יס בפניקה, מחירי שחיטה למבקשים להתנתק.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #1 

אין לי סימוכין אישי ו\או כתוב.
אבל מספר חברים בקבוצת הקודי בפייסבוק מדווחים שלאחר שביקשו להתנתק קיבלו מחירי שימור של 90 שקלים ואף צויין מחיר של 74 שקל.

אני לא מנוי שלהם כבר זמן רק, אבל מי שכן, יכול להגיש בקשה לניתוק דרך אתר נתק ולבדוק בעצמו, מקסימום לא יתנתק אם הוא חפץ להמשיך לשלם מאות שקלים בחודש.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #2 

מה מקבלים תמורת הסכום הזה?
אלעד

shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #3 

@Elad8
·
על פי הדיווחים את כל החבילות להוציא את הערוצי הפרימיום.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #4 

ומה לגבי מי שיש לו ממרירים מקליטים ??

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #5 

לא סביר בעליל.
אלעד

daniel767
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #6 

@shraga007
·די אין מצב אני קבלתי מהם הנחה מיוחדת בגלל שרציתי לעזוב זיכוי של 50 שקל כפול שלושה חודשים יעני שהחשבון יעמוד על 160 שקל ל3 חודש אתה מדבר פה על 90 שקלים בחודש בשימור ?
זה מחיר פגז

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #7 

daniel767 כתב:@shraga007
·די אין מצב אני קבלתי מהם הנחה מיוחדת בגלל שרציתי לעזוב זיכוי של 50 שקל כפול שלושה חודשים יעני שהחשבון יעמוד על 160 שקל ל3 חודש אתה מדבר פה על 90 שקלים בחודש בשימור ?
זה מחיר פגז
...
·
כמה ממירים ואיזה יש לך ? ואליו ערוצים שאתה משלם סכום כזה נמוך ?

daniel767
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@movieman
·אצלי זה ממש מסובך
ממירים
2 רגילים ( ישנים אפורים )
2 HD zapper לא מקליט !!
VOD אני משלם רגיל 25
חבילת TOP הרגילה עם הערוצים פתוחים מלבד חבילת סופר פרימיום שלא כלולה
אני הייתי אמור לשלם עבור התענוג 245 שקלים לתקופה של 18 חודשים

אבל פה הסיבה שאני משלם כיום 200 שקלים
פלוס הטבה מיוחדת של 50 שקל החזר בחשבונית לתקופה של 3 חודשיים
אני לקוח של yes שנה וחצי בשנה וחצי האחרונות כל שבועים אני מארח טכנאי של yes. בגלל תקלות צפייה
פעם בחודש תקלה 30
פעם בשבוע איפוס של הממירים סתם ככה
פעם בכמה ימים תקלת מיקרובלוקים אבל מהסוג החריף שכל המסך הופך לירוק להרבה זמן עם ריצודים של השידור
רק ב 3 חודשים האחרונים היו אצלי 8 טכנאים החליפו ענית בצלחת החליפו כבלים ממירים ביטלו את התשתית הקיימת בדירה ופתחו חדשה דרך השקעים של בזק ממש השחילו חוטים לדעתי כל מה שאפשר לעשות הם עשו מעורבים מנהלי איזור
עכשו תבין כל ביקור טכנאי אני מבטל יום עבודה קדחו לי את כל הקירות האשימו את המסך שלי שהוא לא טוב
בסוף אמרתי להם די נימאס לי לשלם לכם על כלום בקשתי להיתנתק ובגלל זה זכיתי במחיר הנחשק שבנינו עד היום לא ראיתי אותו בחשבונית בטענה שהחשבוניות ניסגרות בyes ב20 עבר כבר הרבה זמן לסיכום אני אוכל מהם הרבה ***
להוט אני רוצה לעבור אבל בבית שלי יש התנגדות אלימה כלפי חחח שאני לא יחשוב על זה מהסיבות הברורות ( שירות פח אשפה שריפת טלוויזיות ועוד ממהללי הוט )

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 513
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #9 

לי הציעו זיכוי של 100 שקל בחודש ל-3 חודשים כלומר יוצא בסביבות 140 לחודש כולל VOD.
ויתרתי.

daniel767
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

@ron5054
·למה זה מחיר סביר לא ?

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

ביחס למחיר הרגיל שלהם בהחלט.
ביחס לתמורה שהם מספקים עבורי לא כל כך.
בשביל 3 ערוצים שמציגים תוכן איכותי 40-43 אני לא מוכן לשלם את זה.

daniel767
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

@ron5054
·גם נכון אני על ערוצים
22-10-40-42-43-15
אילו הייתי חיי לבד yes מזמן היו מחוץ לדירה אבל הצד הנשי מכור לסדרות באמת שאני אישית לא מוצא מה ליראות

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

daniel767
, על איזה סדרות מדובר אם אפשר לשאול?
אולי כדאי לך להציץ בפורום HTPC תוכנה 8)

daniel767
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

@ron5054
הצצתי אבל לא כל הטלוויזיות חדשות יש 2 ישנות ממש
לא כולם מסתדרים בלי תירגום ובכלל עם אני יתן לאמא שלי או אחותי או חברה שלי להסתבך עם שלט שונה או ערוצים שונים במיוחד כשזה מחשב אני אצתרך לישון בסלון חחחחחח אבל תודה על ההמלצה דרך הגב זה חלק מהסיבה שסלקום TV לא מתאימה
אה ולגבי הסדרות זה בערך מה שיש בערוצים שלהם
המתים המהלכים אנטומיה הסודות של דווינצי דקסטר בטוח שיש בעוד מקום אבל לא נגיש כמו יס או הוט

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

טוב נו, על נוחות וקיבעון משלמים (3000 בשנה לערך אבל מי סופר)

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4292
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 478 פעמים

שליחה #16 

בולשיט

daniel767
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

@ron5054
·חחחחחחחחח מרגישים את הסכום טוב טוב אבל אני חייב להיתחשב באחרים תאמין לי עם זה היה בחירה שלי הייתי עושה טריפל כי גם ככה משלמים על tv ואינטרנט וטלפון אז זה חוסך מעט או שהייתי מחבר דונגל וחיי חיים של חופש חחח

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #18 

לגבי הפרעות בקליטה אם מדובר בבית פרטי אין סיבה שזה יקרה עינית איכותית ומגבר מעל 30 מטר חוט וכיוון מקצועי של הצלחת
או הגדלת הצלחת אצלי בבנין איכות הקליטה 20 אחוז בלבד בצלחת יס ובבית פרטי איכות הקליטה 80 אחוז
בקיצור הקליטה חייבת להיות מעולה יש מתקינים לא מקצועיים שלא מכוונים למקסימום סיגנל שיפרתי לא פעם איכות קליטה בצלחות יס שלא כוונו כראוי
מה איכות הקליטה שאתה מקבל בממיר הייתי מגיע בשמחה לבדוק רק בעלות הנסיעות בלבד אם זה רלוונטי בכלל תלוי מהיכן אתה בארץ
מעולם לא קיבלתי תלונות על הפרעות בקליטה בצלחת המכוונת לעמוס איכות הקליטה במכשיר כיוון תואם למכשיר של יס היא 9.6 בצלחת 80 סנטימטר
ובממיר איכותי מדויק כל התדרים אמורה להיות קליטה 100 אחוז אז לא חסרים מתקינים לא מקצועיים שלא מכוונים למקסימום
אלא אם יש הפרעה נקודתית אין שטח פתוח ללווין מול הצלחת וזה מסביר את ההפרעות או התקנה נמוכה מידי שגורמת להפרעות כלומר חייב להיות שטח פתוח מול הצלחת או לפחות נתוני קליטה מעולים במקסימום בקיצור הקליטה בממיר יס צריכה להיות במקסימום
בדומה לממיר מדויק שגם שם הקליטה במקסימום

daniel767
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

@tomer_1968
·היי תומר
אני גר בכפר סבא לא בבית פרטי אני גר בביניין
את הצלחת כיונו נכון כך נאמר לי { בתקווה שזה נכון }
עינית בצלחת החליפו לי כשבא טכנאי מצוות הרצליה הוא עלה לגג והחליף הוא טען שהיא ישנה ולכן יש שיבושי צפייה
מגבר היה לי עד לפני חודשיים בערך זה מין איזולטור כזה עם קונקטורים שמחוברים משני הצדדים וזה היה בקבע דולק עם נורה אדומה
אחד הטכנאים החליט שזה לא טוב הוא פירק את המגבר ושם כבל אנטנה שחורה במקום המגבר זה כבל 30 סנטימטר עם מחברים משני הצדדים הטכנאי האחרון שבא שוב החליף לי את הכבל השחור בטענה שהוא בא ממפעל בסין ויש ל YES בעיות איתו שהחברה אוספת אותו מלקוחות ולכן חיברו לי כבל אנטנה רגיל לבן
לגבי הסיגנל בכל המדידות מתקבלת אות מעולה אין טכנאי שמדלג על הבדיקה
אבל הבעיה שבחברת YES לא מצליחים לפתור את הבעיה בגלל דבר ממש מוזר לדברם עם ישנה תקלה בקליטה אז בכל הרשת הביתית צריכה להיות אותה בעייה עם יש תקלה 30 אז בכל הממירים זה צריך לקרות עם יש מיקרובלוקים אז גם זה צריך ליקרות בכל הממירים
ואצלי זה לא ככה רק בחדר שינה יש את הבעיות בשאר החדרים ובסלון אין כלום הכל עובד פיקס איכות טובה בלי בעיות
רק בחדר שלי כל התקלות בהתחלה חשבו שזה הממיר החליפו לי אחרי חשבו שזה שקע לא תקין החליפו חשבו שזה הכבלים החליפו חשבו שהספק כח של ה VOD חוסם הגעת מטח חשמלי לממיר ביקשו לנתק לניסוי שבוע את ה VOD לא עזר אז עירבו מנהל איזור הוא החליף לי תשתית לחדשה דרך הקירות עם השחלות חדשות בכל הקיר דרך הנקודות שירות של בזק כי הקו שלהם לא בשימוש אצלי עלו לגג חיזקו את האנטנה היא זזה בגלל הרוחות היא ישנה מהיום ש YES באוויר החליפו את כל הכבלים שמחוברים לחדשים שמו מגברים, בארון תקשורת שיש בכניסות לדירות חיברו חלקים חדשים אין דבר שהחברה לא ניסתה לעשות
לאף שכן שמחובר ל YES אין בעיות יותר מיזה לאף ממיר בדירה שלי אין בעיות מלבד נקודה אחת עקשנית שבא מתנקזים התקלות
הטכנאים של יס כבר הפכו לבני בית אצלי אני לפי הקול מזהה אותם בשמות חחחחחחחחח הם נחמדים מאוד תמיד מנסים לעזור אבל לא הולך יש טכנאי שעובד בחברה מהיום שהקימו אותה ובמיקרה גדלתי איתו באותו רחוב עשינו ישיבת זיכרונות חחחחחח הוא באמת עשה כל מה שאפשר אני לא מאמין שיש עוד משהוא לעשות חוץ מלהחליף דירה חחחח הטכנאים מודים שהם עובדי עצות רובם אמרו לי תעבור חברה אין באמת פיתרון

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #20 

אולי בעיה נקודתית במפצל לנקודה הבעיתית או בעיה בהגברה לאותה נקודה כבל ארוך מידי מצטער אסור לי להתעסק בזה כי זה אינו בית פרטי
אני יכול סתם בשביל הכיף להגיע ולבדוק איכות קליטה באותה נקודה בעיתית נתקלתי בבעיה כזאת עם כבל ארוך מידי שמנע קליטה תקינה של ערוצי הHD
כי הם חלשים יותר בקיצור האם כיום יש מגבר מתאים לנקודה הבעיתית

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”