המלצה לטלויזיה ultra hd 4k - תקציב 12500 ש"ח
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
שואלים את זה הרבה ואני חושב שיש סוג של קונצנזוס שגם מבחינת תוכן וגם מבחינת בשלות טכנולוגית עוד מוקדם לרכוש 4K. רוצה לאמר, שאין היום היצע סרטים ב4K ולכן מסך 4K די מיותר ועוד שנה-שנתיים אתה עלול למצוא את עצמך מוקף בתוכן בתקנים שהמסך שלך לא תומך בהם (עומק צבע, HDR וכו׳)
חוץ מזה שזו גם שאלה של גודל מסך ומרחק צפיה, לא נראה לי שיש טעם.
דיון קודם: http://www.hometheater.co.il/vt224856.html
דיון קודם: http://www.hometheater.co.il/vt224856.html
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

@asaf23
·אמירה בעייתי! מה זה בקרוב? באיזו מדיה? באיזה מגוון? באיזה תקן?
אני ממש לא חושב שזה חכם לקנות מסך ואז להמתין לתוכן. רק כשיהיה צורך אמיתי, רצוי לקנות. כי אז גם המסך שאותו הכסף יוכל לקנות יהיה הרבה יותר איכותי.
הבשורות הגדולות שאנחנו מקווים שהUHD יביא בכלל לא קיימות באף טלוויזיה שנמכרת היום בארץ (ותכלס גם בעולם). Hevc או HDMI 2.0 זה לא ערובה לכלום מעבר לשרותי סטרימינג של היום.
·אמירה בעייתי! מה זה בקרוב? באיזו מדיה? באיזה מגוון? באיזה תקן?
אני ממש לא חושב שזה חכם לקנות מסך ואז להמתין לתוכן. רק כשיהיה צורך אמיתי, רצוי לקנות. כי אז גם המסך שאותו הכסף יוכל לקנות יהיה הרבה יותר איכותי.
הבשורות הגדולות שאנחנו מקווים שהUHD יביא בכלל לא קיימות באף טלוויזיה שנמכרת היום בארץ (ותכלס גם בעולם). Hevc או HDMI 2.0 זה לא ערובה לכלום מעבר לשרותי סטרימינג של היום.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
@Alon_Solo
·
מה שאתה אומר נכון ביסודו אבל כאשר מסך נורמאלי עולה בארץ כל כך הרבה ביחס לכל מדינה אחרת מתוקנת אז יש תמיד את התקווה לקבל את כל העולמות .לצערי במחירים כאלה גבוהים לא ממש ניתן לרכוש מסך כל 4/5 שנים
·
מה שאתה אומר נכון ביסודו אבל כאשר מסך נורמאלי עולה בארץ כל כך הרבה ביחס לכל מדינה אחרת מתוקנת אז יש תמיד את התקווה לקבל את כל העולמות .לצערי במחירים כאלה גבוהים לא ממש ניתן לרכוש מסך כל 4/5 שנים
נערך לאחרונה על ידי claudia5 ב 22/02/2015 19:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

Alon_Solo
התקן כבר הוכרז, Ultra-HD Blu-ray. בקרוב פנסוניק תוציא נגן.
·למיטב ידיעתי זה סקופ ברמה העולמית. בין זה שעובדים על זה ולבין זה שפנסוניק הציגה קופסה עם הכותרת נגן בלוריי UHD ולבין האמירה שזה כבר ממש כאן המרחק הוא רב. רק עכשיו הUHD alliance קרם עור וגידים ועדין רב הנסתר על הגלוי. כל הסימנים מצביעים על זה שהשקעה במסך 4K במחשבה שזה future proof היא לשים כספך על קרן הצבי. הסיכוי שהכל יתהפך בשנתיים הקרובות הוא גבוה מדי. זאת דעתי.
התקן כבר הוכרז, Ultra-HD Blu-ray. בקרוב פנסוניק תוציא נגן.
·למיטב ידיעתי זה סקופ ברמה העולמית. בין זה שעובדים על זה ולבין זה שפנסוניק הציגה קופסה עם הכותרת נגן בלוריי UHD ולבין האמירה שזה כבר ממש כאן המרחק הוא רב. רק עכשיו הUHD alliance קרם עור וגידים ועדין רב הנסתר על הגלוי. כל הסימנים מצביעים על זה שהשקעה במסך 4K במחשבה שזה future proof היא לשים כספך על קרן הצבי. הסיכוי שהכל יתהפך בשנתיים הקרובות הוא גבוה מדי. זאת דעתי.