בעקבות חיפוש שלט אחד להכל...
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
שלום!
אני מחפש אחר שלט שישלוט הן על הטלוויזיה (דגם של LG מ-2014) , קיובוקס , רסיבר פיוניר 819.
קראתי באתר שיש כמה שלטים מומלצים כגון one for all URC7140 וגם משהו של חברת Ortek וגם שלט עם מקלדת בגבו של F10 deluxe וגם HP mce remote וגם משהו סיני + משהו סיני נוסף
האם במסגרת 200ש"ח (כולל הכל) יש עדיפים יותר?
הדבר השני: עיניות לשידת AV.
1. סט מסוים שמומלץ?
2. האם ההתקנה פשוטה יחסית?
תודה רבה!
אני מחפש אחר שלט שישלוט הן על הטלוויזיה (דגם של LG מ-2014) , קיובוקס , רסיבר פיוניר 819.
קראתי באתר שיש כמה שלטים מומלצים כגון one for all URC7140 וגם משהו של חברת Ortek וגם שלט עם מקלדת בגבו של F10 deluxe וגם HP mce remote וגם משהו סיני + משהו סיני נוסף
האם במסגרת 200ש"ח (כולל הכל) יש עדיפים יותר?
הדבר השני: עיניות לשידת AV.
1. סט מסוים שמומלץ?
2. האם ההתקנה פשוטה יחסית?
תודה רבה!
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
הממ, שאלה
אתה לא יכול לשלוט על הקוביה ע"י השלט של הטלוויזיה? הקוביה לא אמורה לתמוך ב-CEC?
עיניות - אני לא חושב שיש משהו מיוחד. העינית הפשוטה שאני קיבלתי עם המזנון נדבקת עליו. מהצד החיצוני היא קולטת ומהצד הפנימי היא משדרת. אין ממש מה לעשות מעבר. מוצר די פשוט.
עיניות - אני לא חושב שיש משהו מיוחד. העינית הפשוטה שאני קיבלתי עם המזנון נדבקת עליו. מהצד החיצוני היא קולטת ומהצד הפנימי היא משדרת. אין ממש מה לעשות מעבר. מוצר די פשוט.
ממליץ על הרמוני 650 ב-220 ש"ח, יעשה דברים שלא דמיינת שאפשר לעשות בכלל 
http://www.hometheater.co.il/vp2230618#2230618
http://www.hometheater.co.il/vp2230618#2230618
זה מובן מאליו, תכלס זה הדבר הכי נוח שיש. הרעיון בשלטים האלה שהם עובדים בצורה של 'ACTIVITY'. אחרי שהגדרת את כל המכשירים שיש לך (הכל נמצא בבסיס מידע און ליין של לוג'יטק, רק בוחרים יצרן ודגם, יש לו את הקודים של כל הכפתורים בשלט המקורי, וגם מעבר לזה), אתה מגדיר פעילות מסויימת, למשל צפייה ביס.
במהלך ההגדרה (בתוכנה במחשב), הוא שואל אותך על איזה כניסה כל מכשיר צריך להיות, איזה מכשיר שולט על הווליום, איזה מכשיר שולט על החלפת ערוצים וכו'. ואז ברגע שאתה בוחר בפעילות הזאת, הוא דואג להכל, מדליק מה שצריך, מעביר לכניסה המתאימה, ומגדיר את הכפתורים בשלט בהתאם.
כך למשל הווליום ישלוט על הרסיבר, כפתורי הערוצים ישלטו על הממיר וכו'.
יש אינסוף הגדרות וכוונונים שאפשר לעשות דרך התוכנה, תוך זמן קצר אתה מגיע לקונפיגרוציה מיטבית, קשה מאד להתקיל אותו בדברים שהוא לא יודע לעשות.
אצלי למשל הוא גם שולט על המזגן וגם על דימר תאורה נשלט אינפרא אדום.
במהלך ההגדרה (בתוכנה במחשב), הוא שואל אותך על איזה כניסה כל מכשיר צריך להיות, איזה מכשיר שולט על הווליום, איזה מכשיר שולט על החלפת ערוצים וכו'. ואז ברגע שאתה בוחר בפעילות הזאת, הוא דואג להכל, מדליק מה שצריך, מעביר לכניסה המתאימה, ומגדיר את הכפתורים בשלט בהתאם.
כך למשל הווליום ישלוט על הרסיבר, כפתורי הערוצים ישלטו על הממיר וכו'.
יש אינסוף הגדרות וכוונונים שאפשר לעשות דרך התוכנה, תוך זמן קצר אתה מגיע לקונפיגרוציה מיטבית, קשה מאד להתקיל אותו בדברים שהוא לא יודע לעשות.
אצלי למשל הוא גם שולט על המזגן וגם על דימר תאורה נשלט אינפרא אדום.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
ההרמוני קצת יותר מתוחכם מה ofa
השאלה מה יהיה לך יותר נוח.
אני חושב שהofa פשוט אבל נוח לשימוש ואיני זקוק לתחכום הרב שמציע ההרמוני, כמו כן אישית אני לא צריך מסך על השלט.
כל אחד ומה שנוח לו
השאלה מה יהיה לך יותר נוח.
אני חושב שהofa פשוט אבל נוח לשימוש ואיני זקוק לתחכום הרב שמציע ההרמוני, כמו כן אישית אני לא צריך מסך על השלט.
כל אחד ומה שנוח לו
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
תומר שלום,
אני מחפש יותר נוחות ופשטות.
פשוט מאד:
1. טלוויזיה: שליטה על ווליום+עידן+הגדרות(לא חובה)+כיבוי-הדלקה.
2. רסיבר: מעבר בין המצבים, ווליום, כיבוי-הדלקה.
3. קיובוקס: מעבר בין תפריטים, הפעלת תכנים וכל מה שיש בו.
האם OFA עונה על כך?
תודה רבה
אני מחפש יותר נוחות ופשטות.
פשוט מאד:
1. טלוויזיה: שליטה על ווליום+עידן+הגדרות(לא חובה)+כיבוי-הדלקה.
2. רסיבר: מעבר בין המצבים, ווליום, כיבוי-הדלקה.
3. קיובוקס: מעבר בין תפריטים, הפעלת תכנים וכל מה שיש בו.
האם OFA עונה על כך?
תודה רבה
- tomer953
- חבר מכור קשה

ודאי,
10 דקות עם ofa אתה מגיע למה שביקשת.
חלק מהמכשירים יעבדו עם קוד מוכן (למשל הקיובוקס 1272/1972 ) וחלק יצטרכו לעבור learn של כפתור כפתור באמצעות הצבת השלט המקורי מול הofa ולחיצה על כל הכפתורים שברצונך ללמד.
כל התהליך הוא חד פעמי ואורך 10 דקות לכל היותר, אחריו תקבל שלט ששולט על כל המכשירים שלך.
אני משתמש ב7140 ששולט על 4 מכשירים ומרוצה ממנו מאוד. שילמתי 120 שח לדעתי כולל משלוח והשלט הגיע בערך אחרי שבוע וקצת.
יש שרשור מקיף על הofa
10 דקות עם ofa אתה מגיע למה שביקשת.
חלק מהמכשירים יעבדו עם קוד מוכן (למשל הקיובוקס 1272/1972 ) וחלק יצטרכו לעבור learn של כפתור כפתור באמצעות הצבת השלט המקורי מול הofa ולחיצה על כל הכפתורים שברצונך ללמד.
כל התהליך הוא חד פעמי ואורך 10 דקות לכל היותר, אחריו תקבל שלט ששולט על כל המכשירים שלך.
אני משתמש ב7140 ששולט על 4 מכשירים ומרוצה ממנו מאוד. שילמתי 120 שח לדעתי כולל משלוח והשלט הגיע בערך אחרי שבוע וקצת.
יש שרשור מקיף על הofa
- tomer953
- חבר מכור קשה

תהנה, ממליץ לקרוא את המנואל שמגיע עם השלט.
כיצד להכניס קוד/כיצד ללמד כפתור כפתור/כיצד לקבוע שמקשי הווליום והמיוט ישלטו על אותו המכשיר וכו׳
תהנה
כיצד להכניס קוד/כיצד ללמד כפתור כפתור/כיצד לקבוע שמקשי הווליום והמיוט ישלטו על אותו המכשיר וכו׳
תהנה