למישהו יש רעיון מה הקטע?
אני חושב שחשוב לציין שזה חמש מנורות פלורסנט כאלו, על נברשת אחת...

יש לי פתרון יצירתי מאודofir-harlev כתב:איך שמדליקים אצלינו בסלון את האור, הטלוויזיה נדלקת יחד איתו![]()
למישהו יש רעיון מה הקטע?
אני חושב שחשוב לציין שזה חמש מנורות פלורסנט כאלו, על נברשת אחת......
orengol כתב:היי,
יש לי בעיה עם מסך LCD26WL66 של טושיבה.
בערך כל פעם חמישית-שישית שאני מדליק את המסך - הוא מקפיץ אץ הפקק בארון חשמל.
המסך מחובר לחשמל דרך מגן מתח (שרכישתו הייתה פחות או יותר תנאי לאחריות לפי דברי הטכנאי).
טכנאי של ניופאן שהגיע לבדוק את הדבר טען כי הבעיה היא שהמפסק בלוח החשמל הוא של 10 אמפר, וכיוון שהדלקת LCD צורכת הרבה חשמל צריך להחליף את המפסק ולשים לפחות 16 אמפר.
הפתרון הזה נשמע לי קצת מוזר כי בחדר אחר בבית יש מסך אחר של טושיבה מדגם 32WL58 ואין אתו שום בעיות..
האם התופעה מוכרת למישהו? אולי יש פתרון אחר או שהבעיה היא במסך עצמו?
אורן....
נ.ב -goodoffer כתב:יש לי פתרון יצירתי מאודofir-harlev כתב:איך שמדליקים אצלינו בסלון את האור, הטלוויזיה נדלקת יחד איתו![]()
למישהו יש רעיון מה הקטע?
תחליף את הטלביזיה שלך עם הבחור הזה - שתיי ציפורים במכה אחת
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=orengol כתב:היי,
יש לי בעיה עם מסך LCD26WL66 של טושיבה.
בערך כל פעם חמישית-שישית שאני מדליק את המסך - הוא מקפיץ אץ הפקק בארון חשמל.
המסך מחובר לחשמל דרך מגן מתח (שרכישתו הייתה פחות או יותר תנאי לאחריות לפי דברי הטכנאי).
טכנאי של ניופאן שהגיע לבדוק את הדבר טען כי הבעיה היא שהמפסק בלוח החשמל הוא של 10 אמפר, וכיוון שהדלקת LCD צורכת הרבה חשמל צריך להחליף את המפסק ולשים לפחות 16 אמפר.
הפתרון הזה נשמע לי קצת מוזר כי בחדר אחר בבית יש מסך אחר של טושיבה מדגם 32WL58 ואין אתו שום בעיות..
האם התופעה מוכרת למישהו? אולי יש פתרון אחר או שהבעיה היא במסך עצמו?
אורן.......

אולי במקרה נפלט אינפרה-אדום בדיוק בתדר שמכבה.ofir-harlev כתב:איך שמדליקים אצלינו בסלון את האור, הטלוויזיה נדלקת יחד איתו![]()
למישהו יש רעיון מה הקטע?

למיטב ידיעתי השלטים הראשונים היו מבוססים על צליל אולטרסוני. אני עוד זוכר טלוויזית ITT שהביא בן-דוד שלי מאיטליה כשהוא גמר ללמוד שם רפואה בערך ב- 1979 וכשאת הצבע עוד מחקו. היה לה שלט עם כפתורי מגע שהוציא צפצופים דקים כשלחצו על הכפתורים.goodoffer כתב: אם תחפשו קצת מידע תראו שהשלטים הראשונים שיצרו היו מבוססים על אור רגיל וזה גרם לעיתים להדלקה\כיבוי...