שלום רב לכם, אני מעוניין לרכוש אוזניות לבית on ear או over ear
אני מחפש אוזניות שיתאימו לי, יש לי יחסית אוזן בינונית/גדולה.
השימוש באוזניות יהיה 80% במחשב השאר במכשירי נגינה קטנים.
סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר אוס ואוס פרוגרסיב ואלקטרו דאנס. חושב לי באוזניות בעיקר איכות הצליל ושהבאס יהיה עמוק וחזק, איכות החומרים כמובן ושלא יחממו את האוזניים כל כך. עדיפות לכבל שיוצא מהאוזניות במקרה של קרע יש לי מזל רע עם כבלים של אוזניות לא אפסול אזניות אלחוטיות אז אשמח לשמוע גם על הסוג הזה!.
הסכום הוא עד אלף שקלים עם חריגה עד 1200 רק אם זה באמת כדי.
ואשמח לשם של חנות באזור מרכז שמאפשרת האזנה למגוון אוזניות לפני רכישה
תודה.
השימוש באוזניות יהיה 80% במחשב השאר במכשירי נגינה קטנים.
סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר אוס ואוס פרוגרסיב ואלקטרו דאנס. חושב לי באוזניות בעיקר איכות הצליל ושהבאס יהיה עמוק וחזק, איכות החומרים כמובן ושלא יחממו את האוזניים כל כך. עדיפות לכבל שיוצא מהאוזניות במקרה של קרע יש לי מזל רע עם כבלים של אוזניות לא אפסול אזניות אלחוטיות אז אשמח לשמוע גם על הסוג הזה!.
הסכום הוא עד אלף שקלים עם חריגה עד 1200 רק אם זה באמת כדי.
ואשמח לשם של חנות באזור מרכז שמאפשרת האזנה למגוון אוזניות לפני רכישה
תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אודיו טכניקה ATH-M50X הן מועמדות מצויינות לצרכים שלך.
הייתי בוחן גם את ה-V-MODA M-100 ואולי גם את ה-BEYERDYNAMIC CUSTOM ONE PRO.
הייתי בוחן גם את ה-V-MODA M-100 ואולי גם את ה-BEYERDYNAMIC CUSTOM ONE PRO.
·תודה לך על התגובה לאחר בדיקה ברשת הבנתי שהm50x מאוד מחממות את האוזניים ולכן אני מעדיף לוותר עליהם.epony כתב:אודיו טכניקה ATH-M50X הן מועמדות מצויינות לצרכים שלך.
הייתי בוחן גם את ה-V-MODA M-100 ואולי גם את ה-BEYERDYNAMIC CUSTOM ONE PRO....
לגבי הvmod באמת שהם נראות מאוד איכותים אני צריך ללכת לשמוע אותם ואז להחליט.
ולגבי הon pro התקציב גדול מידי לפי מה שראיתי
והשימוש שלי הם להאזנה אישית לא לצורכי דייגי לכן אני מעדיף אוזניות פחות גדולות ומחממות. סוג מעודף on ear
תבדוק את ULTRASONE HFI 2400 באייבורי, מחיר אולי הכי טוב בעולם בשבילהם (550 ש"ח לעומת 200-300 דולר בחו"ל) ואמור להיות בתצוגות פה ושם.
בעקרון קשה למצוא אוזניות מאוד נוחות וניידות עם באס חזק...
שווה לך לנסות גם את HD598 של סנהייזר: מאוד נוחות, הבאס לא מפמפם אבל די כיף לשמוע בהן מוזיקה מכל סוג. אמורות להיות בתצוגה בחנות קילומבו בת"א.
בעקרון קשה למצוא אוזניות מאוד נוחות וניידות עם באס חזק...
שווה לך לנסות גם את HD598 של סנהייזר: מאוד נוחות, הבאס לא מפמפם אבל די כיף לשמוע בהן מוזיקה מכל סוג. אמורות להיות בתצוגה בחנות קילומבו בת"א.
עיקר השימוש יהיה בבית, אבל אני מעדיף שלא יהיה דליפה של מוזיקה.alkobi כתב:אתה מחפש אוזניות נידות ?
אפשר שיהיה דליפה של המוזיקה לסביבה?...
ראיתי את ה beyerdynamic Custom One Pro ביד 2 ב900 ובאייבי ב700
ובחנות בישראל ב1100.
איך האחריות שלהם מישהו מכיר? אם אני קונה מחול אחריות בארץ תופסת?
יהיה לי למי לפנות?
ראיתי גם את b&w p7 באלף שקל, אבל הצורה שלהם קצת מוזרה לטעמי ואני פוחד שלא יתאים לאוזן שלי.