranhoresh כתב:קודם כל הוא משמש במה לכל מני פרסומות של "במיוחד לחברי האתר" שכל אחד שמגיע לחנות יכול להשיג מחירים אלו
...
מה טוב , אתה באמת לא חייב להגיד שהגעת מהאתר , אבל תסכים איתי שאם המחיר נמוך יותר באתר זה יכול לשמש לך בסיס לא רע לתחילת המיקוח .
ואם אתה כישרוני בלהתמקח כמו בלהתלונן אשמח ללכת איתך לקניות .
moranhoresh כתב:חוץ מזה לא נראה שה"מבצעים" האלו עוברים סינון כלשהוא שכן לפעמים זה נראה יותר פרסומת מאשר מבצע.
...

כמפרסם מגיע לערוץ 2 ומשלם מאות אלפי דולרים ל 2 שניות שידור פרסומות בזמן שיא איני חושב שערוץ 2 מבצע סקר האם המחיר בפרסומת הוא הזול ביותר שניתן להשיג , לא מבין על מה אתה מלין .
moranhoresh כתב:הרבה פעמים בפורום סטריאו התשובה שתקבל לשאלות היא לך תשמע במעצמך..
...
לא מדוייק , בתחילה מנסים לברר מה סוג המוסיקה שאתה מאזין לה מנסים לברר גודל חדר , האם יצא להאזין כבר לציוד כזה או אחר , ורק לאחר מכן מנסים לכוון .
ובכל מיקרה מגלים אחריות וממליצים לך ללכת להאזין ע"מ שלא תתאכזב אחרי הקניה .
moranhoresh כתב:אף אחד לא מספר על עלויות אמיתיות של מוצרים. מה הסוד פה?
...
מעניין אותי לכמה אנשים פנית בה"פ ע"מ לברר כמה הם שילמו
:מבולבל:

moranhoresh כתב:לא פעם נעניתי על שאלות בפניה ישירה של הודעה פרטית של בעל חנות שהמליץ לי על מוצר Y שנמצא ברשותו כשאני בכלל שאלתי על מוצר X
...
תגיד לעולם לא קיבלת הודעות SPAM לדואר שלך , בעיתון שאתה קונה ביום שישי לא קיימים דפים נילווים , כשאתה צופה בטלויזיה וקופץ לך איזה טיזר גם אתה מתלונן

:?

ולסיכום
לא ברורה לי מה עמדתך שהרי כל תרומתך שאילותיך באתר מסתכמות
ב 26 פוסטים
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

shragi
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 508

הפורום מיצה את עצמו ? לדעתי הוא בתחילת דרכו !

שליחה #10 

moranhoresh,

אחרי 13 שנים בתחום האודיו-והוידאו , אני מודיע לך חד-משמעית , שהפורום הזה הוא הדבר הטוב ביותר שקרה לתחום האודיו/וידאו בארץ.נקודה !.

אני שמח וגאה כשניתנת לי האפשרות לארח מפגש של חברי הפורום , וכשהוא מסתיים , אני מתחיל לחשוב על המפגש הבא :!:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

Re: הפורום מיצה את עצמו ? לדעתי הוא בתחילת דרכו !

שליחה #11 

shragi כתב:moranhoresh,

אחרי 13 שנים בתחום האודיו-והוידאו , אני מודיע לך חד-משמעית , שהפורום הזה הוא הדבר הטוב ביותר שקרה לתחום האודיו/וידאו בארץ.נקודה !.

אני שמח וגאה כשניתנת לי האפשרות לארח מפגש של חברי הפורום , וכשהוא מסתיים , אני מתחיל לחשוב על המפגש הבא :!:
...
:משתחווה: :מלך:
About.me

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #12 

אם כבר מיצה את עצמו, אז אולי בקטע שיש המון נושאים שחוזרים על עצמם.
אבל אין ספק שהאתר כולו לא מיצה את עצמו.
אם תשים לב יש המון נושאים חדשים בנושאי התצוגה, שבהם יותר קל לייעץ מה לקנות, כי פה הנתונים היבשים הם מה יש, זה לא כמו ברמקולים.

האמת שאני מרגיש, מבחינתי, שהפורום דיי מיצה את עצמו =\...בגלל שפשוט מאוד אין יותר מידי מה לחדש בנושא האודיו שעלול לעניין אותי במצבי כרגע.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6606
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

מורן,

לא ברור לי אם השאלה שלך היא קנטרנית, ולכן אענה ברצינות. כמות החומר שיש באתר היא מדהימה, כמות הידע שצברתי בשנתיים האחרונות בנושאים רבים היא פשוט עצומה.

מספר האנשים שנעזרו באתר לבחירת מוצרים היא ענקית (פשוט תסתכל כמה פוסטים של תודות יש), ונכון, לפעמים צריכים לשלוח את הגולש לראות/לשמוע את המוצר בעצמו.

האתר מסב לאלפי אנשים שעות רבות של הנאה, לא חסרים מכורים (לראיה, בטיול לפטגוניה השנה, כל זמן שיצא לי נכנסתי להתעדכן...סוג של סטיה).

אתר כמו זה היה חסר מאוד בארץ, ונחיצותו רק גדלה מיום ליום.

moranhoresh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

בדיוק לאנשים כמו-CAVI התכוונתי

שליחה #14 

אדם שאומר פרסום של מחיר קניה+חנות שממנו הוא נקנה=לדפוק את מי מכר לך..
הוא טמבל. 2 אפשרויות:
1. אתה מוכר בחנות
2. אתם תמים וחושב שעליך המוכר לא עשה קופה. ואם הוא עשה עליך קופה למה שלא יעשה על מישהו אחר?
אתם בעד המוכרים או הקונים?
הרי בכל חנות שנכנסים מקבלים את המשפט המפגר "אתה באת להתרשם או לסגור עסקה?", מה אתם מצפים שאומר לכם שבאתי להתרשם רק בשביל לא לקבל את המחיר המינימלי. מה גם שהמחירים שחנויות נותנים מופרזים וניתן להורידם ב-40% לפחות. אז מה פה כל ההתממות.
שאלה נוספת: למה כל עיתון רציני ואתר קולנוע ביתי בחו"ל יכול לתת דרוג למוצרים ופה מסכמים במילים כלליות? מה מפחדים מהספקים?
הגיע הזמן שתבינו מטרת האתר לעזור לצרכנים.
עד כמה האתר עוזר לאדם מתחיל שרוצה להשקיע סכום ממוצע ולא לפוצץ את כל חסכון חייו וילדיו, את זה אני לא יודע.
האם נראה לכם שדירה ממוצעת ומשפחה בת 3 ילדים עם שכר ממוצע יכולה להוציא כסף על מקרן+מסך+ציודי HIGH-END.
כדי להפנים: ביקורות HIGH END הן נחמדות, אך יש לבצען אחת ל.... ולא בתדירות כזאת גבוהה. עדיף ביקורות על מוצרים זולים ובינוניים, כאן כבר הרבה יותר קשה להשוות והרבה יותר קשה לתת תוצאה סופית. כל ילד יגיד לך לקנות פרארי (כמובן אם יש לך את הכסף), אבל תשאל אותו מה עדיף מזדה, הונדה, יהונדאי, VW, סיטרואן וכו' - כאן כבר הרבה יותר קשה. ומה לעשות, אבל זה רב העם. לכן האתר צריך להחליט האם אני עממי או שאני סנובי.

Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #15 

moranhoresh

כמה זמן אתה שומר את זה בבטן ? :roll: :roll:
אני שמח שיש מקום שיכלת להוציא , ובכלל מענין לאיזה חלק מהפוסטים של החברים שענו לך קראת \ הפנמת ?
מתי לאחרונה פתחת עיתון רכב ?
כמה כתבות על רכבים שלעולם לרוב האנשים אין את היכולת בלרכוש גלגל שלהם ?
:roll: :roll:

למה אתה מבקש מאיתנו להפנים
שוב, מענין לאיזה חלק מהפוסטים של החברים שענו לך הפנמת ?

ד"א אם היית רציני \ פרגמתי במקביל לתלונות שלך הית מגיע עם אג'נדה ברורה מוכנה עם הצעות להתייעלות
הית מגיש אותם לנהלת הפורום , הנ"ל היתה לוקחת את רעיונותיך ברצינות בודקת את הנושא וחוזרת אליך בתשובות קונקרטיות וענייניות .

(i) (i)
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

Re: הפורום מיצה את עצמו ? לדעתי הוא בתחילת דרכו !

שליחה #16 

shragi כתב:moranhoresh,

...
כל הכבוד לשרגי,
בעל מקצוע שיודע להעריך את יכולת המיקוד לקהל הלקוחות שלו.
רוב בעלי החנויות יזלזלו בפומבי באתר אך יחרדו לשמוע כי מישהו לא היה מרוצה מדבר מה הקשור בחנותו ושיתף זאת עמנו.
ישר כח,
נסים

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

Re: בדיוק לאנשים כמו-CAVI התכוונתי

שליחה #17 

moranhoresh כתב:אדם שאומר פרסום של מחיר קניה+חנות שממנו הוא נקנה=לדפוק את מי מכר לך..
הוא טמבל. 2 אפשרויות:
1. אתה מוכר בחנות
2. אתם תמים וחושב שעליך המוכר לא עשה קופה. ואם הוא עשה עליך קופה למה שלא יעשה על מישהו אחר?
אתם בעד המוכרים או הקונים?
הרי בכל חנות שנכנסים מקבלים את המשפט המפגר "אתה באת להתרשם או לסגור עסקה?", מה אתם מצפים שאומר לכם שבאתי להתרשם רק בשביל לא לקבל את המחיר המינימלי. מה גם שהמחירים שחנויות נותנים מופרזים וניתן להורידם ב-40% לפחות. אז מה פה כל ההתממות.
שאלה נוספת: למה כל עיתון רציני ואתר קולנוע ביתי בחו"ל יכול לתת דרוג למוצרים ופה מסכמים במילים כלליות? מה מפחדים מהספקים?
הגיע הזמן שתבינו מטרת האתר לעזור לצרכנים.
עד כמה האתר עוזר לאדם מתחיל שרוצה להשקיע סכום ממוצע ולא לפוצץ את כל חסכון חייו וילדיו, את זה אני לא יודע.
האם נראה לכם שדירה ממוצעת ומשפחה בת 3 ילדים עם שכר ממוצע יכולה להוציא כסף על מקרן+מסך+ציודי HIGH-END.
כדי להפנים: ביקורות HIGH END הן נחמדות, אך יש לבצען אחת ל.... ולא בתדירות כזאת גבוהה. עדיף ביקורות על מוצרים זולים ובינוניים, כאן כבר הרבה יותר קשה להשוות והרבה יותר קשה לתת תוצאה סופית. כל ילד יגיד לך לקנות פרארי (כמובן אם יש לך את הכסף), אבל תשאל אותו מה עדיף מזדה, הונדה, יהונדאי, VW, סיטרואן וכו' - כאן כבר הרבה יותר קשה. ומה לעשות, אבל זה רב העם. לכן האתר צריך להחליט האם אני עממי או שאני סנובי.
...

מורן,
אתה מפספס משהו קטן בכל התלונות שלך.
האתר הזה הוא אתר פרטי שבעליו, ויותר מזה, מנהלי הקטגוריות, העורכים ושאר בעלי התפקידים, עובדים למעשה בהתנדבות.
אי לכך ובהתאם לזאת, אנחנו נמשיך לעשות מה שעושה לנו טוב וכיף לנו, עד אשר אתה תשלם לנו משכורת ואז אני אשקול אם להמשיך לעבוד בשבילך או להתפטר.
About.me

reuveney
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #18 

מורן זאת דעתי:
1- אם אתה באמת חושב שהאתר מיצה את עצמו בשבילך אז סבבה,אל תכנס לפה וזהו.
2-אני וכמו הרבה חברים פה באתר{וכן גם המנהלים}כמעט כל יום לומדים משהו חדש מהאתר הזה{אם זה על קולנוע בייתי או סטריאו או מחשבים וכו'}אז לבוא ולומר שהאתר מיצה את עצמו זה קצת טיפשי.
3-יש הרבה דברים שאני מסכים איתך,אבל לבוא ולומר אותם בצורה כזאת זה לא ענייני בכלל (n)
4-מה שהכי מעצבן זה, שאתה לא יודע כמה שהמנהלים פה השקיעו באתר הזה בכדי להפוך אותו למה שהוא כיום{ולדעתי ולדעת רבים הוא הפורום הכי טוב בארץ }ולבוא ולומר את הדברים האלה :evil: זה דיי מעצבן ופוגעע בעיקר בהם.
אחרי מה שאמרת פה אל תצפה ליחס בכלל...

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #19 

האמת שיש משהו בדבריו, מרטין...אפילו אם הם מנוסחים טיפה בברוטאליות :P
אם תשים לב 90 אחוז מהאנשים ששואלים על מערכות באים עם תקציב קטן מאוד, אפילו יותר משלי...באמת הייתי רוצה לראות יותר ביקורות על מוצרים במחירים יותר זולים.
אבל זה אני, כי גם אני נמנה בין האנשים שאין להם המון כסף, yet מצאתי את דרכי לבנות את המערכת הכי טובה שיכולתי...(והייתי רוצה מאוד שישראל יקפוץ, אבל זה כבר סיפור אחר)
מצד שני אני מבין גם את הצד שלך...אנשים וחברות לא יותר מידי ששים לתת לך ציוד בשביל שתביע עליו דעה, כמו שאני מניח שקורא באתרים גדולים בחו"ל, וכל ההתעסקות הזאת, שהיא צדדית לגמרי לעבודה שפרנסה בה, היא בעייתית.
יישר כח!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #20 

moran,

אהבתי שאתה זה שמגדיר למה האתר נועד.

האמת היא שהוא נועד למי שאוהב את האתר וזהו...

כמה הערות לגבי הבעיות שהעלית:
1. לגבי פרסום מחירים. אחת הדברים שניסינו להרים היו קניות קבוצתיות. הינו נאיביים וחשבנו שעם כמות משתמשים גדולה נוכל לקבל מחיר טוב. האמת היא שאין לנו כוח בתחום הזה. נגיד שנארגן קניה קבוצתית של 20 איש. זה עדיין כלום לעומת מה שסניף אחד של א.ל.ם מוכר בשבוע. לכן, מחיר טוב "רשמי" (כזה שמפורסם בפומבי) תמיד יהיה גרוע יותר מאשר חנויות גדולות. מדוע?

נגיד וחנות X רוצה למכור 20 חתיכות במחיר מטורף. הם רוכשים את המסכים ומוכרים אותם וכולם יודעים את המחיר. עכשיו באה רשת גדולה ואומרת ליבואן, דפקת אותי - המחיר שהם מוכרים זול ממה שאני מוכר. או שאתה מוכר לי ביותר זול או שאני מפסיק לעבוד איתך. היבואן נכנס לפניקה ובד"כ מפסיק לעבוד עם החנות הזו וכתוצאה מכך המחירים ... עולים!!!

כך היה בכל מקרה שניסינו להרים כזה סיפור. המקרה האחרון היה קניה קבוצתית של מסכי פנסוניק. ברגע שהמחיר נקבע, מיד החנויות הגדולות התלוננו והיבואן לא היה מוכן שימכרו במחיר כזה. כל הסיפור בסוף התפוצץ.

לכן, אם מישהו רוצה לעשות דבר כזה (פרט למצב שבו החנות מפרסמת את המחיר על דעת עצמה) - אנחנו לא ניתן לזה יד כי בפועל משמעות הדבר היא ניסור הענף הזה ועלית מחירים.

2. אנחנו עושים מה שנראה לנו. צר לי שזה לא מתאים לך. אולי אתה יכול לעשות את זה טוב יותר. אם הרעיון מאחורי האתר מיצה את עצמו, אז אני מניח שאתר מתחרה שתפתח יצליח לסחוף את הקהל של האתר...

3. האם אנחנו בעד המוכרים או הקונים?

למה זה חייב להיות או-או?!

בסופו של יום, אם החנויות לא ירוויחו, כל הענף הזה יעלם בארץ. כשאני רוכש מכשיר מחנות כלשהי, אני מצפה שלבעל החנות יהיה רווח. חשוב לי שהרווח של היבואן והחנות יהיו סבירים. חשוב לי גם לקדם חנויות מתמחות, כאלה שלא מוכרות לפי הקילו בסרט נע.

4. לגבי דירוג, יש בהחלט הגיון בדבריך ואכן אנחנו הולכים להכניס דירוג בהמשך. היה לנו קושי להחליט על פורמט ורעיון.

אני מקנא בך שהחיים כל כך ברורים לך בשחור ולבן. אני חי בעולם צבעוני וקשה לי לעיתים לראות את הדרך האופטימלית לעשות דברים...

5. אתה ממש לא מכיר את CAVI. הוא ממש לא תמים וממש לא עובד בתחום. כנראה שמי שלא מסכים איתך אוטומטית מסחרי או קשור למשהו מסחרי.

6. האם נראה לכם שדירה ממוצעת ומשפחה בת 3 ילדים עם שכר ממוצע יכולה להוציא כסף על מקרן+מסך+ציודי HIGH-END?

האמת? אני ממשפחה ממוצעת עם 3 ילדים, וכן- אפשר לרכוש מקרן + מסך וכו'.

כמה אנשים בעלי 3 ילדים אתה מכיר שיש להם בית שלהם + רכב פרטי ואוטו שני מהעבודה? לא צריך להיות נורא עשיר בשביל הדברים הללו (לשם כך יש משכנתא) - העניין הוא העדפה. יש אנשים שבמקום רכב גדול יותר רוכשים מסך ומערכת.

נראה לי שיש פורומים על תחומים פחות יקרים שאולי יתאימו לך יותר... אני מבין שמעניין אותך יותר ההשוואה בין מסכים זולים, נגנים זולים וכו'. השאלה היא מדוע להשוות מוצרים מהסוג הנחות ביותר, הרי מרביתם גרוע בלאו הכי... מה זה משנה אם תרכוש נגן DVD ב-200 ש"ח או ב-250 ש"ח אם רואים פחות או יותר אותו דבר...

סקירה של מוצרי LOW END (אלא אם כן הם יוצאי דופן) זה בד"כ דבר חסר תכלית.

7. לבסוף, אני מבין שיצרו איתך בהודעות פרטיות, קשר יבואנים או חנויות כתגובה להודעות שלך באתר.

האם התלוננת בפנינו על כך?

מה לגבי החנויות עצמן, האם פנית אליהן בבקשה שלא ייצור איתך קשר ?

לא ברור לי מה היית מצפה מאיתנו לעשות בנידון, תן דוגמאות קונקרטיות.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 26/12/2006 1:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”