רשת ביתית - האם אני באמת אצטרך 2 סוויצ'ים??
-
LeonidRaskin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום.
יש לי קושי שאני לא מוצא פתרון לו.
יש לי ראוטר בחדר עבודה בקומת קרקע בצד הדרומי. ממנו יש קבל RJ45 שעולה עד לגג, עובר לצד צפוני ומגיע לחדר בקומה 3. אני צריך לפצל את הקבל ל חדרים בקומה 3 (שלזה יספיק לי סוויץ בודד). הבעיה: יש לי חדרים בקומה 2 - בצד הדרומי ושני בצד הצפוני. ואני בינתיים לא רואה שום דרך לעשות פיצול חוץ מלהוסיף עוד סוויץ' 1 לפחות (לשתול קבל נוסף כנראה בילתי אפשרי בלי להרוס חצי מהקירות.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?
יש לי קושי שאני לא מוצא פתרון לו.
יש לי ראוטר בחדר עבודה בקומת קרקע בצד הדרומי. ממנו יש קבל RJ45 שעולה עד לגג, עובר לצד צפוני ומגיע לחדר בקומה 3. אני צריך לפצל את הקבל ל חדרים בקומה 3 (שלזה יספיק לי סוויץ בודד). הבעיה: יש לי חדרים בקומה 2 - בצד הדרומי ושני בצד הצפוני. ואני בינתיים לא רואה שום דרך לעשות פיצול חוץ מלהוסיף עוד סוויץ' 1 לפחות (לשתול קבל נוסף כנראה בילתי אפשרי בלי להרוס חצי מהקירות.
יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?
-
LeonidRaskin
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קודם כל זה לא כזה זול (300 - 400 ש"ח לפי מה שראיתי).
שנית: לא ברור לי עד כמה זה טוב לחבר 2 -3 סוויצ'ים.
וכמובן השאלה המרכזית אם זה בכלל נכון או שאין ברירה וצריך לא להתקמצן ולעשות תעלות חדשות בתוך הקירות
שנית: לא ברור לי עד כמה זה טוב לחבר 2 -3 סוויצ'ים.
וכמובן השאלה המרכזית אם זה בכלל נכון או שאין ברירה וצריך לא להתקמצן ולעשות תעלות חדשות בתוך הקירות
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
סוויץ של 8 יציאות במהירות 100M עולה סביב 60 שקל ועם יציאות של 1G סביב 130 שקל. זה רחוק מאוד מהמחירים שאתה מדבר עליהם.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.