מחפש מכשיר שיאפשר הזרמת סרטים עם כתוביות לטלוויזיה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
darkar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

אני מחפש משהוא כמו כונן חיצוני בעל יכולות DLNA כמו Seagate Personal Cloud Home Media Storage שהוכרז ב CES שיאפשר להזרים לטלוויזיה Samsung ES8000 שלי סרטים עם קבצי כתוביות. ל Seagate יש אפילו אפליקציה שמתאימה לטלוויזיה שלי אבל אני לא יודע האם היא תומכת בכתוביות. כמו כן יש לו שרת DLNA מובנה (לא ברור של איזו חברה) ולא ידוע האם הוא תומך בקבצי כתוביות חיצוניים.
כצובן יש את Western Digital My Cloud אבל אין לו אפליקציה יעודית לטלוויזיה שלי וממה שראיתי כאשר מזרימים למשל מהחמשב לטלוויזיה לא באמצעות התוכנה של Samsung אלא באמצעות היכולות DLNA המובנות ב Windows התוצאה לא מזהיריה - הרזולוציה לא נשמרת ועל כתוביות חיצוניות אין על מה לדבר - אז אני לא יודע כמה ניתן לסמוך על שרת DLNA בלבד - וזה מה שיש ל Western Digital My CLoud (כי אין לו אפליקציה יעודית) - הם משתמשים בשרת DLNA של Twonky.
אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע אותן - אני פתות לקנות התקן של חברה אחרת אם יש אחד יותר טוב, ואפילו נתב בעל יכולות media server מובנות ולחבר אליו HDD פשוט - אבל גם אז עולות אותן השלות - עד כמה ה media server באותו נתב (ויש כאלה נתבים ל Linksys ול Netgear שהם די טובים).

בכל מקרה - אני מחפש עצות ממישהו שיש לו setup כזה שעובד (מצליח להזרים כתוביות חיצוניות בעברית והחוויה הכללית טובה - רצוי כזו שתתקרב לחוויה של הזרמת medi מהמחשב לטלוויזיה תוך שימוש ב Samsung Link - שזו החוויה האולטימטיבית - כלומר עם thumbnails ותמיכה ב browsing לפי תיקיות ועוד, וץמיכה בפורמטים רבים).

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

לא יותר פשוט לקנות סטרימר ?
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

darkar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@of1978
תמליץ על אחד טוב ומה ההיתרונות שלו לעומת הפתרונות האחרים שציינתי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

darkar,
נא לעיין בדביק: http://www.hometheater.co.il/vt62697.html
המאמר הראשון יסביר על היתרונות.
בנוגע למכשיר מומלץ, בדוק את אלו אשר מופיעים בין הראשונים בדביק. לאחר מכן קרא קצת על RPI ו- Cubox בפורום.

הדרישות שהעלת הינם סטנדרט אצל חברי הפורום כבר שנים.

darkar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@ziv_r
בדקתי את הקישורים באשכול אבל כל ה streamerים שם ישנים - הכי חדש שם הוא מתחילת 2013. אז קודם כל איזה streamer עדכני אם בכלל יש היום שאתה ממליץ עליו.
כמו כן - יש לי טלוויזיה מאוד יקרה שכבר יודעת להזרים הכל יופי מהמחשב ואני פשוט רוצה לאפשר הזרמה של תכנים מכונן חיצוני מבלי שאני אצטרך להפעיל כל פעם את המחשב ולכן אני מעדיף עצות לגבי פתרון שהוא כונן NAS (HDD עם שרת media מובנה) או נתב עם שרת media מובנה המאפשר לשתף HDD שמחובר אליו. אבל אז עולות השאלות של עד כמה החוויה של הפתרונות האלה טובה לעומת שירות Samsung Link המובנה של הטלוויזיה והאפליקציה המותקנת במחשב והאם הפתרונות האלה, בדומה ל Samsung Link, תומכים בקבצי כתוביות חיצוניים.
תודה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

darkar,
השנה בה יצאו המאמרים לא מורידה מהרלוונטיות של המוצרים שנסקרו. הרבה מחברי האתר כאן מחזיקים את הסטרימרים המדוברים ואפילו לא חושבים לשדרג. חוץ מזה, אזכרתי פתרונות נוספים בהודעה שלי שמהם משום מה התעלמת.
כל פתרון בדמות HDD חיצוני עם יכולות מסויימות אשר נשען על המסך שלך בתור סטרימר, יהיה בעל יכולות Playback נמוכות יותר.
אני מציע שתקרא מספר שרשורים לפי המונחים לחיפוש שכבר כתבתי ועוד 2-3 מאמרים מהדביק, זה יתן לך יותר ידע בנושא מאשר עוד הודעה בפורום.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”