מחפש המלצה לנגן מוזיקה פשוט
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
לא מבין למה זה כלכך לא פשוט...
אני מחפש נגן מוזיקה ששומר על מבנה הספריות מוזיקה שלי כמו שהם ולא עושה לי בלגן.
ניסיתי את MORT אך הוא מאוד מסובך ולא אינטואטיבי. כפתורים מסויימים לעיתים נמצאים, לעיתים נעלמים ולעיתים כל פעם עושים משהו אחר...
יש בעולם נגן שלא מתעקש לסרוק ולסדר את ספריית המוזיקה שלי כרצונו?
ניסיתי את MORT אך הוא מאוד מסובך ולא אינטואטיבי. כפתורים מסויימים לעיתים נמצאים, לעיתים נעלמים ולעיתים כל פעם עושים משהו אחר...
יש בעולם נגן שלא מתעקש לסרוק ולסדר את ספריית המוזיקה שלי כרצונו?
לדעתי ברוב הנגנים יש בחירה להשמעה לפי תיקיות (folders)שי-כ כתב:לא מבין למה זה כלכך לא פשוט...
יש בעולם נגן שלא מתעקש לסרוק ולסדר את ספריית המוזיקה שלי כרצונו?...
בכל אופן, 2 נגנים שבוודאות עובדים עם תיקיות הם MixZing החינמית ו Poweramp שעולה 16 ש"ח ויש גירסת היתנסות בחינם.
לדעתי Poweramp שווה בהחלט את הכסף כי יש בה מיגוון גדול מאוד של אפשרויות (כולל למשל תמיכה ברשימות השמעה מיובאות מהמחשב בפורמטים הנפוצים).
MixZing מאוד פשוטה, אינטואטיבית וחינמית (עם פרסומות)
בכל מקרה, חיפוש מילות מפתח של android music player folder יביא לך נגנים עם דגש על ניגון לפי תיקיות.
גם לי חשוב מאוד ניגון לפי תיקיות כי הספריה שלי היא זהה לחלוטין על ה PC ועל מכשירי האנדרואיד (אחת הסיבות שבחיים לא אשתמש במוצרי apple)
תעדכן אותנו אם מצאת נגן יותר טוב.
MixZing מנגנת לי קבצי FLAC חופשי.שי-כ כתב:לאחר התנסות של שבוע+.
MixZing ממש סבבה מבחינת ממשק - פשוט כמו שחיפשתי. אך משום מה, לא מנגנת/מזהה קבצי FLAC![]()
Poweramp סבבה. מנגנת הכל. הממשק קצת מתוסבך, אך סביל.
תודה על ההמלצות....
אני מריץ MixZing רק בטאבלט שלי שהוא מאוד ישן ומשמש למוזיקה בלבד (טאבלט עם דיסק קשיח של 250 ג'יגה)שי-כ כתב:מוזר. אצלי זה אפילו לא מזהה אתם.....
בגרסא הישנה שיש עליו FLAC נתמך.
מדובר באנדרואיד 2 + משהו עם גרסת Play Store ייעודית (לפני 3 שנים זה היה נפוץ)
אבל היום בדקתי את הגרסה החדשה בטלפון נייד ובאמת FLAC לא נתמך. חבל.
אם תמצא נגן טוב נוסף תכתוב.
אצלי 30% מהאוסף זה FLAC.