בזק לא מסתפקת ב 200 ש"ח קנס על "נתב שלא מוחזר"
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
נאמר לי היום בשיחה. שיבוצע חיוב קנס של 200 ש"ח.
ובנוסף סכום שעדיין לא ידוע על כך שהנתב ישמש לחברה אחרת.
לא משנה איזה סיפורים מספרים להם. הם גם לא מוכנים לספר את הסכום שהלקוח יחוייב.
אני לא בטוח שזה חוקי. אבל הם טוענים שבגלל שהכל עוד חדש אז אין מידע. ומה שנשאר זה לחכות לחיוב הנוסף.
דעתכם?
ובנוסף סכום שעדיין לא ידוע על כך שהנתב ישמש לחברה אחרת.
לא משנה איזה סיפורים מספרים להם. הם גם לא מוכנים לספר את הסכום שהלקוח יחוייב.
אני לא בטוח שזה חוקי. אבל הם טוענים שבגלל שהכל עוד חדש אז אין מידע. ומה שנשאר זה לחכות לחיוב הנוסף.
דעתכם?
·השיחה מוקלטת ואז יש להם התחייבות שלך להחזיר?cobraf כתב:למה שתגיד לה למה אתה לא מחזיר את הנתב? אומרים לך להחזיר אתה אומר להם בסדר ולא מחזיר אחרי כמה זמן יחייבו אותך בקנס
למה לפתוח כן קן צרעות בלהגיד להם שאתה לא מחזיר להם את הנתב?!...
מה הבעיה להגיד שלא מחזיר במידה והראוטר כבר לא מושכר אלא שייך לך?
אם הוא שייך לך אז אתה לא צריך להחזיר להם כלום ואין להם עילה לגבות על זה תשלום
כבר שילמת עליו
השיחה שלהם מוקלטת? אולי לפעמים לבקרה של הנציגים, זה לא בנק או חברת ביטוח הם לא מקליטים את כל השיחות
ושוב אם הנתב היה בחיוב זיכוי אין להם שום עילה לבקש אותו חזרה
כבר שילמת עליו
השיחה שלהם מוקלטת? אולי לפעמים לבקרה של הנציגים, זה לא בנק או חברת ביטוח הם לא מקליטים את כל השיחות
ושוב אם הנתב היה בחיוב זיכוי אין להם שום עילה לבקש אותו חזרה
ברור, בדיוק מה ששאלתי, אם הוא שייך לך אז למה סתם לסבן אני אחזיר מתישהו.. "פשוט אמרו לא" )
אבל אם הוא מושכר ב-10 ש"ח ובעצם שייך לבזק, אז יש מצב לקנס, ואם לא יהיה איזה חוק בנושא (וכנראה שלא יוכלו להכריח את בזק לחלק נתבים במתנה) זה די מתבקש
אבל אם הוא מושכר ב-10 ש"ח ובעצם שייך לבזק, אז יש מצב לקנס, ואם לא יהיה איזה חוק בנושא (וכנראה שלא יוכלו להכריח את בזק לחלק נתבים במתנה) זה די מתבקש
הייתה תקופה שלא היה אפשרות "לשכור" היה אפשרות רכישה בלבד
היום זה בדיוק ההפך, לא זוכר בדיוק מתי זה התחיל אבל לדעתי באזור השנה פלוס אין אפשרות לרכישה יותר אלא השכרה בלבד
אישית רק בגלל הסיבה הזאת לא הייתי מתחבר לבזק,אבל זה רק אני
היום זה בדיוק ההפך, לא זוכר בדיוק מתי זה התחיל אבל לדעתי באזור השנה פלוס אין אפשרות לרכישה יותר אלא השכרה בלבד
אישית רק בגלל הסיבה הזאת לא הייתי מתחבר לבזק,אבל זה רק אני