שרשור תגובות: Sennheiser Urbanite - סטייל ודיוק גרמני נפגשים
זה באמת תלוי בגודל של האוזן שלך.חשבתי על הXL כאופציה רצינית, אבל אני קורא שהם לא יושבים לגמרי על כל האוזן=באסה...
יש ריפוד בקשת, זה פשוט לא נראה בתמונות כי זה מעוצב יפה. האוזניות נוחות למעט מה שציינתי לגבי גודל ה XL. מדוע אתה אוטומטית יוצא מתוך נקודת הנחה שהן לא נוחות לא ממש הבנתי.ארגונומיה נראית זוועתית: אין ריפוד בקשת ונראה שגם אין שם חלוקת משקל טובה + ריפוד AROUND EAR שסתם מציק ויושב על האוזן....
סוף סוף מאמר עם SANSA CLIP!! [אגב ניסית לשמוע איתו בלי DAC? מעניין אותי כמה הבדל הרגשת]
אם היית קונה את האוזניות האלו הייתי בוחר בדגם עם הבאסים שהוא הדגם הרגיל לא הXL.
מה המחיר הצפוי שלהן בישראל?
אם היית קונה את האוזניות האלו הייתי בוחר בדגם עם הבאסים שהוא הדגם הרגיל לא הXL.
מה המחיר הצפוי שלהן בישראל?
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
מאמר מעולה כרגיל מבית @HazooM.
התמונות בכתבות כל פעם מדהימות מחדש. אני תמיד טוען שצריך לעשות אותן פחות מושלמות, אנשים יחשבו שלקחנו אותן מאתר היצרן, כאשר למעשה כולן פרי ידיו של איתי.
התמונות בכתבות כל פעם מדהימות מחדש. אני תמיד טוען שצריך לעשות אותן פחות מושלמות, אנשים יחשבו שלקחנו אותן מאתר היצרן, כאשר למעשה כולן פרי ידיו של איתי.
לא הבנתי. אי אפשר לשמוע איתו בלי הממיר הפנימי.אגב ניסית לשמוע איתו בלי DAC? מעניין אותי כמה הבדל הרגשת]...
כנראה שהייתי מעדיף את הרגילות.אם היית קונה את האוזניות האלו הייתי בוחר בדגם עם הבאסים שהוא הדגם הרגיל לא הXL....
רשום בסוף המאמר.מה המחיר הצפוי שלהן בישראל?...