מחפש המלצה לכרטיס DVB-T פנימי למחשב Win

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
UrbanDK פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אחרי שהבנתי הסטיק הUSB שלי עושה בעיקר בעיות (אם כי כשהוא עובד זה סבבה) - חשבתי שאולי שווה לי להשתדרג לכרטיס פנימי.

אני מחפש כרטיס PCI או PCI-E, בתקווה עם שני טיונרים (כדי שאוכל לראות ערוץ אחד ולהקליט את השני), שיעבוד בצורה טובה על Win7 ו Windows Media Center.

אם זה לא מייקר הרבה, אולי שווה גם שיתמוך בDVB-T2, לקראת העתיד. DVB-S לא נחוץ, בכל מקרה.

אשמח לשמוע על המלצות וכאלה.

תודה.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

אני עובד עם כרטיס Digital Devices Cine C/C2/T/T2 לכבלים ועידן פלוס (לוויין זה כרטיס נפרד) ועם טיונר כפול, מבוסס PCI-X. נראה לי שכיום זה הכרטיס הכי טוב שקיים. לרוע המזל הוא לא נמכר בארץ. באתר DVBShop הם עושים משלוחים לארץ אבל יהיה על זה 18% מע"מ (ובמקרה שלי גם לקח חודשיים עד שזה השתחרר מהמכס).

Kitty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

http://www.dvbsky.net/Products_T982.html
לא חושב שאתה צריך טיונר כפול, עם תוכנה כמו tvheadend תוכל לראות ולהקליט במקביל

UrbanDK פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה לשניכם.

למיטב הבנתי (והיא לא גדולה) צריך טיונר כפול כדי שאחד יהיה זה שבו אני צופה, ובשני אני אקליט (או אקליט בשניהם, ווטאבר).

האם אני טועה?

למשל, אם אקנה את הכרטיס הזה וארצה שני טיונרים - אני צריך לחבר אנטנה לכל אחד מהחיבורים מאחורה...? :oops:

לגבי התוכנה, כמו שאמרתי - אני מריץ מחשב ווינדווס עם Windows Media Center ודווקא נחמד לי איתו. לא מחפש לעשות שינויים בגזרה הזו.

Kitty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

לא יודע לגבי WMC, אבל כעיקרון אתה אמור להיות מסוגל לעשות את זה במקביל, מציע שתבדוק את זה עם הטוינר הקיים שלך

UrbanDK פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@Kitty
·
תודה, אבל לא הבנתי איך השירשור שם רלוונטי אליי. אני מדבר על DVB-T, ושם מדובר על DVB-S.

Kitty
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

נעשת שם השוואה לDVB-T

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

בגדול אתה אמור להיות מסוגל לצפות ולהקליט שני ערוצים בו"ז גם עם טיונר בודד כל עוד שני הערוצים נמצאים על אותו מולטיפלקס. בארץ יש רק מולטיפלקס אחד אז זאת לא בעיה. ברגע שיעלו הערוצים החדשים בעידן פלוס אז כבר כן תהיה אבל לאף-אחד אין מושג אם ומתי זה יקרה.

UrbanDK פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

@NegativeIQ
·
אוקיי - מישהו יודע איך להגדיר את זה בWMC...?

חשבתי על תוכנות אחרות (הסתכלתי גם בפורום פה) אבל זה דורש יותר ידע ו\או זמן ו\או סבלנות ממה שיש לי כרגע.

אז בכל זאת - אם אקנה את הכרטיס שהמלצתם עליו, אוכל לצפות+להקליט?:

תודה

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

תצטרך לשאול מישהו שעובד עם WMC (אני אישית לא עובד איתו כי הוא שומר הקלטות בפורמט מיוחד של מיקרוסופט שצריך לעשות עליו המרות כדי לצפות בו במחשב אחר). בכל אופן עם כרטיס DVB-T תוכל לצפות ולהקליט. אם תקנה שני כרטיסים או כרטיס עם טיונר כפול תוכל לצפות ולהקליט ערוץ אחר בו-זמנית.
האפשרות לצפות ולהקליט שני ערוצים על אותו MUX עם טיונר בודד תלויית תוכנה, אני לא יודע עם WMC תומך בזה כי אני לא עובד איתו, נסה לשאול מישהו שכן או לחפש בגוגל. אם הוא לא תומך אז תצטרך לבחור בין לקנות שני כרטיסים / כרטיס עם טיונר כפול לבין להחליף תוכנה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”