RKM MK802 IV עבור KODI והזרמה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Kimster פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מכשיר Rikomagic RKM MK802 IV שהתקנתי כעליו KODI אבל נתקל בכמה בעיות שקשורות לדעתי בחומרה.
  • באופן כללי - המכשיר אמור "סחוב" XBMC/KODI והזרמה, או שעובד לאט ו"לא סוחב"?
  • המכשיר מחובר ב- Wifi לראוטר 802.11n אבל המהירות המסימלית שהוא מקבל היא 65Mbps. יש למישהו הסבר?
  • הנ"ל במרחק מ' מהראוטר. שמיקום האמיתי של ה- TV (3 מ' מהראוטר הוא יורד הרבה פעמים ל- 5Mbps כלומר לא סוחב (אין בזמן הזה צרכנים אחרים על הראוטר).. כיבוי והדלקה של ה- WiFi במכשיר הרבה פעמים מחזירים ל- 39-65 אבל זה יכול מהר לאוד להשתנות שוב לערכים איטיים מאוד. יש למישהו הסבר?
  • בגלל שלא עובד טוב חושבת להשתמש במגיר לפחות כסטרימר. על איזו תוכנת סטרימנג הייתם ממליצים עבורו ועבור הדסקטופ ממנו אזרים?
תודה

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

Kimster כתב:יש לי מכשיר Rikomagic RKM MK802 IV שהתקנתי כעליו KODI אבל נתקל בכמה בעיות שקשורות לדעתי בחומרה.
  • באופן כללי - המכשיר אמור "סחוב" XBMC/KODI והזרמה, או שעובד לאט ו"לא סוחב"?
  • המכשיר מחובר ב- Wifi לראוטר 802.11n אבל המהירות המסימלית שהוא מקבל היא 65Mbps. יש למישהו הסבר?
  • הנ"ל במרחק מ' מהראוטר. שמיקום האמיתי של ה- TV (3 מ' מהראוטר הוא יורד הרבה פעמים ל- 5Mbps כלומר לא סוחב (אין בזמן הזה צרכנים אחרים על הראוטר).. כיבוי והדלקה של ה- WiFi במכשיר הרבה פעמים מחזירים ל- 39-65 אבל זה יכול מהר לאוד להשתנות שוב לערכים איטיים מאוד. יש למישהו הסבר?
  • בגלל שלא עובד טוב חושבת להשתמש במגיר לפחות כסטרימר. על איזו תוכנת סטרימנג הייתם ממליצים עבורו ועבור הדסקטופ ממנו אזרים?
תודה
...
·

על-פניו החומרה מספיק חזקה, יש למכשיר מעבד מרובע ליבה במהירות 1.4 GHZ ו- 2GB זכרון.
אני באופן אישי מעדיף מכשירים מבוססי מעבד של AMLOGIC ולא ROCKCHIP (מיניקס פעם עבדו עם ROCKCHIP ועברו ל- AMLOGIC בטענה שה- SDK שלהם טוב יותר) ולא מכשירים ON STICK בגלל החיבוריות שלהם.
לרוע המזל, אין למכשיר הזה חיבור אינטרנט קווי. הייתי מנסה אולי להגדיר עבורו IP קבוע בנתב ולחפש הגדרות אבטחה שאולי מאטות. קשה לדעת למה יש צניחה בקצב העברת הנתונים, אולי יש בעיה בנתב עם הבאפר או משהו אחר.
ניסית אולי לבדוק עם נתב אחר?
מה זה מגיר? KODI היא תוכנת סטרימינג נהדרת. אם את מחפשת סטרימינג ישיר אז יש לה תוסף XBMC TORRENT...

Kimster פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

מגיר התכוונתי מכשיר...

להשתמש במכשיר בתור סטרימר הכוונה היתה לנגן סרטים עם תרגום מתיקיות על מחשב שולחני ברשת הביתית.
לשימוש כזה אתה ממליץ להשתמש ב- KODI או תוכנת סטרימר אחרת?
תודה :)

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

לצורך הזה KODI מעולה. את יכולה למפות כמה תיקיות רשת כסרטים או תוכניות ואז KODI מבצעת אגרגציה (מציגה את כולם כביכול נמצאים באותה תיקייה).
אם תרכשי סטרימר חדש אל תקחי שוב דונגל. לכי על RASPBERRI PI 2, CUBOX או מיניקס. (לדעתי).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”