התייעצות: איזה תשתית אינטרנט וספק הכי טוב?
-
JosephPeretz
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
איזה תשתית אינטרנט וספק הכי טוב?
אני מתלבט לעשות טריפל של הוט עם ספק בזק בינלאומי 014 או לוותר על טריפל של הוט ולעשות תשתית של בזק עם ספק בזק בינלאומי 014.. אז מה יותר כדאי ועדיף? ומה יותר כדאי מבחינת כספית?
חשוב לי שאינטרנט יהיה מהיר, שהורדות בטורנט יהיו מהירות וכל מיני.. וכמובן שמאוד חשוב לי שמשחקי אונליין יריצו חלק ללא לאגים ותקיעות (יש לי PS4), אז איזה תשתית אינטרנט וספק מומלץ?
ואני גר בעיר יבנה, אז האם ידוע לכם שעד כמה אפשר לנצל מגה בתשתית אינטרנט של יבנה?
אני מתלבט לעשות טריפל של הוט עם ספק בזק בינלאומי 014 או לוותר על טריפל של הוט ולעשות תשתית של בזק עם ספק בזק בינלאומי 014.. אז מה יותר כדאי ועדיף? ומה יותר כדאי מבחינת כספית?
חשוב לי שאינטרנט יהיה מהיר, שהורדות בטורנט יהיו מהירות וכל מיני.. וכמובן שמאוד חשוב לי שמשחקי אונליין יריצו חלק ללא לאגים ותקיעות (יש לי PS4), אז איזה תשתית אינטרנט וספק מומלץ?
ואני גר בעיר יבנה, אז האם ידוע לכם שעד כמה אפשר לנצל מגה בתשתית אינטרנט של יבנה?
-
JosephPeretz
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
איך הספק של הוטנט?Perceptor כתב:כרגע כדי תשתית של הוט + ספק הוטנט אני מבטיח לך שתהנהוהכי חשוב תשלם הכי פחות
...
לפי מה שאני שמעתי מכמה אנשים שהספק בזק בינלאומי זה הספק הכי טוב במדינה, זה נכון?
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אני עם הוט והוטנט
טורנטים וצפיה ישירה משרתים בחו"ל במהלך היום על הפנים רק בלילה הפקק משתחרר.
אני שומע על אחרים שאין להם בעיה כמו שלי בהוטנט לכן אני משער שמאטים אותי בכוונה אחרי שהורדתי יותר מידי.
טורנטים וצפיה ישירה משרתים בחו"ל במהלך היום על הפנים רק בלילה הפקק משתחרר.
אני שומע על אחרים שאין להם בעיה כמו שלי בהוטנט לכן אני משער שמאטים אותי בכוונה אחרי שהורדתי יותר מידי.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
הספק הכי טוב הוא ללא ספק אברא קדברה נט. תתחבר, אחלה מחירים אחלה מהירות.
אין כזה דבר, בדיוק כמו שתשאר איזה אוטו הכי טוב.
כולם טובים, יש כאלה קצת יותר זולים קצת יותר יקרים, קצת יותר מתאימים לגיימרים קצת פחות שירות פה ושם.
תהיה יותר ספציפי (לדעתי...)
כולם טובים, יש כאלה קצת יותר זולים קצת יותר יקרים, קצת יותר מתאימים לגיימרים קצת פחות שירות פה ושם.
תהיה יותר ספציפי (לדעתי...)
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
·Chura כתב:הספק הכי טוב הוא ללא ספק אברא קדברה נט. תתחבר, אחלה מחירים אחלה מהירות.
תהיה יותר ספציפי (לדעתי...)...
http://abracadabra.net/
האתר שלהם נראה לא ממש תקין, הם מספקים 100 מגה?