הודעת "הניגון נכשל" בתוסף ג'נסיס
שלום חברים,
אני מפעיל את קודי באמצעות raspbery pi b+ ובתוכנת openelec
אני נתקלתי בשתי בעיות:
1. שאני מנסה להפעיל סרט ברוב רוב המקרים אני מקבל הודעת שגיאה "הניגון נכשל" והתוסף שעובד הוא ג'נסיס
2. ניסיתי להפעיל רישום לוג ולשלוח אותו כאן שזה קורה אבל משום מה למרות שאני פועל לפני ההנחיות כמו של thewiz והוא באמת שואל אותי אם לשלוח את הלוג במייל..שום דבר לא נשלח אלי
אנא עזרתכם
אני מפעיל את קודי באמצעות raspbery pi b+ ובתוכנת openelec
אני נתקלתי בשתי בעיות:
1. שאני מנסה להפעיל סרט ברוב רוב המקרים אני מקבל הודעת שגיאה "הניגון נכשל" והתוסף שעובד הוא ג'נסיס
2. ניסיתי להפעיל רישום לוג ולשלוח אותו כאן שזה קורה אבל משום מה למרות שאני פועל לפני ההנחיות כמו של thewiz והוא באמת שואל אותי אם לשלוח את הלוג במייל..שום דבר לא נשלח אלי
אנא עזרתכם
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
תנסה להפעיל בלילה...
אצלי הספקית כנראה מגבילה אותי בשעות היום לכן או שהבפר נתקע באמצע או שיש לי הודעה "הניגון נכשל" כמו אצלך ...
אצלי הספקית כנראה מגבילה אותי בשעות היום לכן או שהבפר נתקע באמצע או שיש לי הודעה "הניגון נכשל" כמו אצלך ...
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
אני יכול להמליץ לך לעבור לבזק בינלאומי. אני משלם 29 ש"ח למאה מגה כבר שנתיים או שלוש ורואה באחרונה עם ג'נסיס על XBMC חלק בלי שום בעיה סרטי HD.
אם בוחרים שרת טוב אז ממש הכל חלק כמו לצפות בויאודי של יס.
יש לי קרוב לאפס תקלות.
יש לי קרוב לאפס תקלות.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·עם איזה תשתית אתה ?off כתב:אני יכול להמליץ לך לעבור לבזק בינלאומי. אני משלם 29 ש"ח למאה מגה כבר שנתיים או שלוש ורואה באחרונה עם ג'נסיס על XBMC חלק בלי שום בעיה סרטי HD.
יש לי קרוב לאפס תקלות....
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
שלום לכולם,
לאחר מספר נסיונות מצאתי את הפתרון שכרגע אני עובד איתו...אני פשוט מוריד את הסרטים ל זכרון של ה raspebery pi ומנגן אותם משם .
זה עובד מצויין אבל חבל שאין את הנוחות של הצפיה הישירה. כנראה שזה בגלל כוח מחשוב חלש בRPI .
אם למישהו יש רעיון נוסף אשמח לשמוע
לאחר מספר נסיונות מצאתי את הפתרון שכרגע אני עובד איתו...אני פשוט מוריד את הסרטים ל זכרון של ה raspebery pi ומנגן אותם משם .
זה עובד מצויין אבל חבל שאין את הנוחות של הצפיה הישירה. כנראה שזה בגלל כוח מחשוב חלש בRPI .
אם למישהו יש רעיון נוסף אשמח לשמוע