בנוגע לקניית סטרימר עם אינטרנט
שלום,
אני מעוניין לקנות סטרימר עם תקציב של בערך עד 1000 (יכול לגלוש טיפה מעבר) ש"ח.
סוג הסטרימר שאני בונה עליו הוא סטרימר עם XBMC וחיבור USB, עם תמיכה בMKV ועברית.
אבל הבעיה היא שרוב האנשים שפניתי אליהם אמרו שזה בזבוז כסף לקנות סטרימר והמליצו לי על משהו יקר שקוראים לו במילים שלהם "מחשב סלוני".. זה ממש יקר,
וזה גם סירבול לעבוד עם מחשב שלם ולחכות 30 שניות להפעלה ולהסתרבל עם כל התוכנות בשביל XBMC..
ראיתי את המכשירים של Xstreamer ,זה טוב כי הם גם בעברית, אבל אין מכשירים ~טובים~ שהם עם XBMC ואינטרנט (חוץ מהדגם האחרון, אבל יש לי ספקות לגביו..)
בכ"מ תודה לעוזרים!
אני מעוניין לקנות סטרימר עם תקציב של בערך עד 1000 (יכול לגלוש טיפה מעבר) ש"ח.
סוג הסטרימר שאני בונה עליו הוא סטרימר עם XBMC וחיבור USB, עם תמיכה בMKV ועברית.
אבל הבעיה היא שרוב האנשים שפניתי אליהם אמרו שזה בזבוז כסף לקנות סטרימר והמליצו לי על משהו יקר שקוראים לו במילים שלהם "מחשב סלוני".. זה ממש יקר,
וזה גם סירבול לעבוד עם מחשב שלם ולחכות 30 שניות להפעלה ולהסתרבל עם כל התוכנות בשביל XBMC..
ראיתי את המכשירים של Xstreamer ,זה טוב כי הם גם בעברית, אבל אין מכשירים ~טובים~ שהם עם XBMC ואינטרנט (חוץ מהדגם האחרון, אבל יש לי ספקות לגביו..)
בכ"מ תודה לעוזרים!
לדעתי, לסטרימינג בלבד, אין טעם להשקיע כאלו סכומים. יש היום מחשבים זעירים כמו RASPBERRI PI 2 או CUBOX ש- TOXIN הזכיר שמריצים לינוקס כולל הפצות לינוקס ייעודיות ל- XBMC (או KODI בגרסה האחרונה) כמו OPENELEC.
הם עולים 300-500 שקלים ואתה צריך להוסיף על זה פתרון לשלט אם אתה לא מסתפק בשליטה מהסמארטפון. (אם אתה צריך הכוונה באפשרויות עם שלט תכתוב ואני אפרט).
הם עולים 300-500 שקלים ואתה צריך להוסיף על זה פתרון לשלט אם אתה לא מסתפק בשליטה מהסמארטפון. (אם אתה צריך הכוונה באפשרויות עם שלט תכתוב ואני אפרט).
אני את האמת גם צריך YOUTUBE (שאפשר לחבר מהפלאפון לטלוויזיה והשטויות), וגם חיבור לUSB עם מדיה,shkop כתב:לדעתי, לסטרימינג בלבד, אין טעם להשקיע כאלו סכומים. יש היום מחשבים זעירים כמו RASPBERRI PI 2 או CUBOX ש- TOXIN הזכיר שמריצים לינוקס כולל הפצות לינוקס ייעודיות ל- XBMC (או KODI בגרסה האחרונה) כמו OPENELEC.
הם עולים 300-500 שקלים ואתה צריך להוסיף על זה פתרון לשלט אם אתה לא מסתפק בשליטה מהסמארטפון. (אם אתה צריך הכוונה באפשרויות עם שלט תכתוב ואני אפרט)....
אבל תאכלס העיקר שלי זה XBMC :\ ככה שאני יותר מעדיף מכשיר מבוסס XBMC אבל מבוסס אנדרואיד, לפי הCUBOX, זה או זה או זה..
אבל אם כבר הזכרת שלט לXBMC,
אפשר הכוונה?
אין קשר בין YOUTUBE למערכת הפעלה וגם לא ל- USB עם מדיה... לדעתי תקנה RP2 או קיובוקס. אפ אתה מתעקש על אנדרואיד (אבל לא מהסיבות שציינת) אז X8-H PLUS של מיניקס.
לגבי שלט - אני מאוד ממליץ על רכישת FLIRC שזה IR RECIEVER שיודע ללמוד קודים של שלט IR כלשהו ולהמיר אותם ללחיצות מקלדת. כך אתה שולט באופן מלא על XBMC ויכול להעביר את זה ממכשיר למכשיר וזה תמיד יעבוד.
אם אתה לוקח קיובוקס, הוא מגיע עם RECIEVER כך שאתה יכול לבחור בכל שלט תומך MCE לעבוד איתו.
המיניקס מגיע עם IR RECIEVER חלש למדי. אני מציע גם במקרה שלו לרכוש FLIRC שיהווה תחליף לשלט המקורי.
אני באופן אישי משתמש ב- HARMONY SMART HUB בשילוב עם FLIRC. זה יקר אבל נותן פתרון מלא.
לגבי שלט - אני מאוד ממליץ על רכישת FLIRC שזה IR RECIEVER שיודע ללמוד קודים של שלט IR כלשהו ולהמיר אותם ללחיצות מקלדת. כך אתה שולט באופן מלא על XBMC ויכול להעביר את זה ממכשיר למכשיר וזה תמיד יעבוד.
אם אתה לוקח קיובוקס, הוא מגיע עם RECIEVER כך שאתה יכול לבחור בכל שלט תומך MCE לעבוד איתו.
המיניקס מגיע עם IR RECIEVER חלש למדי. אני מציע גם במקרה שלו לרכוש FLIRC שיהווה תחליף לשלט המקורי.
אני באופן אישי משתמש ב- HARMONY SMART HUB בשילוב עם FLIRC. זה יקר אבל נותן פתרון מלא.
·בקניית קיובוקס אצטרך שלט נפרד? ואם כן כנראה אצטרך גם FLIRC, לא?shkop כתב:אין קשר בין YOUTUBE למערכת הפעלה וגם לא ל- USB עם מדיה... לדעתי תקנה RP2 או קיובוקס. אפ אתה מתעקש על אנדרואיד (אבל לא מהסיבות שציינת) אז X8-H PLUS של מיניקס.
אני באופן אישי משתמש ב- HARMONY SMART HUB בשילוב עם FLIRC. זה יקר אבל נותן פתרון מלא....
בכ"מ שדיברתי על YOUTUBE, זה כי לממיר שהיה לנו היתה אופציה להשמיע YOUTUBE מהפלאפון לטלויזיה דרך האפליקציה, פתרון לכל מכשיר. וכשדיברתי על USB, הכוונה היא שאם המכשיר נפתח רק על XBMC, איך אוכל לגשת למידע שבתוך הUSB (באופן קל ונגיש?)
קיובוקס אמור לתמוך בכל שלט MCE, כך שאפשר להתחיל משלט כזה ולהשלים עם FLIRC אם התוצאה לא משביעת רצון.
אני לא כ"כ מתמצא בהזרמה בין סמארטפון לטלויזיה ולא מצאתי את זה כמשהו מאוד שימושי לי אבל אני חושב שהאופציה קיימת גם בסטרימרים מבוססי אנדרואיד. (אני שולט ב- YOUTUBE עם YASTE והמקלדת של הסמארטפון).
ב- XBMC אפשר לגשת ולמפות כל סוג כונן שאני יכול לחשוב עליו לרבות USB.
אני לא כ"כ מתמצא בהזרמה בין סמארטפון לטלויזיה ולא מצאתי את זה כמשהו מאוד שימושי לי אבל אני חושב שהאופציה קיימת גם בסטרימרים מבוססי אנדרואיד. (אני שולט ב- YOUTUBE עם YASTE והמקלדת של הסמארטפון).
ב- XBMC אפשר לגשת ולמפות כל סוג כונן שאני יכול לחשוב עליו לרבות USB.
·אוקיי, תודה רבה!shkop כתב:קיובוקס אמור לתמוך בכל שלט MCE, כך שאפשר להתחיל משלט כזה ולהשלים עם FLIRC אם התוצאה לא משביעת רצון.
ב- XBMC אפשר לגשת ולמפות כל סוג כונן שאני יכול לחשוב עליו לרבות USB....
ניראה לי שאלך על CUBOXI4PRO עם XBMC בלבד.
לגבי שלט, אני פשוט אקח את השלט של הממיר שיש לי ואתאים את הפקודות שלו עם FLIRC (בתקווה).
שוב תודה רבה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
orir, התשובה חיובית.
בשביל קיובוקס אין צורך בעוד מקלט, יש לו מקלט IR מובנה.
שלט MCE IR מתאים - כ-30 ש"ח:
http://www.ebay.com/itm/280905212691
ואפשר כמובן שלט אוניברסלי של one for all שישלוט גם על שאר המכשירים בחדר:
http://www.hometheater.co.il/vp2229393#2229393
http://www.hometheater.co.il/vp2229393#2229393
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·בלי flirc להתאמה בשביל Openelec?pixies כתב:orir, התשובה חיובית.
http://www.hometheater.co.il/vp2229393#2229393...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא, אין צורך ב-FLIRC - שים לב שה-FLIRC הוא מוצר שונה לגמרי ממקלט תואם MCE IR.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שלט HARMONY ONE אמור לתמוך דרך פרופיל MCE. (אני לא יודע אם בכל הפקודות אבל יש מצב).
אתה מוסיף מכשיר Microsoft דגם MCE Keyboard.
כעקרון הפצות לינוקס תומכות LIRC - LINUX IR CODES כך ש- FLIRC אמור לעבוד. בכל מקרה FLIRC יודע ללמוד קוד IR ולסמלץ מקשי מקלדת בתגובה.
אצלי הוא עובד על קופסת אנדרואיד בנוסף להרמוני כך שפקודות לא ממופות בהרמוני ממופות דרך FLIRC.
אם יש הרמוני אפשר להתחיל איתו עם פרופיל MCE ומשם להסלים
אתה מוסיף מכשיר Microsoft דגם MCE Keyboard.
כעקרון הפצות לינוקס תומכות LIRC - LINUX IR CODES כך ש- FLIRC אמור לעבוד. בכל מקרה FLIRC יודע ללמוד קוד IR ולסמלץ מקשי מקלדת בתגובה.
אצלי הוא עובד על קופסת אנדרואיד בנוסף להרמוני כך שפקודות לא ממופות בהרמוני ממופות דרך FLIRC.
אם יש הרמוני אפשר להתחיל איתו עם פרופיל MCE ומשם להסלים