תקלה במסך פלזמה LGPX4 יש התפתחות!! - הסוגייה הסתיימה.
יש מין נקודות קטנות ומעצבנות בגודל הפיקסלים, הם מהבהבים בצבעים ירוק כחול ואדום.
התופעה התחילה לפני כחודש בפינה השמאלית העליונה אך עכשיו זה התפשט עד לחלק התחתון בכל הצד השמאלי של המסך ברוחב שח כ 15 - 20 ס"מ.
המסך מחובר לממיר 3100 של YES בכבל סקארט איכותי ול DVD פיוניר 383 בכבל קומפוננט איכותי והתופעה קיימת גם ב DVD וגם ב YES.
מה זה??
התופעה התחילה לפני כחודש בפינה השמאלית העליונה אך עכשיו זה התפשט עד לחלק התחתון בכל הצד השמאלי של המסך ברוחב שח כ 15 - 20 ס"מ.
המסך מחובר לממיר 3100 של YES בכבל סקארט איכותי ול DVD פיוניר 383 בכבל קומפוננט איכותי והתופעה קיימת גם ב DVD וגם ב YES.
מה זה??
נערך לאחרונה על ידי kfirkb ב 13/05/2007 17:27, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא צריך להילחץ
פשוט מאוד תתקשר לח.י (למעבדה של הפלאזמות )
תספר על הבעיה, מגיע טכנאי ומחליף 3 כרטיסים במסך.
החליפו לי ביום רביעי.

תספר על הבעיה, מגיע טכנאי ומחליף 3 כרטיסים במסך.
החליפו לי ביום רביעי.
לפני כחצי שנה התקשרתי ל י.שלום וביקשתי טכנאי כי חשבתי שיש בעיה במסך (לבסוף התברר שזה היה הכבל)
אך הם שלחו ליצן עם DVD שבקושי ידע איך לחבר אותו ולא הפסיק להתנצל על כך שהוא במקרה נשלחכי היה באזור.
הפעם התקשרתי ל י.שלום והזמנתי טכנאי ועמדתי על כך שיגיע מישהו מקצועי.
הם אמרו לי שישלחו טכנאי שמומחה במסכי פלאזה.
בכל אופן אתמול בערב התקשר אלי מישהו והציג את עצמו כמוביל מ י.שלום.
מוביל??? שאלתי בתדהמה, והוא הסביר שהוא מגיע לקחת את המסך למעבדה.
אמרתי לו בנימוס... תעשה פרסה חביבי, איין סיכוי שתקח עכשיו את המסך.
הוא הגיב במין הקלה שקיצרתי לו את יום העבודה ובזה השיחה הסתיימה.
1. האם יתכן שמבלי ששמתי לב רכשתי מסך מיבואן אפור ושכונתי??
2. אם יש פה למישהו ניסיון עם י. שלום, אשמח לשמוע חוות דעת וטיפים לדרכי התמודדות.
אך הם שלחו ליצן עם DVD שבקושי ידע איך לחבר אותו ולא הפסיק להתנצל על כך שהוא במקרה נשלחכי היה באזור.
הפעם התקשרתי ל י.שלום והזמנתי טכנאי ועמדתי על כך שיגיע מישהו מקצועי.
הם אמרו לי שישלחו טכנאי שמומחה במסכי פלאזה.
בכל אופן אתמול בערב התקשר אלי מישהו והציג את עצמו כמוביל מ י.שלום.
מוביל??? שאלתי בתדהמה, והוא הסביר שהוא מגיע לקחת את המסך למעבדה.
אמרתי לו בנימוס... תעשה פרסה חביבי, איין סיכוי שתקח עכשיו את המסך.
הוא הגיב במין הקלה שקיצרתי לו את יום העבודה ובזה השיחה הסתיימה.
1. האם יתכן שמבלי ששמתי לב רכשתי מסך מיבואן אפור ושכונתי??
2. אם יש פה למישהו ניסיון עם י. שלום, אשמח לשמוע חוות דעת וטיפים לדרכי התמודדות.
חברה, אני צריך עזרה ממי שמבין בזה או למי שיש נסיון עם התקלה הזו או בתחום בכלל.
כפי שניתן לראות עברו מעל לשלושה חודשים מאז שפתחתי את השרשור הזה וכ8 חודשים מאז שהתקלה
החלה ועדיין התקלה לא תוקנה.
המסך כבר שבוע וחצי נמצא במעבדת י. שלום וזאת הפעם השלישית בשלושה חודשים האחרונים שהמסך נלקח לשם.
בנוסף לכך לפני כחודש היה אצלי טכנאי בבית שפתח את המסך ובמשך כמעט שעתיים הוא ניסה לכוון (לדברו) את המתח ב 5 נקודות אך הוא לא הצליח לפתור את הבעיה ומאז התקלה הפכה מפקסלים מהבהבים בצבעים שונים לפקסלים מהבהבים בצבע שחור בלבד.
במשך כל התקופה הדגשתי ל י.שלום וחזרתי על דברי שוב ושוב שעליהם להחליף שלושה כרטיסים
(כפי שחברים פה באתר סיפרו ש ח.י עשו להם) אך ב- י.שלום התעקשו שזו בעית כיוונים בלבד ורק עכשיו אחרי המון
זמן ואחרי בלגן לא קטן שעשיתי להם הם חזרו אלי אתמול ואמרו שהוחלט להחליף כרטיס אך יקח כמה ימים עד
שהוא יגיע מחו"ל. אמרתי להם שיש פה צורך בהחלפה של שולשה כרטיסים ולא של כרטיס אחד, אך המנהל הדגיש
שהוא לא מתכוון להחליף שלושה כרטיסים אלה רק כרטיס אחד ושהוא בטוח שזה מספיק.
יש לציין שבעוד חודשיים תסתיים תקופת האחריות שקיבלתי בעת הרכישה עבור שנה אחת
ואני חושש שלאחר תקופת האחריות התקלה תחזור.
מה דעתכם? האם הוא צודק ואכן החלפה של כרטיס אחד יפתור את הבעיה?
אשמח לשמוע את דעתכם על המקרה שלי והאם יש לי זכות לתבוע מהיבואן הארכה של תקופת האחריות + פיצוי.
כפי שניתן לראות עברו מעל לשלושה חודשים מאז שפתחתי את השרשור הזה וכ8 חודשים מאז שהתקלה
החלה ועדיין התקלה לא תוקנה.
המסך כבר שבוע וחצי נמצא במעבדת י. שלום וזאת הפעם השלישית בשלושה חודשים האחרונים שהמסך נלקח לשם.
בנוסף לכך לפני כחודש היה אצלי טכנאי בבית שפתח את המסך ובמשך כמעט שעתיים הוא ניסה לכוון (לדברו) את המתח ב 5 נקודות אך הוא לא הצליח לפתור את הבעיה ומאז התקלה הפכה מפקסלים מהבהבים בצבעים שונים לפקסלים מהבהבים בצבע שחור בלבד.
במשך כל התקופה הדגשתי ל י.שלום וחזרתי על דברי שוב ושוב שעליהם להחליף שלושה כרטיסים
(כפי שחברים פה באתר סיפרו ש ח.י עשו להם) אך ב- י.שלום התעקשו שזו בעית כיוונים בלבד ורק עכשיו אחרי המון
זמן ואחרי בלגן לא קטן שעשיתי להם הם חזרו אלי אתמול ואמרו שהוחלט להחליף כרטיס אך יקח כמה ימים עד
שהוא יגיע מחו"ל. אמרתי להם שיש פה צורך בהחלפה של שולשה כרטיסים ולא של כרטיס אחד, אך המנהל הדגיש
שהוא לא מתכוון להחליף שלושה כרטיסים אלה רק כרטיס אחד ושהוא בטוח שזה מספיק.
יש לציין שבעוד חודשיים תסתיים תקופת האחריות שקיבלתי בעת הרכישה עבור שנה אחת
ואני חושש שלאחר תקופת האחריות התקלה תחזור.
מה דעתכם? האם הוא צודק ואכן החלפה של כרטיס אחד יפתור את הבעיה?
אשמח לשמוע את דעתכם על המקרה שלי והאם יש לי זכות לתבוע מהיבואן הארכה של תקופת האחריות + פיצוי.
דרכי התמודדות עם י. שלום ובכלל
מניסיון עם חברת י. שלום אני ממליץ לכל מי שיצר קשר עם "מחלקת השרות" שלהם לתעד כל שיחה באמצעות הקלטה ורישום ולשלוח להם מכתבים רשומים כדי שבבוא העת יהיו לכם אסמכתאות להציג בבית משפט.
אני הגשתי נגדם תביעה על איחור באספקה והטעיה והקלטתי את כל השיחות ורק אחרי שהם קיבלו את כתב התביעה הם מיהרו עוד לפני הדיון בביהמ"ש להחליף לי את המוצר ולפצות אותי.
אם יש לכם "קייס" וסבלנות סביר להניח שבבתי משפט לתביעות קטנות תמצאו אוזן קשבת.
אם הם יתחילו לקבל מבול של תביעות על המוצרים שלהם זה יגרום להם לחשוב פעמיים לפני שהם מנפנפים לקוח.
זה תופס לכל חברה שמתעללת בלקוחותיה ולא רק לי. שלום.
בהצלחה.
אני הגשתי נגדם תביעה על איחור באספקה והטעיה והקלטתי את כל השיחות ורק אחרי שהם קיבלו את כתב התביעה הם מיהרו עוד לפני הדיון בביהמ"ש להחליף לי את המוצר ולפצות אותי.
אם יש לכם "קייס" וסבלנות סביר להניח שבבתי משפט לתביעות קטנות תמצאו אוזן קשבת.
אם הם יתחילו לקבל מבול של תביעות על המוצרים שלהם זה יגרום להם לחשוב פעמיים לפני שהם מנפנפים לקוח.
זה תופס לכל חברה שמתעללת בלקוחותיה ולא רק לי. שלום.
בהצלחה.