200מגה ב110ש"ח
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
העניין הוא שהחיבור הוא עם חייגן וזה פוגע במהירות
מהאתר שלהם (פאסט):
.שמו לב! אנו עובדים מול הוט רק עם חייגן, קרי, תקבלו שם משתמש וסיסמא להתחברות. בשל החייגן, עשויות להיות הגבלות OVERHEAD שנובעות מהחייגן, שעשויים להנמיך את מהירות ההורדה בלבד. מי שלוקח מהירות 100\200 עושה זאת בעיקר בשל הצורך ב UPLOAD גבוהה 2\5....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
·cobraf כתב:אין מצב שיש להם ציוד שיכול להחזיק L2TP ב200 מגה ביט,בקיצור חבל על הזמן...
עד שלא תבדוק לא תדע, אני לא מכיר מישהו אחד שהתחבר אליהם עם IP מהוט של חיבור עם חייגן (172) ובדק מה המהירות שהוא מקבל (הבעיה שהניתוב אל ה-LNS שלהם גם מ014 וגם מהוטנט עובר כרגע דרך חול אז דיי חייב להתחבר עם IP של 172), כמובן שה-UPLOAD ישפיע אבל יש כל כך הרבה דרכים לעקוף את הבעיה זאת.
1. לשנות את היחדס בין כמות ה-mss ל-ack
2. להגדיר interrupt moderation/coalesce נמוך יותר על מנת לייצר פחות interrupt מה שיתורגם לפחות ack
3. להגדיר offload כמו gro או lro
4. יש כרטיסים עם adaptive interrupt moderation ברמת החומרה מה שיגרמו לניצול נמוך יותר של הUP.
2-4 תלויים בכרטיס רשת, אבל שוב זה אכן אפשרי כמו שציינתי והראתי כמה דרכים כיצד ניתן לעקוף את עניין הUPLOAD הנמוך שמגביל בגלל ה-overhead הממש גבוה.
לגבי ההוטבוקס אין לי מושג כמה הוא יכול לתת בl2tp, אני בתשתית של בזק אז אין לי דרך לבדוק, התשתית של הוט אצלי פה היא בקרשים...
עם חבר שהיה לו 200 מגה, התחברנו עם נתב x86 וכן קיבלנו 200 מגה עם שימוש ב-UP של 2 מגה מתוך ה5, בזמן שהיה כרטיס רשת של אינטל שהיה מוגדר אם אני זוכר נכון על interrupt moderation במצב extreme או adaptive (אחד מהשניים).
כמובן שהלקוח הממוצע ממש אבל ממש לא ידע איך לעשות את כל הדברים האלה וזה מעל הרמה של המוקד הטכני, אבל זה אפשרי
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם זה כך נותר רק לראות זאת
תגובת FAST - אינטרנט בפייסבוקcobraf כתב:אין מצב שיש להם ציוד שיכול להחזיק L2TP ב200 מגה ביט,בקיצור חבל על הזמן...
"אם יש לך כבר ציוד של הוט, את יכולה להשתמש בו בינתיים (על פי הנחיית משרד התקשורת), אנחנו ננחה בקרוב על המודמים שמתאימים לעבודה על תשתית הוט, ותצטרכי לרכוש כזה מאיתנו או מחנות מחשבים שיהיה שלך לנצח, ואז תוכלי להחזיר להוט את הציוד ששמו לך"
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
יש עוד שנה+ עד שנראה דוקסיס 3.1, מה שאני יודע שקומקטאסט תשדרג רק את הרוחב פס היורד בהתחלה ל3.1 מה שיתורגם לרוחב פס בערוץ היורד גבוה יותר אבל את הערוץ חזור הם לא ישדרגו באותו אופן.
עדיין הוט מובילה בקטע הזה כי הוט משתמשת כבר ב500 מגה שהחיבור הנ"ל נעשה עם 24 ערוצי הורדה (בזמן שבקומקאסט הם בעיקר משדרגים ל16X4) , כרגע זה 24X4 אבל המודם תומך ב24X8 ובתכלס זה מאפשר רוחב פס של עד 900 מגה, ככה שהוט לפי דעתי תשאר עם דוקסיס 3.0 לעוד המון זמן, לפחות שנה אפילו שנתיים.
אז אל תחשוב על לקנות מודמים של 3.1.
מה שכן מעניין זה נושא המודמים שנוכל להביא באופן עצמאי זה לעצמו זה הישג
עדיין הוט מובילה בקטע הזה כי הוט משתמשת כבר ב500 מגה שהחיבור הנ"ל נעשה עם 24 ערוצי הורדה (בזמן שבקומקאסט הם בעיקר משדרגים ל16X4) , כרגע זה 24X4 אבל המודם תומך ב24X8 ובתכלס זה מאפשר רוחב פס של עד 900 מגה, ככה שהוט לפי דעתי תשאר עם דוקסיס 3.0 לעוד המון זמן, לפחות שנה אפילו שנתיים.
אז אל תחשוב על לקנות מודמים של 3.1.
מה שכן מעניין זה נושא המודמים שנוכל להביא באופן עצמאי זה לעצמו זה הישג
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לכמה זמן אפשר להשתמש בהוטבוקס אצל פאסט?