עזרה ברכישת רסיבר
בוקר טוב,
לאחר המון משחקים עם סטירמרים הבנתי שהגיע הזמן לשדרג את הרסיבר שלי.. כך אוכל להעביר סאונד ב HDMI ולא אצטרך להסתבך ען מכשירים תומכים SPDIF או COAX..
אני מחבר רסיבר שיתמוך ב :
1. 4 כניסות HDMI (וידאו +סאונד) : ממיר יס, XBOX, PS, STREMER . אפשר לרדת ל3 כניסות
2. 2 יציאות HDMI : טלויזה + מקרן OPTOMA HD71
3. המקרן מחובר עם כבל 10 מטר HDMI אז אני חושש שהאות צריך להיות חזק.. היום מפצל HDMI מאיביי מצליח להעביר
4. מבחינת רמקולים אני מחבר 5.1 אז אין צורך בתמיכה 7.1
אשמח לעזרה במציאת רסיבר שמבצע את הפעולות הבאות במחיר הכי נמוך שאפשר.. היום אני עם YAMAHA RXV361 ומאוד מרוצה. הסיבה היחידה שרוצה לעבור זה חוסר התמיכה ב HDMI.
אני מאזור מרכז/תל אביב אבל אין לי בעיה עם משלוח מכל מקום בארץ..
תודה רבה ויום טוב
עידו
לאחר המון משחקים עם סטירמרים הבנתי שהגיע הזמן לשדרג את הרסיבר שלי.. כך אוכל להעביר סאונד ב HDMI ולא אצטרך להסתבך ען מכשירים תומכים SPDIF או COAX..
אני מחבר רסיבר שיתמוך ב :
1. 4 כניסות HDMI (וידאו +סאונד) : ממיר יס, XBOX, PS, STREMER . אפשר לרדת ל3 כניסות
2. 2 יציאות HDMI : טלויזה + מקרן OPTOMA HD71
3. המקרן מחובר עם כבל 10 מטר HDMI אז אני חושש שהאות צריך להיות חזק.. היום מפצל HDMI מאיביי מצליח להעביר
4. מבחינת רמקולים אני מחבר 5.1 אז אין צורך בתמיכה 7.1
אשמח לעזרה במציאת רסיבר שמבצע את הפעולות הבאות במחיר הכי נמוך שאפשר.. היום אני עם YAMAHA RXV361 ומאוד מרוצה. הסיבה היחידה שרוצה לעבור זה חוסר התמיכה ב HDMI.
אני מאזור מרכז/תל אביב אבל אין לי בעיה עם משלוח מכל מקום בארץ..
תודה רבה ויום טוב
עידו
מבחינת תקציב אני לא יודע להגדיר כי אני חייב את המוצר.. אבל רוצה את ההכי זול שמבצע את העבודה. התקשרתי לחנות והציעו לי את הימאה 777 ב6000 שזה יקר לי. 2100 זה מחיר סבבה למרות שהייתי שמח לרדת גם ממנו אם אפשרי.. 2100 זה כולל משלוח ומיסים? ואפשרי לקנות דרכם או דרך צד שלישי כמו buy2usa ב אמזון ארהב?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·VIPERAIN כתב:בוקר טוב,
תודה רבה ויום טוב
עידו...
אם אתה מאוד מרוצה....אומרים שסוס מנצח לא מחליפים.
http://www.whathifi.com/yamaha/rx-v377/review
בארץ עם אחריות מקומית רשמית פחות מ 2,000 ש"ח.
- טלHD
- גורו

אם כך, אין ספק שה 924 מחו"ל יתן לו את הפתרון הרצוי בהכי פחות כסף.
- טלHD
- גורו

·VIPERAIN כתב:eli007 קראתי את הביקורת . לפי מה שאני מבין אני לא צריך כבר להעביר כבלים של סאוננד. כל הכניסות HDMI מעבירות גם את הסאונד נכון?
תודה על היעוץ...
כבלים צריך רק לרמקולים.
אין צורך בכבלים אנאלוגים. הכל דיגיטלי דרך ה HDMI.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
924 רסיבר מצוין במיוחד במחיר שניתן לקבל אותו מחו"לטלHD כתב:פיספסתי שהוא צריך 2 יציאות HDMI.
אם כך, אין ספק שה 924 מחו"ל יתן לו את הפתרון הרצוי בהכי פחות כסף....
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
רק הפחד האחרון שלי.. מישהו יכול לאשר שיש לרסיבר איזשהו מגבר או שחיבר לפחות כבל 10 מטר HDMI למקרן והאות עובר פיקס? כי אם לא אכלתי אותה..
נ.ב הסתכלתי על החיבורים ולא הבנתי אאיך אני מחבר את ה 5.1 הלווינים שלי. front ו center זה ברור אבל איזה מהחיבורים נחשב back ואיך מחבר סאב שיש לו יציאת RCA ?
נ.ב הסתכלתי על החיבורים ולא הבנתי אאיך אני מחבר את ה 5.1 הלווינים שלי. front ו center זה ברור אבל איזה מהחיבורים נחשב back ואיך מחבר סאב שיש לו יציאת RCA ?