מחפש טלוויזיה לps4

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
רועי542 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי עכשיו ps4 חדש ואני מחפש טלוויזיה שתתאים לו, החדר שלי לא ממש גדול אז אני חושב שהגודל המתאים יהיה 32 אינץ יש לכם איזה המלצות על טלוויזיה טובה?

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

מה מרחק הצפיה המקסימלי?

שליחה #2 

ובד"כ באיזה מרחק אתה יושב?

בעיקרון עבור קונסולות רצוי מסך עם INPUT LAG נמוך (כלומר מעט עיבודי תמונה). סוני ידועים לטובה בתחום אבל באופן כללי כל המסכים שיש להם PC MODE (לפעמים זה נקרא אחרת) אמורים להיות טובים למטרה הזו כי זה מוד מיוחד שמוריד את כמות העיבוד של התמונה.

לי לדוגמא יש PS3 בסלון. יש לי טלוויזית 42 אינץ' ואני בד"כ יושב על הספה שהיא מרחק צפיה של בערך 2.8 מטר. זה קצת קטן לי אבל זה בסדר ועובד טוב. אני מוצא לפעמים שאני צריך להתאמץ טיפה לראות פרטים קטנים או לחלופין אם אני יושב במרחק הזה אני מגלה שלקרוא טקסטים זה לא הכי נוח. מצד שני יש גם מצבים שזה ממש בסדר (לדוגמא שיחקתי ריימן עם הילדים בסופ"ש והיה מעולה).

הרבה פעמים אני פשוט נהנה לשבת מטר או מטר וחצי מהמסך וזה ממש מעולה.

המסקנות שלי הן כאלו -

לקונסולות לעולם לא ללכת על מסך קטן מ-42 אינץ' גם אם יושבים קרוב. בכל מסך קטן יותר מזה יהיה קשה לקרוא טקסטים קטנים.
גם אם מרחק הישיבה לא גדול מדי 42 אינץ' זה אחלה ואני מניח שאפשרי גם יותר. גם 46 הייתה עובדת מצוין במרחק של מטר ישיבה.
ללכת על מסך שיש לו PC MODE או INPUT LAG נמוך כדי שלא יפריע למשחק. לי יש פיליפס סדרה 5 וגם בלי PC MODE זה בסדר גמור בסינגל אבל עם PC MODE זה קצת יותר "נכון". לא חושב שההבדל בין 15 מילי ל-30 מילי יהיה כ"כ מורגש ל-99 אחוז מהאנשים.
לך על המסך הכי גדול שאתה יכול, בגדול :-). ל-PS4 יש משחקים עם גרפיקה די מדהימה אז למה לא ליהנות מזה עד הסוף? נראה לי ש-36 זה פשוט לבזבז חוויית צפיה מעולה שיכולה להיות לך. לא ממליץ! לך על 42 או 46 אם נכנס לך בתקציב!

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

מרחק צפיה ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”