איזה כבלים יותר טוב מכל הבחינות? ואיזה כבלים יותר משתלמים מבחינת כספית?
כרגע אני בדילמה שאם לעשות טריפל של הוט או לעשות כבלים של YES עם תשתית אינטרנט בזק,
אז מה כדאי לי לבחור? ומה יותר משתלם מבחינת כספית?
אני רוצה להזמין 3 ממירים, שרק 1 ממיר יהיה אופציה להקליט + HD ו2 עם HD.
התייעצות: יס או הוט?
-
JosephPeretz
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
שלום,
כספית,הוט מנצחת
חזרתי בחמישי האחרון לייס לאחר ניתוק של כ-14 בחודש, חבילה של 3 ממירי HD מהם אחד מקליט 235 ש"ח. קיבלתי התקנה חינם למרות שלא במבצע כעת וחודשים ראשונים 65 ש"ח לחודש הנחה נוספת
אישית, גם בחינם לאור מה שאני קורא בפורומים שונים, לא אהיה לקוח של הוט, ולא אעיז לתת להם כרטיס אשראי לחיוב
ערן
כספית,הוט מנצחת
חזרתי בחמישי האחרון לייס לאחר ניתוק של כ-14 בחודש, חבילה של 3 ממירי HD מהם אחד מקליט 235 ש"ח. קיבלתי התקנה חינם למרות שלא במבצע כעת וחודשים ראשונים 65 ש"ח לחודש הנחה נוספת
אישית, גם בחינם לאור מה שאני קורא בפורומים שונים, לא אהיה לקוח של הוט, ולא אעיז לתת להם כרטיס אשראי לחיוב
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
@JosephPeretz
כבלים זה חברת HOT
לווין זה חברת YES
סלקום TV שירות מבוסס אינטרנט
שירות מבין 3 החברות
YES מקום ראשון
סלקום TV מקום שני
HOT -----שומר על זכות השתיקה ------
מחיר
סלקום TV הכי זול 99 ש"ח { התוכן מצומצם לעומת YES / HOT } בעיקר בנוי על VOD
חשוב להדגיש שצריף חיבור אינטרנט של 10 מגה לפחות לכל ממיר ככה שיש עלות גם לאינטרנט
HOT מחיר משתנה לפי הטריפל שתיבחר יש טריפל זול של 300 ש"ח ויש טריפל של 359 ש"ח
להוציא את הטריפל של הממיר החדש שלהם hot fiberbox שעולה בנוסף עוד דמי שימוש חודשיים
YES משווקת חבילת TOP כול הערוצים מלבד ערוצי סופר פרימיום ומבוגרים והמחיר מורכב בעיקר לפי הממיר
ראיתי באתר שהמחיר מתחיל ב 209 ש"ח עד 235 שזה כבר כולל ממיר YES MAX TOTAL וממיר HD נוסף
אבל יש עוד חבילות שמשלבות ספורט במחיר יותר גבוה
תכנים
פה הסיפור קצת שונה לי יש YES ויש אחלה של טכנים יש את ערוץ YES HO מבית HBO
את התכנים של חברת HOT אני לא מכיר מה שכן אני יכול להגיד שבתוכן ישראלי HOT יותר חזקים למי שאוהב
היחידה גול סטאר פצועים בראש הבורר זגורי אימפריה ועוד ....
לשתי החברות יש שירות VOD
עלות חודשית YES של 25 שקל
עלות חודשית HOT של 30 שקל
ביגלל שאני לקוח YES אני יכול לתת חוות דעת רק על YES
יש מה ליראות גם הרבה תוכן חינם כל הסדרות חינם ויש קטגורית סרטים 24/7 חינם עם 400 סרטים
בנוסף לשירות ה VOD של YES יש סטרימר ושירות מולטירום שמאפשר צפייה בסלון בתוכן ואז להמשיך אותו בחדר אחר עם ממיר אחר חייב ממיר HD
ממירים מתקדמים מקליטים
HOT יש hot magic hd בנוסף יש את החדש hot fiberbox
בנוסף בחברת HOT יש אפוציה להחזיר את השידור אחורה start over
YES יש YES MAX TOTAL
תשתיות
עם תיבחר בחברת HOT תקבל את האינטרנט הטלויזיה והטלפון על אותה תשתית כבלים לטוב ולרע
עם ישנה תקלת תשתית הרבה פעמים היא תשבית גם את הטלפון והאינטרנט {לא בטוח שתמיד זה המצב}
כמו כן בחברת HOT כדאי שתבקש מהמתקין שיתקין לך איזולטור שאמור להגן על המסך משריפת כניסות ה HDMI
עם תיבחר בחברת YES תשלם ל 2 ספקים שונים לבזק עבור האינטרנט והטלפון הביתי ולחברת YES עבור טלויזיה
אומנם חברת YES נקנתה על ידי חברת בזק אבל נכון להיום התשתית מופרדת ולכן עם נוצרת תקלה בטלויזיה
זה לא יפגע ביכולת שלך לגלוש באינטרנט או לדבר בטלפון הביתי וההפך
חשוב לציין שחברת YES לא נטולת תקלות גם היא סובלת משבושים בצפייה בעיקר במזג אוויר קיצוני שפוגע בקליטה לא בצורה חמורה אבל קורה לפחות לי פעם אחת בחורף זה בדרך כלל מסתדר במהירות בלי צורך של הגעת טכנאי בהתאם למזג האוויר
קישור לאתר HOT
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/triple/?gclid=CMDKn46i_cMCFafItAodvGUAMg
קישור לאתר YES
https://www.yes.co.il/
קישור לסלקום TV
https://www.cellcomtv.co.il/Join?utm_so ... Brand%20GS
בהצלחה
כבלים זה חברת HOT
לווין זה חברת YES
סלקום TV שירות מבוסס אינטרנט
שירות מבין 3 החברות
YES מקום ראשון
סלקום TV מקום שני
HOT -----שומר על זכות השתיקה ------
מחיר
סלקום TV הכי זול 99 ש"ח { התוכן מצומצם לעומת YES / HOT } בעיקר בנוי על VOD
חשוב להדגיש שצריף חיבור אינטרנט של 10 מגה לפחות לכל ממיר ככה שיש עלות גם לאינטרנט
HOT מחיר משתנה לפי הטריפל שתיבחר יש טריפל זול של 300 ש"ח ויש טריפל של 359 ש"ח
להוציא את הטריפל של הממיר החדש שלהם hot fiberbox שעולה בנוסף עוד דמי שימוש חודשיים
YES משווקת חבילת TOP כול הערוצים מלבד ערוצי סופר פרימיום ומבוגרים והמחיר מורכב בעיקר לפי הממיר
ראיתי באתר שהמחיר מתחיל ב 209 ש"ח עד 235 שזה כבר כולל ממיר YES MAX TOTAL וממיר HD נוסף
אבל יש עוד חבילות שמשלבות ספורט במחיר יותר גבוה
תכנים
פה הסיפור קצת שונה לי יש YES ויש אחלה של טכנים יש את ערוץ YES HO מבית HBO
את התכנים של חברת HOT אני לא מכיר מה שכן אני יכול להגיד שבתוכן ישראלי HOT יותר חזקים למי שאוהב
היחידה גול סטאר פצועים בראש הבורר זגורי אימפריה ועוד ....
לשתי החברות יש שירות VOD
עלות חודשית YES של 25 שקל
עלות חודשית HOT של 30 שקל
ביגלל שאני לקוח YES אני יכול לתת חוות דעת רק על YES
יש מה ליראות גם הרבה תוכן חינם כל הסדרות חינם ויש קטגורית סרטים 24/7 חינם עם 400 סרטים
בנוסף לשירות ה VOD של YES יש סטרימר ושירות מולטירום שמאפשר צפייה בסלון בתוכן ואז להמשיך אותו בחדר אחר עם ממיר אחר חייב ממיר HD
ממירים מתקדמים מקליטים
HOT יש hot magic hd בנוסף יש את החדש hot fiberbox
בנוסף בחברת HOT יש אפוציה להחזיר את השידור אחורה start over
YES יש YES MAX TOTAL
תשתיות
עם תיבחר בחברת HOT תקבל את האינטרנט הטלויזיה והטלפון על אותה תשתית כבלים לטוב ולרע
עם ישנה תקלת תשתית הרבה פעמים היא תשבית גם את הטלפון והאינטרנט {לא בטוח שתמיד זה המצב}
כמו כן בחברת HOT כדאי שתבקש מהמתקין שיתקין לך איזולטור שאמור להגן על המסך משריפת כניסות ה HDMI
עם תיבחר בחברת YES תשלם ל 2 ספקים שונים לבזק עבור האינטרנט והטלפון הביתי ולחברת YES עבור טלויזיה
אומנם חברת YES נקנתה על ידי חברת בזק אבל נכון להיום התשתית מופרדת ולכן עם נוצרת תקלה בטלויזיה
זה לא יפגע ביכולת שלך לגלוש באינטרנט או לדבר בטלפון הביתי וההפך
חשוב לציין שחברת YES לא נטולת תקלות גם היא סובלת משבושים בצפייה בעיקר במזג אוויר קיצוני שפוגע בקליטה לא בצורה חמורה אבל קורה לפחות לי פעם אחת בחורף זה בדרך כלל מסתדר במהירות בלי צורך של הגעת טכנאי בהתאם למזג האוויר
קישור לאתר HOT
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/triple/?gclid=CMDKn46i_cMCFafItAodvGUAMg
קישור לאתר YES
https://www.yes.co.il/
קישור לסלקום TV
https://www.cellcomtv.co.il/Join?utm_so ... Brand%20GS
בהצלחה