נמכר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
המכשיר (480 ש"ח)
http://www.ebay.com/itm/ZOTAC-ZBOX-ID18 ... 1077377167
זיכרון עוד 100 ומשהו ש"ח...
SSD עוד איזה 250--300 ...
חס וחלילה לא רוצה להרוס לך, אבל הייתי מכוון נמוך יותר, זה משומש בכל זאת .
בכל מקרה : מכשיר מאוד מאוד מומלץ, ומוכר מומלץ ואמין
http://www.ebay.com/itm/ZOTAC-ZBOX-ID18 ... 1077377167
זיכרון עוד 100 ומשהו ש"ח...
SSD עוד איזה 250--300 ...
חס וחלילה לא רוצה להרוס לך, אבל הייתי מכוון נמוך יותר, זה משומש בכל זאת .
בכל מקרה : מכשיר מאוד מאוד מומלץ, ומוכר מומלץ ואמין
מחיר באיביי לא רלוונטי למכשיר שנרכש בארץ ושולם עליו מע"מ כחוק.
לקחת בחשבון עלות משלוח ? תוספת מע"מ אם יוצהר כחוק במכס בכניסה לארץ ?
תמיד אפשר להתחכם ולקבוע שבתאילנד המחשב עוד יותר זול ואפשר להביא אותו בתיק גב.. אין לזה סוף.
המחשב וכל החלקים שבתוכו נרכשו בארץ, יש קבלות והמחיר שאני מבקש הוא נגזרת של המחיר בחנות בארץ.
מי שרוצה לקנות בחו"ל לא מסתכל בלוחות יד שניה.
לקחת בחשבון עלות משלוח ? תוספת מע"מ אם יוצהר כחוק במכס בכניסה לארץ ?
תמיד אפשר להתחכם ולקבוע שבתאילנד המחשב עוד יותר זול ואפשר להביא אותו בתיק גב.. אין לזה סוף.
המחשב וכל החלקים שבתוכו נרכשו בארץ, יש קבלות והמחיר שאני מבקש הוא נגזרת של המחיר בחנות בארץ.
מי שרוצה לקנות בחו"ל לא מסתכל בלוחות יד שניה.
מספר שאלות ברשותך:
- מה מותקן עליו עכשיו?
- האם ניתן להתקין עליו Open Elec, אני לא בטוח אם הסלרון מספיק חזק בשביל להריץ את כל התכנים של הfull HD שאני מעוניין להריץ עליו עם מערכת מבוססת חלונות.
- האם יש לו יציאה אופטית לסאונד?
כן אני יודע. אבל זה מה שהמגבר שלי מקבל. לא יודע להוציא סאונד דרך הכבל HDMI ואני לא מתכוון להחליף מגבר בקרוב.
- מה מותקן עליו עכשיו?
- האם ניתן להתקין עליו Open Elec, אני לא בטוח אם הסלרון מספיק חזק בשביל להריץ את כל התכנים של הfull HD שאני מעוניין להריץ עליו עם מערכת מבוססת חלונות.
- האם יש לו יציאה אופטית לסאונד?
כן אני יודע. אבל זה מה שהמגבר שלי מקבל. לא יודע להוציא סאונד דרך הכבל HDMI ואני לא מתכוון להחליף מגבר בקרוב.