ניסיון אחרון לקבל התייחסות מסלקום דרך הפורום... היחס המחפיר כנראה יגרום לנטישה בקרוב...
לעיניינו,
בצפייה בסירטונים ב youtube, לעיתים (בתכנים מסויימים לעיתים קרובות) מתקבלת הודעה שהתוכן מוגן בזכויות יוצרים.
אין לי בעיה עם זכויות יוצרים ושסלקום חוסמים את התוכן (או זה נעשה ב YouTube עצמו).
אבל, המימוש הוא בעייתי ביותר - מבחינת משתמש הקצה, כיום אם תוכן אינו אפשרי להצגה - אל תציגו אותו כלל, והימנעו מהודעת שגיאה לאחר מעשה!
זה מפריע בייחוד כאשר מאפשרים צפייה ברצף בסירטונים... וכשמדובר בילדים, עוד יותר.
מבחינת משתמש הקצה, אם אין אפשרות לצפות בתוכן מוגן דרך סלקום טיוי, הציפייה היא שהוא לא יוחזר כלל בחיפוש ולא יוצג.
אם בסלקום יחליטו להקשיב לפורום, אני מצפה לתגובה על נושא זה.
תוכן מוגן ב YouTube
הבעיה כנראה שרק לאחרונה יוטיוב החלה ככה.
כך לדוגמה את אתר שירונט . בעבר היית יכול בצד להאזין לשיר שאתה קורא את המילים שלו. כיום למרבית השירים מופיעה בצד בעית זכויות יוצרים.
לדעתי, כדי שסלקום ינסו עם יוטיוב להסדיר את הנושא במקום למחוק אותם מהקישורים.
באופן אישי, אני חושב שהשירות של סלקום מעולה כVOD אבל יקר מידי ככזה במחיר של עד 50 ש"ח מוצר כזה ילך מעבר לזה , במחיר של היום, יש מלא מה לשפר.
כך לדוגמה את אתר שירונט . בעבר היית יכול בצד להאזין לשיר שאתה קורא את המילים שלו. כיום למרבית השירים מופיעה בצד בעית זכויות יוצרים.
לדעתי, כדי שסלקום ינסו עם יוטיוב להסדיר את הנושא במקום למחוק אותם מהקישורים.
באופן אישי, אני חושב שהשירות של סלקום מעולה כVOD אבל יקר מידי ככזה במחיר של עד 50 ש"ח מוצר כזה ילך מעבר לזה , במחיר של היום, יש מלא מה לשפר.