למה מומלץ להתקין nmt או jukeboxx בפופקורן
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש לי פופקורן vten ואני מנסה להסין למה אני צריך את הnmt ואת הjuckboxe.
כאשר אני מפעיל את הjuckbox בהרד דיסק מסויים בדרך כלל הוא לא מוצא את רוב הקבצים ואז יש בלגן ענק ,ואם בטעות צריךלהוסיף קובץ חדש אז שוב צריך סריקה וכו...
מה באמת הצורך ב2 התוכנות הנ״ל
כאשר אני מפעיל את הjuckbox בהרד דיסק מסויים בדרך כלל הוא לא מוצא את רוב הקבצים ואז יש בלגן ענק ,ואם בטעות צריךלהוסיף קובץ חדש אז שוב צריך סריקה וכו...
מה באמת הצורך ב2 התוכנות הנ״ל
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
בזמן המועט שהיה לי מכשירי פופקורן, אני גם התייאשתי מהג'וק בוקס המובנה. מתוסבך לתפעול ופרמיטיבי מאוד.
יש תוכנה צד שלישי שנקראת זאפיטי. יש עלייה שרשורים רבים בפורום - רק תחפש. אולי זה יתן לך מענה. אני לא הצלחתי להפעיל אותה.
ד"א- לפני זה לא היה לך C200? מה עשית אז?
יש תוכנה צד שלישי שנקראת זאפיטי. יש עלייה שרשורים רבים בפורום - רק תחפש. אולי זה יתן לך מענה. אני לא הצלחתי להפעיל אותה.
ד"א- לפני זה לא היה לך C200? מה עשית אז?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
claudia5,
לא הייתי ממליץ להתקין את פתרון ה- JukeBox על מכשיר ה- VTEN, הוא יחסית מיושן בהשוואה ל- Kodi ולא נוח כמוהו. פתרון אלטרנטיבי יכול להיות בדמות חבילת YAMJ, חיפוש זריז בפורום וגם תמצא חבילות מוכנות להתקנה בעברית.
לא הייתי ממליץ להתקין את פתרון ה- JukeBox על מכשיר ה- VTEN, הוא יחסית מיושן בהשוואה ל- Kodi ולא נוח כמוהו. פתרון אלטרנטיבי יכול להיות בדמות חבילת YAMJ, חיפוש זריז בפורום וגם תמצא חבילות מוכנות להתקנה בעברית.
-
claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני ראה שיש לי את ה-JAMJ דרך המכשיר.שווה להתקין?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אפליקצית ה- YAMJ במכשיר מהווה גישה ל- YAMJ אשר הותקן על אחד המחשבים ב- LAN.
קרא את ההסברים הנילווים לאפליקציה.
קרא את ההסברים הנילווים לאפליקציה.
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
@claudia5
·
אני עם ה-A410 ומשתמש ב-NMJ המובנה של המכשיר הוא ממש פצצה.
נוח לעבוד איתו הוא מזהה את רוב הסרטים והסדרות ומה שלא יש תוכנה שדרכה את טוען את הקובץ של ה DB ויכול לשנות כל מה שאתה רוצה.
אם תרצה עזרה תרגיש חופשי
·
אני עם ה-A410 ומשתמש ב-NMJ המובנה של המכשיר הוא ממש פצצה.
נוח לעבוד איתו הוא מזהה את רוב הסרטים והסדרות ומה שלא יש תוכנה שדרכה את טוען את הקובץ של ה DB ויכול לשנות כל מה שאתה רוצה.
אם תרצה עזרה תרגיש חופשי

- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
לא הבנתי את הפתרון לסרטים שלא נמצאו.
אני יודע שניתן להכנס לעריכה לבצע חיפוש צפציפי לתוכן,פוסטר ופאנארט, אבל לרב לצערי זה לא עבד בסרטים שמלכתחילה לא נמצאו.
ונגמר בהודעת שגיאה, ופוסטר ריק בקיר הסרטים.
האם התכוונת לתוכנה חיצונית ?
ד.א, גם אני בעלים של PCH-410
אני יודע שניתן להכנס לעריכה לבצע חיפוש צפציפי לתוכן,פוסטר ופאנארט, אבל לרב לצערי זה לא עבד בסרטים שמלכתחילה לא נמצאו.
ונגמר בהודעת שגיאה, ופוסטר ריק בקיר הסרטים.
האם התכוונת לתוכנה חיצונית ?
ד.א, גם אני בעלים של PCH-410
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

@avioren
·
כן התוכנה נקראת NMJToolbox אתה טוען אליה את הקובץ של ה-DB שנוצר בתיקיה של nmj_database
ומשם אתה עורך כל מה שאתה רק חולם כולל תמונות סרטים ב-3D יקבלו סימון בקיר הסרטים ועוד הרבה פונקציות.
במידה ותצטרך עזרה בכייף.
יניב
·
כן התוכנה נקראת NMJToolbox אתה טוען אליה את הקובץ של ה-DB שנוצר בתיקיה של nmj_database
ומשם אתה עורך כל מה שאתה רק חולם כולל תמונות סרטים ב-3D יקבלו סימון בקיר הסרטים ועוד הרבה פונקציות.
במידה ותצטרך עזרה בכייף.
יניב
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
דווקא, עד לא מזמן השתמשתי ב PCH-110 הישין והטוב, ובג'וקבוקס חיצוני של ZAPITI אותו דאגתי לתחזק ולעדכן עם כל סרט חדש או גרסה חדשה.
סה"כ עבד יפה וכמו שעון שווצרי.
ב 410 העדפתי כבר לנסות את הגרסה הפנימית.
הקיר סרטים מאוד חשוב לי, בעיקר כשמציג לאורחים אופציות בחירה.
וחוץ מזה שהוא נראה מרשים הרבה יותר מסתם רשימת טקסט.
סה"כ עבד יפה וכמו שעון שווצרי.
ב 410 העדפתי כבר לנסות את הגרסה הפנימית.
הקיר סרטים מאוד חשוב לי, בעיקר כשמציג לאורחים אופציות בחירה.
וחוץ מזה שהוא נראה מרשים הרבה יותר מסתם רשימת טקסט.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

אני עם פופקורן כבר כמה שנים התצוגה שלהם טובה כולל תוכנות צד שלישי כמעט ולא ניתקלתי בבעיות
לגבי ה 410 לדעתי הגרסהההפנימית זאתמהגרסה הכי טובה ויציבה שיצאה עד כה
לגבי ה 410 לדעתי הגרסהההפנימית זאתמהגרסה הכי טובה ויציבה שיצאה עד כה
Philips 55" 5507, Focal 807 Front+Center,Onkyo 929, SVS PC-2000, Qnap 469L, Popcorn A-410, Darbee, Harmony one
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·שי-כ כתב:+1
זו אחת הסיבות שמאסתי מהר ממוצרי פופקורן....
מה? בעיות בקיר הסרטים ???
מה לא בסדר להשתמש בזאפיטי החיצוני ? פשוט, קל ונוח 99.9% הצלחה.
אין על ה c200/a210 מסתבר שמדובר בשני מכשירים הכי מוצלחים שיצאו.
מי שבענין צפיה בסרטי בלוריי (לא כל הקבצים של ה 4 גיגה או 700 מגה
זאת אני אומר לאחר נסיון שימוש בקודי.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

זאפיטי חביבה, אך לא נותנת מענה למדיה מוזיקיה ותמונות (משהו שיש לי והרבה), אלא רק וידאו. ואז צריך כל הזמן לצאת ממנה ולחזור אליה. כמו כן צריך כל סרט/פרק בסידרה שהוספת לעשות סריקה מחדש.
לגבי בלו-ריי מלא, לא ברור לי איך אתה אומר את זה, מכוון ש KODI ו-TMT מריצים כותרים בלי למצמץ. לעומת ה C200 או A300 שהיו לי והיו צריכים חצי דקה עד דקה לטעון כותר בשביל להתחיל להפעיל אותו - במיוחד בהצגת תפריט. אך כל זה לא קשור לנושא השרשור...
לגבי בלו-ריי מלא, לא ברור לי איך אתה אומר את זה, מכוון ש KODI ו-TMT מריצים כותרים בלי למצמץ. לעומת ה C200 או A300 שהיו לי והיו צריכים חצי דקה עד דקה לטעון כותר בשביל להתחיל להפעיל אותו - במיוחד בהצגת תפריט. אך כל זה לא קשור לנושא השרשור...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·את ה 300 שים בצד הוא לא מוצלח כמו סידרת ה 200שי-כ כתב:זאפיטי חביבה, אך לא נותנת מענה למדיה מוזיקיה ותמונות (משהו שיש לי והרבה), אלא רק וידאו. ואז צריך כל הזמן לצאת ממנה ולחזור אליה. כמו כן צריך כל סרט/פרק בסידרה שהוספת לעשות סריקה מחדש.
לגבי בלו-ריי מלא, לא ברור לי איך אתה אומר את זה, מכוון ש KODI ו-TMT מריצים כותרים בלי למצמץ. לעומת ה C200 או A300 שהיו לי והיו צריכים חצי דקה עד דקה לטעון כותר בשביל להתחיל להפעיל אותו - במיוחד בהצגת תפריט. אך כל זה לא קשור לנושא השרשור......
BRANCH +תרגום עובד תקין עכשיו? במידה וכן אנסה שוב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לגבי התרגום סבבה שיורד תוך כדי צפיה אבל ממה שבדקתי הרבה פעמים הוא לא מסונכרן אז מה זה שווה? בזמנו אתה או מישהו אחר כתב שצריך להריץ הסרט להתחלה ואז זה מסתנכרן. ניסיתי ,לפעמים עבד לפעמים לא.שי-כ כתב:מה יש לכם מה BRANCH הזה? פעם בשנה יוצא איזה 'משחקי הרעב' ב BRANCH. אז אני 'רוכש' גרסת REMUX.
תרגום, ראית שאתה מוריד תוך כדי צפיה (גם הכי פשוט במקום להשתיל קובץ INDEX), וזה עובד מצוין....
היום לצערי יש יותר מידי שחרורים של BRANCH ותוסיף לזה את ההגנה המעצבנת הזו שכוללת מספר קבצי MPLS שווים באורכם רק מכילים סדר שונה של M2TS . עכשיו לך תדע איזה הנכון?(גם הקודי והאמת גם הסטרימרים לא יודעים איזה הוא הנכון)
תראה אני צריך את זה אך ורק לסרטים. לא סדרות ולא סיפורים ,סרטים נטו.
ההתעסקות בזאפיטי ובהורדת התרגום היא שולית מבחינתי זה פשוט לא מהווה שיקול .
יש לי אחלה קיר סרטים ותרגומים, שתמיד מסונכרנים. אז נכון זה לא מבוצע אוטומטית אבל מבחינתי זה שולי.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

אם פופקורן מספק את כל צרכיך ואתה מרוצה, אשרך
לי, למרות אהבתי הרבה לסטרימרים, בשנים האחרונות הם לא סיפקו את הסחורה - לא בנושא ג'וק בוקס ולא ביכולות הרצת בלו-ריי מלא. לכן עברתי ל KODI ואני לא מתחרט.
לי, למרות אהבתי הרבה לסטרימרים, בשנים האחרונות הם לא סיפקו את הסחורה - לא בנושא ג'וק בוקס ולא ביכולות הרצת בלו-ריי מלא. לכן עברתי ל KODI ואני לא מתחרט.